Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, po co oni drukują te cenówki, plakaty itp. skoro i tak nie ma towaru... znowu klient przyjdzie po coś z gazetki i dowie się, że nie ma i wyjdzie z niczym... kiedyś klienci pytali CZY likwidujemy sklep a teraz pytają KIEDY likwidacja

Gość gość
szukają oszczedności tam gdzie nie powinni!!!

Gość gość
a my mamy towar na sklepie, który nie wchodzi na kasę (nie ma na stanie) i aż boję się myśleć , ile jest towaru, który powinien być, a nie ma!! Nagłabali jak się dało, a teraz szukają naiwnych, żeby spłacal D trzęsie dupą i kaze podpisywać, choc było powiedziane, że nie mamy wysyłać do czasu wyjaśnień! chyba boi się o wlasna dupe i chce zapunktować

Gość gość
Ja dzisiaj podnosiłam regały i w sumie na nowe półki nie było co położyć, ale co tam higieniki dla dzieci było dużo więc się rozciągło:)

Gość gość
Kierownik regionu Jarek ma podpisaną umowę z Work Servis, widziałam na własne oczy!

Gość gość
tak jarek ci pokazał umowe hhehehhe

Gość gość
To jest ich sprawa jakie maja umowy

Gość gość
Jarek pokazał mi umowę a ty myśl co chcesz.

Gość gość
Taaa, już widzę jak Jarek przed każdą kierowniczką umową wywija :D

Gość gość
Nasz kr odchodzi

Gość gość
a niby dlaczego odchodzi, wiesz?

Gość gość
A który odchodzi, Jarek czy Przemek ?

Gość gość
Przemek to największy błąd życiowy popełnił przychodząc do tej pracy. Za dobrym i normalnym człowiekiem jest.

Gość gość
Dokładnie, sprostać stawianym zadaniom są w stanie jedynie regionalni pozbawieni wszelkich skrupułów, którzy po trupach zmierzają do celu. Ludzie typu pani D.

Gość gość
ale jaki cel moga osiagnac w tej firmie jak to wszystko sie juz rozpada powoli,myslicie ze nawet smieciowki uratuja ta firme albo odpowiedzialnosc,pewnie ze jak zabierze wszystkim pracownikom po inwenturach za manko sklepowe,czyli złodzieji -to pewnie troche kasy beda mieli z tylu ludzi.ale i tak ne starczy na wszystkie zadłuzenie aby spłacic

Gość gość
Zgadzam się z koleżanką wyżej.Przemek to jedyny normalny Kr.Żal mi go,kiedy dostaje opieprz od tych idiotów z góry.To od niego powinni uczyć się komunikacji i współpracy z pracownikami.

Gość gość
Przemek odchodzi ? A wielka szkoda,motywował do pracy pomimo wszystko,ale wcale mu się nie dziwię,wszyscy mamy dosyć!

Gość gość
i co z ta odpowiedzialnoscia ,czego wkoncu to dotyczy,

Gość gość
Rozmiawialam prawnikiem i powiedział ze po sposobie w jaki jest to sformułowane niestety odpowiedzialność dotyczy wszystkiego rownież towaru który także jest mieniem firmy tak więc absolut nie tego nie podpisałysmy z Dziewczynami i czekamy na i ch ruch.Pozdrawiam

Gość gość
Regionalni mają umowy z work servis ja też je widziałam

Gość gość
a czy to jest istotne co mają regionalni a co nie??? ja takiej umowy nie przyjmę i koniec jest ona dla mnie niekorzystna i tyle a regionalni to sobie jak dla mnie mogą mieć umowę z kim tylko chcą ... albo wcale jak im to odpowiada... tyle w temacie....

Gość gość
Ja dzwoniłam do pip babka mi wytłumaczyła że jest to odpowiedzialność za gotówkę i karty bony nie ma tam nic o odpowiedzialności za towar nawet jak wyjdzie manko jesteśmy na prawie ponieważ nie ma ochrony a monitoring jest do d..... i nie można odpowiadać za osoby trzecie

Gość gość
ciekawa jestem ile procent dziewczyn podpisało-w sumie od tego zalezy ich dalsze działanie

Gość gość
podpisujac odpowiedzialnos c za mienie to odpowiadamy finansowo,i nie ma znaczenia ze ochrony nie ma ,monitoring do kitu,smieciowek tez nie powinni dawac w sklepie a dawaja,ludzie obudzcie sie,podpisujesz to płacisz no bo po to jest ta odpowiedzialnosc,

Gość gość
mnie to najbardziej dziwi ta ich cisza i brak wyjaśnień i odpowiedzi na pytania które przecież niedawno sami chcieli by im przysyłać... a teraz jak gdyby nigdy nic cisza w tym temacie.... bardzo dziwna sprawa ....

Gość gość
Wątpię że jest jakiś region który tego nie podpisał ? wszystkie tylko na forum są wygadane

Gość gość
My wysłałyśmy od razu jak nam dali do podpisania i teraz nie wiemy co z nami będzie :-(

Gość gość
My też nie podpisałyśmy... zobaczymy co będzie w poniedziałek, chociaż podobno wyjaśnienia będą w środę... ciekawe czy oni też najpierw podpisują w ciemno a później czekają na wyjaśnienia

Gość gość
My nie podpisałyśmy i też nie wiemy co z nami będzie...

Gość gość
a to pewne ze Przemek odchodzi?kurde jedyny normalny... zreszta my tez nie podpisalysmy wiec niedlugo wylatujemy