Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdzaca

za ktorym razem prawko??

Polecane posty

Gość jezdzaca

za ktorym razem zdaliscie prawo jazdy?? i gdzie w jakim miesice?? Ja zdaje w bytomiu, jutro mam 5 raz:(((( boje sie koszmarnie!!

Gość Nowy Sącz
za pierwszym razem

Gość zajebiaszcie
w nowym saczu to nie dziwota ze za pierwszym razem :d przeciez tam jedno rondo jest na caly sacz :D

Gość jezdzaca
jak wy to robicicie??? nie jezdze najgorzej, nawet mozna powiedziec ze dobrze!! a nie potrafie tego zdac! ciagle sie ci egzaminatorzy czegos czepiaja!! nie mam juz sil!! zalamana jestem!!!

Gość zajebiaszcie
nie lam sie ilosc podejsc do egzaminu nie swiadczy o umiejetnosci prowadzenia samochodu, moja bratowa zdawala 12 razy

Gość Nowy Sącz
nawet nie komentuje

Gość jezdzaca
najgorsze jest to ze na egzamin czeka sie prawie 2 miesiace!! egzamin kosztuje 112zl a tu trzeba jeszcze jakies jazdy dokupic!!! mam wrazenie ze z biegiem czasu zamiast jezdzic coraz lepiej idzie mi to coraz gorzej!! i coraz bardziej sie stresuje na egzaminie!!

Gość UJEZDZAJACA
1 raz bo zalozylam mini i szpilki/troche niewygodnie bylo / ale dalam< rade!!!! KATOWICE moja siostra-4 raz :/ tez KATOWICE

Gość jezdzaca
czispisk na czym oblalas wczesniej?

Gość jezdzaca
myslicie ze ladne dziewczyny maja latwiej??

nie prawda ze ladne maja latwiej bo przeciez wszytko jest nagrywane i nie moze cie przepuscic jesli zrobilas jakis blad a takie teskty ze w mini i w szpilkach to nie wierz bo na egzamin nie mozna isc w butach na wysokim obcasie

Gość jezdzaca
kamery kamerami a i jak rpzychodzi co do czego to okazuje sie ze nie byly wlaczone, a ludzie lapowki dalej daja...

ja jak byłam na jazdach doszkalających widzialam samochod egzaminowany że tak powiem i egzaminator sobie spał a koleś jechał :)

Za 7 :D 5 razy oblałąm we wroclawiu, w Kraowie 1 raz oblałam, wymusiłam pierszeństwo:P za drugim podeszłam bez stresu.Pierwszy raz nie byłam spieta,żartowałam z egzaminatorem,jechałam wyluzowana .I zdałam .Chociaz popełniałam drobne błedy,ale jechałam pewnie i dynamicznie, he he.I za to zostałąm pochwalona!

Gość jezdzaca
ja mam egzamin jutro! obym miala przychylnego instruktora! bo jak bedzie ham to cienko to widze!! przez 40 minut jazdy ciezko nie zrobic ani jednego bledu!!

Gość jezdzaca
jak ja bym tez chciala zdac!!

Gość jezdzaca
tak sie boje jutra:((

ja tez sie boje soboty ale podejdz do tego na luzie ze bedzie co ma byc i juz daj znac jak poszlo :)

Gość kobieta legnica 23
ja teraz 4 raz... Legnica najgorsze jest to ze idzie tyle pieniedzy..

Gość czipsik.
no chyba zartujesz, jestem przykladem ze mozna w szpilkach! a doda to co ? niby w trampkach prowadzila?????:)

Gość wrocław
za pierwszym razem wogóle wydaje mi się że za bardzo się czepiają wszystkiego a tak naprawdę uczymy się jeździć dopiero jak już jeździmy swoim! moja koleżanka w lesznie zdawała 8 razy przeniosła sie do poznania i nie wiem jak jej poszło

za trzecim (Lublin) raz nie zdałam testu (pieprzone tramwaje) raz na łuku (plac) jeżdżę samochodem już prawie 10 lat i nie musiałam cofać po łuku ani zastanawiać się, czy tramwaj ma pierwszeństwo, czy nie, bo najbliższe mam w Wawie (230 km), gdzie samochodem nie jeżdżę

Gość gajowy marucha 1
Z reguly zdaje sie kilka razy.Pozakladali im kamery,to teraz oblewaja z byle powodu.Mowie tu o praktycznym.Tak sie dzieje z tego co slysze z kategoriami wyzszymi niz B.Ale z b chyba tez.To ich nowa droga ominiecia kamer.Obleja cie i itak zaplacisz tyle,co kiedys z lapowa.

Gość gajowy marucha 1
Teoria---za pierwszym.Tam nie moga zciemniac,bo jest wszystko na papierze.Jezeli chodzi o B kategorie,to moim zdaniem powinien byc limit do kilku razy.Nie zdasz,nie mozesz jezdzic.Tacy ludzie sa chyba potencjalnie bardziej niebezpieczni na drogach.Mowie caly czas o praktycznym.

za drugim pierwszy na własne zyczenie w 50 minucie :-P. Gajowy nie bądź taki ostry .................... znam osoby , które oblały za brak pokazania klaksonu:-P.

Gość gajowy marucha 1
A ty uwazasz,ze ktos kto nie wie gdzie jest klakson,jest na tyle rozgarniety,ze powinien jezdzic po ulicach?