Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozkosznie rozkojarzona

Czy jest tu dojrzały mężczyzna, który ma ochotę na rozmowę?

Polecane posty

Gość Szapołowska
Chce wiedzieć co tracę :D.

Gość A mnie z serem
:P

Nie chcę burzyć jej uporządkowanego życia :p Ja nie roszczę sobie pretensji do dojrzałości, ot tak wypisuję co mi do głowy przyjdzie. Jestem nawet dumny gdy oburzone kobiety zarzucają mi niedojrzałość :classic_cool: Jakie imię nosi Twój Kot???

do podającego się za Szapołowską nie przeciągaj struny, nie mam teraz wyboru, muszę w to brnąć :p

Frk: który???? Bo mam ich trzy:P Miri, Maleństwo vel diabeł wcielony i Filemon vel demon z piekła rodem:D Słowo się rzekło kobyłka u płota, zabieraj sie za Szapołowską:D

Gość chyba mam deja vu
:(

Tak mi się zdawało, że trzy... Lubię zwierzęta :) Pamiętając \"Krótki film...\" mogę megalomańsko wyciągnąć wnioski, że nie jestem pozbawiony szans ;) Jednego tylko nie mogłem w tym filmie pojąć; miłość nie miłość ale skonsumować można było.

Ja też lubię ale kurcze trzy... sama nie weim jak sie dalam wrobić w trzeciego, a najlepsze ze na świeta przyjedzie córka ze swoim kotem... yyyyyyy... 4 koty... wyprowadze sie do piwnicy chyba:P Iście po męsku... tylko Ci konsumpcja w głowie:D

Gość Szapołowska
Mylisz grę z życiem, ale masz szansę :D ...jutro...

Gość Szapołowska
Powiem Ci w tajemnicy, Nefrytowa :D (jeśli tylko będzie co)

Gość jak zwykle
zostali sami dojrzali i rozpierdolili topik

do autorki - według mnie coś takiego jak indywidualna przyjaźń miedzy facetem a kobietą bez podtekstu erotycznego nie istnieje. To znaczy - podtekst erotyczny nie zawsze musi sie skończyc w łóżku ale jakaś więź uczuciowa, fascynacja które też wyzwalają chęć posiadania drugiej osoby \"dla siebie\" zawsze ma tu miejsce.

przyjaźń między facetem i kobietą jest warunkowana atrakcyjnością przyjaciół... jesli kobieta jest gruba, brzydka i wybitnie aseksualna, to przyaźń jest jak najbardziej możliwa i to bez podtekstów, przynajmniej ze strony faceta :P

smutne, że dojrzałe osoby mówią w ten sposób o grubych kobietach są mężczyźni, którym takie właśnie się podobają, to kwestia gustu są grube babki jednocześnie atrakcyjne (nie mówię tu o ekstremalnych przypadkach) dajmy żyć innym!

Znam opinię (nie)jednego mężczyzny... o namiętności i otwartości \"grubasek\". Może jest tak, że... kochać się z grubaską ale pokazać się z \"laską\". Kto jest szczęśliwszy, bardziej zadowolony? Wiadomo, że zadowolenie i spełnienie seksualne przenosi się na \"postrzeganie\" świata. ;-) Niech każdy kocha się z taką kobietą z jaką lubi... a nie z taką, z jaką chcieliby się kochać jego kumple. :-)

\"A jak jest brzrydka, gruba ale ma zwierzęcy magnetyzm, to co????\" to nie zostały spełnione w całości przesłanki przeze mnie wymienione i nie da się Ciebie podciągnąć pod przedstawioną przeze mnie kobiete :P