Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avenkadupenka

wlasnie poklocilam sie mezem

Polecane posty

Gość lolipop---
nie przejmuj sie ,Moze maz chce jej nagadac w twarz nie przez tel. a z takim człowiekiem jak twoja szwagierka niechciałbym miec nic do czynienia.

Gość anty szwagrowa
niby tak powiedział,ale ja nie wierze ze jej to wszystko powie jak sie z nia zobaczy-pewnie zmieknie(bo przecierz on ja chciał) cos tam rzuci i on bedzie cacy. teraz bedzie problem czy zaprosic ich na chrzest czy nie.

Gość maksimax
Ja bym był honorowy i nie zaprosił.

Gość anty szwagrowa
tez tak mysle ale zaproszenie wrecze szwagrowi ,oczywiscie zaproszenie dla nich wszystkich (oni dwoje +2dzieci)

no i tak powinnas zrobić. bo jak nie zaprosisz wcale to wtedy może sie rozpętać burza. a z głupolami lepiej sie nie kłócic bo szkoda czasu i nerwów

Gość avenkadupenka
No kurwa, chyba wyjde z siebie!! Moj cudowny maz zadzwonil i powiedzial, ze byl w banku i zalatwil, ze moze stac "na czerwono" (czyli po prostu na minusie!) 1000 euro w banku, wiec powinnam sie cieszyc, ze bedzie wiecej kasy! No chyba zaraz mnie rozniesie!!! Juz dawno nie bylam taka zla, juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz...no chyba mnie zaraz kurwica poniesie!

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
sorry ale jeśli twój maż robi operacje na wspólnym koncie pt aktywacja usługi polegającej na możliwości zrobienia debetu bez porozumienia z tobą to ja bym dostała piany takiej że łalaboga...poszłabym do banku wypłaciła całą kasę i zlikwidowała konto, albo przynajmniej zablokowała z powrotem debet...wydaje mi się ze przy takich trudnościach z dogadaniem się w tematach finansowych powinniście mieć oddzielne finanse

Gość avenkadupenka
my nie mamy wspolnego konta. On ma swoje, a ja swoje, ale kazde ma dostepn do konta drugiego, a ten debet zrobil na swoim, nie moim. Ale mimo wszystko kurde!! Co to za rozwiazani!!!!