Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 ma ma mia
no kiepskie utargi,zero klient贸w,zreszta co maja kupowac jak na p贸艂kach braki towar贸w?????Po艂owa skelu "polatana" jakimi艣 przypadkowymi produktami,zelami pod prysznic marki w艂asnej:-(Wystr贸j sklepu rodem z czas贸w komuny....zaraz przypominaja sie "stare czasy" jak towar by艂 na kartki ha ha ha

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ?????????????
macie jakie艣 wie艣ci kiedy kasa z dofinansowania b臋dzie???:-( albo chocia偶 za wczasy pod grusz膮??

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie p贸ki co cisza :/ maj膮 30 dni na wp艂ate od daty rozpatrzenia wniosku wiec mysle ze moze do konca miesiaca wplynie cos... Nie maj膮 kasy, to i socjal sie przedluza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ?????????????
Jak nie maj膮 kasy??? Przecie偶 my na nich robimy?? To idzie z naszych pieni臋dzy.. Oni nie siedz膮 na kasie i nie obs艂uguj膮 klient贸w tylko my zwyk艂e szaraki?? I jeszcze twierdz膮 偶e nie maj膮 pieni臋dzy? Towaru nie ma -magazyn 艣wieci pustkami, klient贸w tez nied艂ugo ju偶 nie b臋dzie bo ile mo偶na m贸wi膰 偶e towar przyjedzie nast臋pnym razem?? Dziura na dziurze ju偶 nie ma czym ich zatyka膰 a oni nawet nie chc膮 nam udzieli膰 info dlaczego tak si臋 dzieje?? Po jak膮 choler臋 otwieraj膮 nowe sklepy skoro i tak towaru nie ma, i nie umiej膮 zatowarowa膰 starych?? Czy kto艣 to rozumie bo ja ju偶 tego nie ogarniam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaacdsgrehdfbgvdsv
Nikt tego nie ogarnia niestety.... skoro s膮 pustki na magazynie, to znaczy, ze nie maja kasy... logiczne... predzej czy pozniej ta firma upadnie, wiec uciekac kto moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma ma mia
juz przeginaja z ta kasa:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma ma mia
Pracuje troche u Antona ale to co sie teraz dzieje-jeden wielki jubel!!!!!!!!!!!!!!!!!Brak organizacji,brak czegokolwiek....."G贸ra" powinna sie wstydzic,tak jak my musimu sie wstydzic przed klientami i glupio sie usmiechac do tych pustek na sklepie:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani P.
7 w贸zk贸w= 23 skrzynki, 1 w贸zek z papierem ... oj si臋 dzisiaj by艂o nad czym spoci膰 :D haha a jak tam u was ? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 x52
偶eby nie ten ich papier, nikt by tu nie przychodzi艂

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny, pracuj臋 w Schleckerze od 3 miesi臋cy i moja kierowniczka powiedzia艂a mi 偶e mog臋 z艂o偶y膰 sobie wniosek o zapomog臋. Co mam wpisa膰 w uzasadnieniu, 偶eby dosta膰 tak膮 zapomog臋?

Udost臋pnij ten post

U mnie 7 wozkow = 33 skrzynek. zamowione 1700 pozycji = dotarlo 971 :] Papieru brak... We wniosku napisz cokolwiek. na remont, na nowe biurko dla dziecka, na koszty zwiazane z dojazdem do pracy, cokolwiek, na co aktualnie potrzebujesz. jednak twoj wniosek zostanie rozpatrzony w maju, wiec nie masz co sie spieszyc. wtedy dopiero zbiera sie komisja, wiec pieniazki dostaniesz w czerwcu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmma
Macie kase za wczasy pod grusza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ?????????????
u mnie na 1900 pozycji przyjecha艂o 7 w贸zk贸w.MASAKRA!!! Jak dobrze b臋dzie to od przysz艂ego tygodnia zaczn臋 m贸wi膰 do klient贸w mojego sklepu: "auf Wiedersehen" bo mam takie pustki:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juhu
wczas贸w pod grusz膮 jeszcze nie ma, miejmy nadziej臋, 偶e mo偶e w poniedzia艂ek b臋d膮, oby....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 5821
ciekawe czemu jeszcze nie ma kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felutka
Czy kto艣 jeszcze z was dosta艂 odmown膮 decyzj臋 w sprawie wczas贸w pod grusz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma ma mia
Ja nie,ale s艂ysza艂am ,偶e na innych sklepach by艂y dziewczyny,kt贸re tez dosta艂y odmowy:-(( A czym uzasadnili swoja odmowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuu
Mo偶e tym, 偶e m膮偶 za du偶o zarabia? Albo za du偶o kasy przypada na 1 cz艂onka rodziny?? Te偶 si臋 obawiam, 偶e mnie olej膮;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 why?
odmowy zapewne dosta艂y te, ktore skladaly wnioski w zeszlym roku i otrzymaly pieniazki...

Udost臋pnij ten post

ja juz wiele razy skladalam i nigdy odmowy nie bylo. moze ktos zlozyl niekompletny wniosek lub faktycznie za duzo przypada na czlonka rodziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ?????????????
a kasy nadal nie ma:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juhu
jakby odrzucili Tw贸j wniosek to odpowiedz dosta艂aby艣 ok 2 tygodnie po zebraniu si臋 komisji, je偶eli nie dosta艂a艣 jeszcze pisma z decyzj膮 odmown膮 to pewnie Ci przyznali, my艣l臋 偶e pieni膮dze dzisiaj b臋d膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmma
Ja te偶 mam taka nadzieje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma ma mia
dzieki Nesi za info:-)

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny mam takie pytanie odnosnie tych nieszczesnych wczsow po grusza. Czy ktoras z was otrzymala decyzje odmowna?? Lub nie otrzymala jeszcze przelewu?? Jak mozecie to dajcie znac. Z gory dzieki Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felutka
Do hhmmm ja niestety otrzyma艂am decyzj臋 odmown膮 bo niby pieni臋dzy z funduszu zabrak艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felutka
A decyzj臋 dosta艂am po miesi膮cu nie po 2 tygodniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuulllaaa
Ja nie dosta艂am ani decyzji,ani pieni臋dzy :(

Udost臋pnij ten post

Ja rowniez nie otrzymalam ani decyzji ani pieniazkow a wiadomo mi ze przelewy juz poszly dwa dni temu. Mieli 30 dni na wystawienie decyzji w takim razie widze ze regulaminy obowiazuja tu tylko takie male plotki jak my a nie gore :( co za firma :) a mam pytanie kiedy otrzymalas decyzje odmowna i jaka data widniala na oswiadczeniu?? Pozdrawiam :) a tak na marginesie regionalna pani B upewniala mnie ze wszystkie wnioski zostaly rozpatrzone pozytywnie

Udost臋pnij ten post