Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozkosznie rozkojarzona

Czy jest tu dojrzały mężczyzna, który ma ochotę na rozmowę?

Polecane posty

mężczyźni zazwyczaj mają ochotę na rozmowę o tematach podobnych, do tematów, którymi zainteresowane są kobiety.. jednak mężczyźni śmielej to artykuuują....

Nie będę polemizował czy jestem dojrzały czy nie. Są pewnie różne stopnie dojrzałości. Co do erotyki - temat nie jest gorszy. Ale czy wypada by dojrzały mężczyzna i dojrzała (jak mniemam) kobieta nie znając się zaczynali rozmowę na forum od erotyki??

komiczne - spoko. ale do tego trzeba miec chwile wolna a jak sie robi parze rzeczy jednczesnie to trudno na spokojnie cos wymyslic dlatego zapytalem autorki - ona wyglada na zrelaksowana to moze niech temat zarzuci ;)

nie należy zastanawiac sie nad tym co wypada... tylko na co dwie osoby mają ochotę... temat przewodni forum wskazywałby raczej, że nie o erotyczne dysputy autorce chodzi... ale to może być taka mała przewrotność... Ja i tak uwazam, że wymyslanie sobie tematu do dyskusji, jest sztuczne bo mało kto potrafi zaangażować sie emocjonalnie w temat, niejako przymusowo narzucony....

Występuje TYLKO jeden temat, do którego dochodzi się różnymi drogami i w rozmaitym tempie. Ja na przykład miewam opinię oczytanego, ale nie po to ślęczę po nocach nad Dostojewskim, aby doznawać przeszywających rozbłysków zrozumienia ludzkiej natury i by refleksję nad w/w pogłębiać, a jedynie po to by od Dostojewskiego zacząć a na de Sadzie skończyć. Nieprzypadkowo \"de Sasdzie\" rymuje się z \"zadzie\", że o innych jednoznacznie kojarzonych słowach nie wspomnę.

\"Ale czy wypada by dojrzały mężczyzna i dojrzała (jak mniemam) kobieta nie znając się zaczynali rozmowę na forum od erotyki?? \" Polemizując z powyższym, napiszę że jeśli komuś coś wypada, to zaiste, jedynie rozmowy mu/jej pozostają.

Ktoś napisał, że wydaję się być zrelaksowaną. To prawda. Popijam sobie smaczną kawę ze swojej ulubionej filiżanki... a takie chwile przy kawie skłaniają do \"przemyśleń\". Niekiedy towarzyszą mi frywolne myśli, bywa też, że przemyślenia są całkiem poważne. I tak się zastanawiam... czy jestem za mało rozkoszna? czy za bardzo rozkojarzona? Żeby zachęcić do rozmowy o wszystkim i o niczym.

Jeżeli dupa Maryni jest szczególnie popularna, to wolałbym mniej spopularyzowaną, taką która dałaby mi poczucie przynależności do elity :p (jutro :) )

Ja wcale nie proponuje rozmowy o erotyce. Tylko na podstawie swojej znajomości życia stwierdziłem, że WSPóLNE zainteresowania kobiety i mężczyźni mają głownie w tej dziedzinie. Mnie intersuje całokształt natury ludzkiej, życie w różnych jego aspektach.

Szanowna rozkosznie rozkojarzona czy nie dostrzegasz, że tzw: frywolność jest w rzeczywistości tematem poważnym i podstawowym? I nie mam tu jedynie na myśli kto z kim i dlaczego, ale raczej jak długo i w jaki sposób.

Frywolność nawet poważnym tematom może dodać lekkości... \"Wysmakowana\" frywolność jest jest jak \"pieprz i wanilia\" w jednej potrawie. Chodzi o to, by bardziej (nie)śmiało domyślać się ich obecnocić, jak być o niej przekonanym.

No dobrze. To spróbuję wrzucić temat rozmowy: Czy mozliwa jest przyjaźń miedzy mężczyzną a kobietą? Chodzi tylko o głębokie, przyjacielskie relacje bez podtekstu erotycznego i bez perspektywy związku. Np. gdy jedno z nich lub oboje mają już drugie połowki.

No dobrze... Uważam, że nie należy Rosji ustępować w czymkolwiek nawet na milimetr dlatego, że: a/ Rosja w rzeczywistości jest słaba i nie stanowi bezpośredniego zagrożenia dla Polski, więc nie trzeba się jej bać b/ ale trzeba być przewidującym, bo rosyjska polityka, jej założenia są niezmienne od 300 lat i polega ona na dominacji nad sąsiadami (Polska jest w ciąż w świadomości Rosji tzw bliską zagranicą) c/ (wynika z b) Rosja jest krajem mentalnie wschodnim, wciąż niegotowym do samodzielnego przyjęcia demokracji i respektowania praw człowieka d/ (wynika z c) trzeba zatem przeciwstawiać się takiemu postępowaniu Rosji również ze względów moralnych (Czeczenia)

Taka przyjaźń jest możliwa... wtedy, gdy nie jesteśmy dla siebie pociągający seksualnie. Myślę, że (prawie) zawsze w \"zderzeniu\" kobieta-mężczyzna podteksty erotyczne mają miejsce. Ale może to być przez lata uskuteczniany flirt i nic poza nim. Bo to też swego rodzaju \"erotyka\"... są osoby, stawiające dobry flirt ponad byle jaki seks.

Szapołowska, to ja poproszę :D (się okaże czy warto było czekać :D)

\"Niekiedy to wystarcza. A może jestem naiwna, nie tylko rozkojarzona?\" To wystarcza ekstremalnie nieśmiałym albo gdy sytacja uniemożliwia coś więcej.

Gdyby mnie znała to sama by mi się podała. Biedna, nie wie co traci :classic_cool:

Gość mam inne zdanie
trzeba być rzeczywiście rozkojarzoną, zeby szukać dojrzałego męzczyzny na forum dla...babek. No bez sensu nie? Chyba, ze się szuka geya na pogaduchy do poduchy:D

Ja muszę zaprotestować! Ja jestem całkiem dojrzały a niejaki uk-subs to jest jeszcze bardziej dojrzały, na co wskazują jego wysublimowane podszywy!