Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
to jest chore najpierw zmusza膰 do podpisu a p贸藕niej obiecywa膰 jakie艣 wyja艣nienia.... o ile w og贸le naprawd臋 b臋d膮... ka偶dy s膮d we藕mie nasz膮 stron臋 je艣li za brak podpis贸w nas pozwalniaj膮.... meile z wielokrotnymi pro艣bami o wyja艣nienie i rozwianie w膮tpliwo艣ci... s膮 ---ale bez 偶adnej odpowiedzi...jedyna ...PODPISA膯 I KONIEC! to jest normalne???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, czytajcie ze zrozumieniem. Nikt nie napisa艂, 偶e Przemek odchodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a kogo obchodzi czy przemek odchodzi czy nie odchodzi w d***e to mamy,obchodzi nas to ze maja nas za frajerki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 ,ka偶dy ma sw贸j rozum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My te偶 nic nie podpisujemy i niech szukaj膮 nowej ekipy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dzwonilam dzi艣 do PIP-u i PAN powiedzia艂 ze nie musz臋 podpisywa膰 skoro nie ma ochrony i chodz臋 osobi艣cie do banku zwolni膰 mnie za to nie mo偶e a jak to zrobi to mam i艣膰 do sadu. A je艣li pracuje na umow臋 o prace to najpierw musi mnie zwolni膰 a potem mo偶e mi dac smieciowke. Ale to tez pow贸d 偶eby i艣膰 do sadu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o sklep贸w albo nic nie podpisa艂o albo tylko zapoznanie si臋 z procedur膮 - p.B nas zignorowa艂 nie odpowiadaj膮c nam na pytania wi臋c jak my mo偶emy komu艣 takiemu zaufa膰 i podpisa膰 co艣 co jest dla nas niejasne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My te偶 by艂y艣my u prawnika i nie kaza艂 nam podpisywa膰 i je艣li z tego powodu b臋d膮 chcieli nas zwolni膰 to robimy odwo艂anie i wygrywamy a firma przywraca nas z powrotem do pracy lub p艂ac膮 kare

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co z tego ze przywroca was do pracy,czujesz juz jak region bedzie jezdzi艂 po was i wtedy was w*******la bo k艂ody pod nogi bedziecie mia艂y rzucane,ta praca az jest tego warta aby sie sadzic i zadac powrotu do tego syfu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jest absolutnie.... ale oni w艂a艣nie na takie nasze podej艣cie licz膮 wi臋c ja nie popuszcz臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie pisa艂am 偶e bym wr贸ci艂a do pracy bo nie jest warta ale my te偶 mamy prawa a nie jeste艣my jakimi艣 jeleniami kt贸rzy b臋d膮 sp艂aca膰 d艂ugi firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wiem ze nawet jak nas wywala starych pracownikow,to wierzcie ze te nowe na smieciowce nie ogarniaja tego i tez sie zwalniaja maja dosyc tej roboty po tygodniu ,tak jest u mnie na sklepie ,a oni mysla ze jak bedzie rotacja personelu ( bo na nikim im nie zalezy) to ten sklep bedzie prosperowa艂 dobrze -akurat rozczarowanie blisko,im sie wydaje ze za 700 z艂 beda pracownicy latac ,myc okna,ulotki,mrugac pieknie oczami ze brak towaru i beda szczesliwi ze maja prace w dynamicznie rozwijajacej sie firmie -偶enada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak rzuc膮 k艂ody pod nogi to co??? Wam mo偶e poskoczy膰 byle kierowniczyna z po偶al si臋 Bo偶e sta偶em pracy na tak dostojnym stanowisku od i a偶 wrze艣nia zesz艂ego roku? Jaki艣 pedagog czy pani detektyw z wykszta艂cenia a z konieczno艣ci handlowiec? No prosz臋, troch臋 szacunku dla siebie. A ile Wy pracujecie- 3, 5, 10 lat a mo偶e nawet d艂u偶ej? I naprawd臋 my艣licie, 偶e oni wam naskocz膮? dziewczyny- wyluzujcie, prze偶y艂y艣cie gorsze czasy ni偶 te ich 艣mieszne wymys艂y. A poza tym ta firma to ju偶 si臋gn臋艂a dawno dna, lepiej spada膰 i szuka膰 lepszej pracy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy kto艣 kto si臋 juz zwolni艂 mo偶e opisa膰 jak to wygl膮da... tel do regionalnego i pismo wys艂ane do niego i krakowa za艂atwiaj膮 spraw臋? ... chc臋 te偶 wykorzysta膰 na 2 tyg. wypowiedzeniu zaleg艂y urlop... wi臋c jak to ugry艣膰 i opisa膰 w wypowiedzeniu..??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze jutro mozna telefonicznie do regionu zg艂osic swoje wypowiedzenie,i jej sie zapytac gdzie wys艂ac dokument swoj tzn wypowiedzenie umowy,i od razu zapytac sie co z zaleg艂ym urlopem,bo oni nie raz nie kaza wybrac tylko p艂aca za niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Informujesz region i wysy艂asz wypowiedzenie do Krakowa (mo偶e by膰 mailem). Wypowiedzenie liczy si臋 od pi膮tku po wys艂aniu wypowiedzenia. A je艣li chodzi o urlop- tu Twoja decyzja- ja pom臋czy艂am si臋 troch臋 na wypowiedzeniu (te dwa tygodnie) ale za to moja ostatnia wyp艂ata by艂a du偶o wi臋ksza- wyp艂acili urlop, dlatego decyzja nale偶y do Ciebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja chc臋 i chyba mam do tego pe艂ne prawo prawda???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W zasadzie to tak, ale jak masz wrednego KR to Ci b臋dzie kaza艂 do ko艅ca pracowa膰... No chyba 偶e b臋dzie si臋 ba艂, 偶e na wypowiedzeniu t膮 zacn膮 firm臋 spr贸bujesz okra艣膰... Ale prawo do urlopu jak najbardziej masz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki za info ... czas si臋 zawija膰 z tego ton膮cego okr臋tu... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej laski ale z******ty towar przyjecha艂 co nie??? nie ma podstawowych produkt贸w typu:g膮bki,kret, farby,nivea,donegal.... ale z***bi艣cie,偶e jest szampon za 35zyla. Stali klienci pukaj膮 si臋 w czo艂o widz膮c t臋 pustot臋. ile mo偶na chodzi膰 i pyta膰 w k贸艂ko o to samo. Ile mo偶na m贸wi膰 nie ma...nie wiem... Najlepszy wkurw jest o maszynki do golenia heh Jaki mam da膰 produkt zast臋pczy drodzy KR??? mo偶e swoj膮 z domu przynie艣膰???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kole偶anko! zaproponuj puzzle i przeterminowane pr贸bki! G贸ra zbiera siano, a my robimy z siebie debilki - my juz wprost m贸wimy, 偶e towar nie przychodzi, bo widocznie nie p艂ac膮 faktur, za to sa nowo艣ci od firm, kt贸re jeszcze nie wiedz膮, 偶e kasy na oczy nie zobacz膮! Jaki wstyd;((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
padaj膮...ale na stronie dayli oferty pracy super w dynamicznie rowijajacej sie firmie,gwarancja sta艂ego zatrudnienia i umowa o prac臋...chyba tylko na okres pr贸bny...i to og艂oszenia stanowisk pracy gdzie jeszcze nie raczyli zwolni膰 pracownik贸w.Ma艂o tego w sklepach Dayli pracuj膮 ludzie,kt贸rym umowy dawno sie sko艅czy艂y,nowych brak...oczywi艣cie 艣mieciowe sa zdeklarowane...a ludzie boja si臋 nie przyj艣膰 do pracy by im nie mogli nie zap艂aci膰 tego co pracuj膮 bez umowy...Tylko w Polsce takie cyrki niewolnicze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋,ze wszystkim dobrze zrobi艂oby, gdyby Ci tam na g贸rze poczytali by te forum.Dowiedzieliby sie troch臋 o realnych problemach firmy i ich pracownik贸w,mo偶e by艂aby jaka艣 szansa w贸wczas na przetrwanie ich i pracownik贸w w tej firmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam takie przeczucie 偶e w tym tygodniu co艣 jednak si臋 wydarzy, jaka艣 wi臋ksza bombka pierdyknie w Krakowie. Mo偶e kogo艣 zwolni膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oni czytaj膮 to forum, dlatego zawsze s膮 o krok przed Wami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co z przeterminowanymi pr贸bkami Nivea i Neutrogena-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e zr贸bmy z nich paczk臋-nagrod臋 za wspania艂e wyniki dla naszych regionalnych :b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buhahahhahahhahhha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny nie ma co zaczeli od itiotycznych pomys艂贸w i tak z dobrze prosperuj膮cej DROGERII zrobiono dziwol膮g idziemy na dno ciekawe czy kapitan zostanie czy pierwszy da dyla jak ten z Concordii. Na handlu trzeba si臋 zna膰 z zami艂owania to choduj pan rybki w akwarium.Ostatnie dni pokaza艂y za co ma nas p.D.B

Udost臋pnij ten post