Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozkosznie rozkojarzona

Czy jest tu dojrzały mężczyzna, który ma ochotę na rozmowę?

Polecane posty

rozkosznie rozkojarzona, moze facet po prostu powinien miec jakas nadzieje na cos wiecej, cos pozniej, coby bez celu nie pisac... dlatego pytalem skad jestes?

Gość Trzy/czwarte
Ja także byłbym chętny, ale ja nie mam nic do powiedzenia. Poza tym kobiety po półgodzinie stwierdzają, że jestem nudny i głupi. Ja nie umiem bajerować.

mozemy porozmawiac, wydajesz sie byc sensowna. ja jestem z centrum. tylko dzis ton Ty musisz nadawac rozmowie bo musze nadgonic prace przed urlopem i srednio mam czas na rozmowe.

Gość Trzy/czwarte
Skoro tak, to nadaję się pierwszorzędnie. Zwłaszcza do mówienia o niczym. Jaka tematyka Cię interesuje?

Gość Trzy/czwarte
(Kwiatek proponuje monolog :-).

heh, to masz racje z ta cierpliwowscia. pytanie tylko czy rozmowa z Toba to STRATA czasu ;)

Gość Trzy/czwarte
Ja to nie jestem cierpliwy. Jestem niezły nerwus o ponadstandardowym temperamencie. Poza tym nie wybieram się na razie na żaden urlop.

poza tym to nie da sie caly czas na 100% koncentracji pracowac wiec mila rozmowa na kafe jest jak najbardziej wskazana ;)

jaka pogoda u ciebie w weekend byla? bo u mnie zachecila mnie do spaceru i w sob. i w niedz. po lesie.

urlop od przyszlego tyg., do konca roku :) i tu na kafe nie bede zagladal, wole realne zycie :) mnie zawsze dobra pogoda wygania z domu, nie lubie byc na zewnatrz tylko jak pada albo mocno pochmurno jest, brrrrrr

miło, dla mnie też świat realny jest ciekawszy ale niekiedy kusi mnie żeby tu troszkę (po)przebywać... jednaj dość szybko mija mi ta zachcianka lubię pisać... podałeś swój adres email, mogę go \"wykorzystać\"?

ja kafe traktuje jako swego rodzaju rozrywke przede wszystkim... czasami cos komus odpisze.. czaami sie posmieje... a moze jakas kobiete przy okazji poznam... :) skrobnij maila smialo, przeczytam wieczorem w domu. :)

OK, dzieki. tylko mi skrzynki nie zblokuj ;) milego wieczoru w zasadzie bo u mnie juz prawie ciemno :)

Gość Nikogo nie ma
Sklep zamkniety z powodu, że nieczynny ;)

Gość dojrzały mężczyzna
Wcale nie kusisz ;)