Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdzaca

za ktorym razem prawko??

Polecane posty

oblewają za to, ze nie wiesz, gdzie jest całe urządzenie sygnału dźwiękowego, a nie, gdzie się naciska, żeby zatrąbić...

czekając na egzamin miała okazje obserwowac zdających na placu. przeciez dokładnie wiadomo,ze trzeba wiedziec, gdzie sa które swiatłą, jak sie je włącza... a jeśli ktos nie wie, jak sie uruchamia swiatła stopu i za to oblewa, to jest czepianie??

a ja tez za 2 razem, bez szpilek i innych pomocy naukowych:) moze dlatego, ze za drugim razem nie stresowałam sie za bardzo, bo zabalowałam dzien przezd...sama nie wiem, czemu ten egzamin mi wypadł z głowy:)

Heheh ja też za 2. :p Powiedziałam sobie- będzie co ma być i już. :p Zdałam mimo że na wstępie zapomniałam zapiąć pasy. Lol! Ale egzaminator obrócił to w żart i było ok. :) Więcej błędów nie popełniłam i zdałam. :) Aczkolwiek cały kurs prawka wspominam niezbyt miło. :p Zdawałam 2 lata temu. Jazda po mieście szła mi rewelacyjnie, ale na placu... Oj. :p To był koszmar. :D No ale nauczyłam się. Heheh! Życzę Wam powodzenia. ;)

Gość marta katowice 83
egzaminatorzy oblwaja tych ktorzy jeździc nie potrafia i nie znaja przepisow drogowych.i bardzo dobrze!!!!!! nie sadze zeby egzam. oblał kogos za bzdure... sorry,ale jesli ktos zatrzymuje sie na środku pasów w korku, przejeżdża przez podwójną ciągła nie przepuszcza pieszych - to jak ma zdac???????? na kursie tłuka nam do głowy, ze piesi, pasy ruchu, kierunkowskazy to jest PODSTAWA! dopiero niebawem przystepuje do wewnętrzengo. jeszcze nie jeździłam, ale juz teraz wiem, ze latwo nie bedzie, bo podczas egzaminu wyzwala sie taki stres, ze okrutnie ciężko nad nim zapanowac... ehhhh a Katowice wcale nie są takie proste :(

hehe, angolek, ja za drugim razem na mieście jeździłam z opuszczonym lusterkiem bocznym--pozostałości z placu:) po jakichs pietnastu minutach zauwazyłam co jest grane...

ja jeszcze nie zdalam ale 1 egzamin mam juz za soba, oblalam w 30 minucie:( za wymuszenie pierwszenstwa na pieszym. zdawalam w katowicach, egzaminator bardzo fajny:) a jakas babka oblala na pokazywaniu swiatel

Gość marta katowice 83
aczkolwiek wiadomo też że sa ludzie i ludziska i szczęscie lub jego brak:) zycze powdzenia wszystkim:)

Gość marta katowice 83
bliźniaczek 22 a gdzie robiłas kurs??

Temidek haha dobre. :D No ale stres jednak robi swoje, nie ma co ukrywać. ;)

Gość marta katowice 83
hehehe z lusterkami jest taka sprawa ze niektorzy je obracaja zeby na placu mozna było zobaczyc gdzie sie trzeba zatrzymac:D to cała prawda ... a pozniej wyjeżdżąją na miasto i nic nie widza:D

ja robilam kurs w rybniku, ale jezdzic nauczylam sie dopiero w katowicach, wykupilam sobie dodatkowe jazdy w osrodku co znajduje sie na placu andrzeja (tam z tylu pkp), jezdzilam z panem Robertem

Zdawałam bez kamer i wtedy była masakra.We wrocławiu 3 razy u tego samego egzaminatora... kurwy leciały równo:o po ostatnim egzaminie trzasnełam drzwiami i postanowiłam nigdy więcej...no ale zycie mnie zmusiło:P więc znowu poszłam na egzaminy .I pełna kultorka, jednak te kamery to rewelacyjny pomysł był!

Gość marta katowice 83
aha to wiem gdzie:))))) kurde... ja 11.12 mam wewnętrzny tego sie nie boje bo nawet jak mi nie pójdzie to moge już jeździc... zastanawiam sie jednak jak zrobic z panstwowym ... czy rozlozyc to na 2 terminy czy zdawac wszystko za jednym razem:) wolałabym za jednym, ale jak nie zdam ( a wszystko jest mozliwe) to przepadnie mi 50% pieniążków za praktyke;/

Gość marta katowice 83
ponoc nie mozna miec exm na prawko z tym samym egzaminatorem co ostatnio.. hmm... ;)

Rozłóż sobie na 2. :) Po pierwsze faktycznie chodzi o kasę, a po drugie to większy stres zdawać teoretyczny i praktyczny w jednym dniu. :p

lusterka sie opuzcza, zeby lepiej było widac linie...a w ogole to egzaminator był nieco zboczony, zdawałam w grudniu, tuz przed studniówką, stąd zadawał mi pytania typu- jaką mam bielizne na studniówke. No to ja mu na to \"czerwona, a jaka?\". A on niestrudzenie \"Ale koronkowa, gładka, a pończochy masz i podwiązki?\" I ogolnie na Ty do mnie zwracał się. No ale jak wspomniałam nie bardzo sie tym przejmowałam z racji trzymającego mnie kaca:)

Gość A ja wczzoraj zdawalam
Plac rewelka, sam Pan egzaminator tak powiedzial . Wyjechalam na miasto i juz wracalam z powrotem i niestety najechalam na linie ciagla kolem przednim. Co za pech. Ale pan egzaminator powiedzial, ze za drugim razem bedzie dobrze. Wiec glowa do gory. Zdawalam w Gdyni.

No a mnie zapytał czy przypadkiem nie jestem w ciąży, bo nie zapięłam pasów. :D Haha! A dodam, że nie mam brzucha jak kobieta ciężarna. ;)

Gość marta katowice 83
no, ale chyba za 1 bląd nie oblewają???? ale gdzie najechałaś na ta linie ciągła??? niebardzo rozumiem???? ehh kurde... ja już sie strasznie denerwuje

ja w 1 dniu mialam teorie i praktyke, na teorii 1 blad. a mam takie pytanko, bo jak teraz bede zdawac to juz tylko praktyke i w takim razie skad bede wiedziec w ktorej grupie bede? bede wypisana na dana godzine wraz z tymi co zdaja jeszcze teorie?

tak, brak stresu to klucz do sukcesu, ale łatwo powiedzieć....głupio jest powiedziec komuś \"nie stresuj się\"- to po prostu jest w Tobie w danym dniu, albo tego nie ma...poza tym ja bardzo ciezko pracowałam, żeby opłacic cału kurs, a nastepnie sam egzamin...więc stresujące dla mnie za pierwszym razem było to, ze jak sobie przypomniałam ile sie nalugałam jak dziki rex, i ze kazde 100 złotych to nie było to co splunąć, chciałam zdac zatem za wszelką cene..i dupa:)

Gość A ja wczzoraj zdawalam
Oblewaja za najechanie i przejechanie linii ciaglej niestety.Glupi blad ale dyskwalifikuje niestety. Najechalam wychadzac z zakretu. To byla linia pasa wylaczonego z ruchu. Ja na to kratka mowie. No coz, pierwszy raz nieudany. Musze uwazac nate linie. Wszystko inne bylo bez bledow.

Gość marta katowice 83
kurde czyli za 1 ale tak powazny bład mogą oblać??? pan na kursie powiedział ze moga byc nawet 3, ale rózne ... nie mozna zrobic podwójnego błedu ehhh... ja juz samochdo wybieram:)))))))))) a tu taka droga przedemna długo... i czuje ze w wakacje podołam:(

Gość marta katowice 83
no, ze podstawą sa piesi i mamy na nich bardzo uważac bo egzaminatorzy sa bardzo na to wyczuleni i ze jak ktos sie juz zbliza do pasow to najlepiej sie zatrzymac. oczywiscie o staniu na pasach w korku to samo- ABSOLUTNIE! kierunkowskazy- ze mamy bardzo uwazac i wlaczac je za kazdym razem! ze mamy pamietac o nich i o podwójnej ciągłej oczywiscie, ze absolutnie przez nią nie przejeżdżać itd itp. chyba to tyle...:) a u ciebie?