Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllaff

Moja dziewczynaprzesadza

Polecane posty

Gość olllaff

zawsze ceniłem w niej wdziek i wyczucie taktu pochodzi z prawie arystokratycznej rodziny ale nieraz mnie to irytuje... wystarczy że ktorysz moich znajomych "walnie "jakiś żart niekoniecznie najwyższych lotów ale....nieraz można opuścić ona odazu czuje sie zgorszona....-moj znajomi ograniczyli ze mna kontakty bo uzmali ze mam wyniosłą antypatyczna kobietenie mówie że nie ma ma poczucia humoru ma ale troche inne jest za idealna... Zachowuje sie prawie jak Tyszkiwiczowa niraz jestem ztego dumy al enie taz mnie to drazni..Ma 23 lata azachowuje si ejak emerytka

Gość nie dorosłeś
do takeij kobiety

Gość Elvis Presley z za grobu
jesli akceptujesz to to daj sobie spokoj, a jak nie podoba ci sie to to ja zostaw - tego kwiatu jest pol swiatu ;-)

Gość nbke
troche niepotrzebnie zwraca uwage .Doroslym to nietakt, raczej dzieciom

Gość olafffff
cóż za wulgarny potrzyw:D Oczywiście ze akceptuje ale jestem zły ze trace przez nia wszystkich znajomych jesli ona mnie keidys zostawi zostane całkowicie sam ona ze swoimi znajomymi utrzymuje kontakty a mnie ze wszytskimi skóciła

Gość ghjghjhjhj
Trafiles na jakas "ksiezniczke".

Gość olafffff
ona nie zwraca uwagi..Tylko robi taka specyficzna odpychajaca mine i jak sie zle czuje w towarzystwie nie potrafi tego ukryć nie odzywa sie ani słowa...Wychodzi wczesniej wszyscy to wczuwaja..i w domu wciaz mi moralizuje ze zadaje sie z nieodpowiednimi ludzmi

Gość olafffff
przyjaciół mam normalnych tylko wyluzowanych wszyscy studiuja na politechnice pochadza z dobrych rodzin.. to ona jest troche za dretwa....i ma dziwne zasady jej matka wykłada nauke o jezyku,ojciec jest tez polonistą dziadek to były dziennikarz a ona sama studiuje na akademi sztuk pieknych... Na poczatku mi to bardzo imponowało ale nie wiedziałem że tak to bedzie pozniej wygladało... Wypomina mi ze zadaje sie z hołota a to sa naprawde normalni ludzie pewnie zenie to co po filologi polskiej bo studiują kierunki techniczne ale wcale nie sa gorsi

Gość olafffff
to na gorze do podszyf

Gość Agnie
a ja tam lubię takie powiedzenie, że damą jest ta kobieta, w towarzystwie której ludzie czują się dobrze - to po pierwsze; a po drugie: jak uważasz, że przesadza i Ci to przeszkadza, to jej po prostu o tym powiedz... najwyżej się posprzeczacie o to, i tyle... a nie, własną dziewczynę za plecami obgadujesz:p

Gość 24mln
ej,a mowiles jej o tym?Bo ja zachowywalam sie swego czasu podobnie...no okej,nie gorszyly mnie durne dowcipy ani nie jestem arystorkatka ale znajomi mojego chlopaka tez nie czuli sie przy mnie dobrze...ale kiedy mi o tym powiedzial,delikatnie(ale i tak sie zezloscilam w pierwszej chwili) ale teraz to rozumiem i po prostu staram sie wkrecic w ich klimat i nawet fajnie sie bawie:)

Gość naaarza
a co ty narzekasz na dziewczyne, że za drętwa> może kumple za bardzo wyluzowani? popatrz na to z innej strony