Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgf

nie lubię piwa

Polecane posty

Gość fgf

czy tylko ja nie lubię piwa? Czy są wśród was tacy którzy nie lubią piwa a mimo to piją żeby się nie wyróżniać?

ja też nie lubie piwa i nie piję nie przeszkadza mi to, że odróżniam się od stada

Gość bcdrer
a ja lubie , ale pije rzadko.

:D ja też nie lubię piwa moje skojarzenie z piwem jest jednoznaczne - kolor i zapach podobny do moczu - napój ludzi niezbyt rozgarniętych, wiem że to jest stereotyp ale reklamy tylko go we mnie ugruntowują :D Wokół piwa wytworzył się jakiś kult, ludzie wzdychają do piwa, zachwycają się nim, celebrują. Śmieszy mnie to tym bardziej, ze ma to charakter nie tyle plebejski co po prostu prostacki. Na przykład schemat większości reklam tego paskudztwa opiera się na pokazywaniu \"solidarności bardzo męskich mężczyzn\", którzy są tak męscy bo pija piwo :D Patrzę na kolegów i widzę, ze im ten schemat \"leży\", tak jak puszki po piwie na chodniku :p Żałosne to jest...

Gość bcdrer
nie chce cie dolowac , ale na zachodzie pija piwa duzo wiecej niz u nas.

Ja nie lubię. ;) Czasem wypiję jak mi się naprawdę chce. :p Ale przeważnie jak wszyscy żłopią piwo to ja piję pepsi. :p I nie przeszkadza mi ich gadanie. Heheh! No chyba, że jest jakaś big impreza, na której się pije wódkę. To wtedy wódkę jak najbardziej. :p Ale piwo naprawdę kiepsko mi \"wchodzi\". ;)

Gość do frk09
żal mi ciebie prymitywna osóbko. Może wizyta u psychiatry by pomogła ?:P

To se żałuj :D Do psychiatry może i pójdę ale z innego powodu. Napisałem co myślę, trochę złośliwie ale tak mi się podoba :p

ja też nie lubię ;) wolę wódkę albo wino , jak już coś pije

ja w ogóle nie lubię alkoholu czasem coś spróbuję, na smaczek gorsze jest to, że nie znoszę wszechobecnego dymu papierosianego to mnie wyklucza z niektórych imprez ale da się wytrzymać

Piwo mam gdzieś tak pośrodku skali. Czasami (szczególnie latem) lubię sobie wypić, szczególnie lekkie typu \"Corona\". Ale mogę też nie pić piwa miesiącami. Ani mnie ziębi ani grzeje, w sumie.

Na szczęście palacze są teraz piętnowani i jest szansa, że się ich nie będzie wpuszczać nigdzie poza palarniami :)

szansa jest, owszem mniej więcej jak 1 do 20 :( bo nie uważam , że lokal, gdzie są dwie przechodnie sale, w tym jedna dla palaczy, jest przyjazny dla niepalących

Nie przejmuj się, juz niedługo każdy niepalący będzie miał prawo zastrzelić palącego :)

Gość
Nie lubię piwa i nie piję, no chyba, że tylko karmelowe, ale to jest nieprawdziwe..

Gość a kogo to..

LAtem wieczorem lubię .zima wolę cięższe trunki, albo grzańca.Ale nie uwazam piwa na napój plebejski czy prostacki:P Subs, co jest u Ciebie na szczycie skali?

a moze piszcie, jakie trunki, lubicie, polecacie?? ja uwielbiam malibu, mettaxe, czarnego janka, i wszelkie białe winka półsłodkie:)

A po co się zmuszać? Ja się kilka razy zmusiłam, bo facet zapraszał, facet poszedł kupić i nawet nie zapytał, czy ja aby na pewno lubię piwo i do dzisiaj piwo kojarzy mi się z moczem. Straszny jest ten smak. Nie rozumiem jak można to pić i jeszcze się tym delektować. Jak Ci nie smakuję, to się nie zmuszaj, żeby zyskać przychylność grupy. Do narkotyków, skoku z mostu też się zmusisz, żeby przypodobać się znajomym?

marzenna, widze, ze jak na prawdziwe kobiety przystało;) ogólnie jestem otwarta na nowe smaczki i chętnie się dowiem, czego warto spróbować:)

Gość nie lubię piwwa
z piwa lubię tylko freeq i inne owocowe , zapomniałam nazwy. Ale to nie są prawdziwe piwa z goryczką

walnij w stol a ....... ja alkoholik piwowy ........bez piwa swiat bylby smutny;) uwielbiam piwo

ja też nie lubię piwa..wogóle nie lubię alkoholu...jedyne co lubię to Malibu :)