Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny a co z kierowniczkami które mają umowę na czas nieokreślony

Gość gość
nie podpisalysmy zobaczymy...

Gość gość
Dziewczyny a czy w przypadku nie podpisania tej odpowiedzialności straszyli was jakimiś konsekwencjami np. zwolnieniem z pracy ?

Gość gość
to jest oczewiste ze beda zwolnienia po to sa ogłoszenia cały czas na word serwis

Gość gość
Na umowe zlecenia nia ma odpowiedzialności materialnej, jednak jeśli podpiszecie i przejdziecie na zleceniówke to to odpowiedzialność nadal was obowiązuje... jednym słowem na dniach będą dawać zleceniówki i muszą się jakoś zabezpieczyć

Gość gość
Mi teź kiedyś tak w systemie wyskoczyło źe miałam manko na 300 zeta a nie ma szans jak powyliczałam to wszystko pasowało ale nie w systemie:-(

Gość gość
i jeszcze jedna ważna sprawa: Nie widziałam tej umowy ale zanim podpiszecie przeczytajcie czy jest to umowa od DAYLI czy od WORK SERVICE. Jeśli to drugie to nie będziecie nawet pracować już jako zleceniobiorca formy Dayli tylko jakiejś obcej zupełnie firmy. Czyli nie będziecie już robić tylko na prezesika i jego białą świtę ale na jeszcze innych cwaniaczków co będą na was zarabiać. POWODZENIA

Gość gość
Czyli regionalni też już nie będą potrzebni bo jako zleceniobiorcy nie podlegami im :-)

Gość gość
nie podpisujcie mam prawnika w rodzinie to jest odpowiedzialnosc za wszystko rozumiecie za wszystko.

Gość gość
no to miło ...szczególnie tym co już podpisały i wysłały....

Gość gość
osiągneli tylko tyle że mam to juz gdzies czy mnie wywalą czy nie. skoro i tak czeka mnie śmieciówka nic nie podpisuje

Gość gość
wszystkie piszą , żeby nie podpisywać, a podpisane wysyłają! od rana dziś chodziły maile z zapytaniem,czy podpisywać! u nas regionalna KAZAŁA podpisać i poszła na urlop! a miało być że ze względu na brak możliwości rozwiania nie podpisujemy do czasu powrotu B z urlopu.Wrócił i co?nic nie wyjaśnił, a podpisywać każą i co? wiele jak ciele podpisuje!ja rozumiem jak ktoś napisał, że podpisał, bo nie może zostać bez kasy, ale szuka innej roboty, ale jeśli ktoś podpisuje z nadzieją , że firma nas po ludzku potraktuje, to znaczy, że jest naiwny. ogłoszą upadłość, odpowiedzialność finansowa zrzucą na pracownice i już.ochrony nie mamy, do banku chodzimy na drugi koniec miasta - kierowniczka powinna, ale przecież nam każe, bo ona ma inne "ważne "sprawy!;/

Gość gość
Jest to umow z Work Serwice nie zDayli,regionalni tez maja umowy z Work,wiekszosc firm tak robi ja tez podpisze ale szukam w tym czasie nowej pracy skoro firma nie chce ludzi którzy byli jej oddani to moźe gdzie indziej mnie docenią:-(przykre ale sie tym nie podłamuje nie warto.Przecieź zmiana nie zawsze musi być na gorsze moźe uda mi się zmienić na lepsze wam teź tego źycze z całego serca<3

Gość gość
a kto ci powiedział ze rogin ma umowe z word heheheh

Gość gość
miało byc work

Gość gość
Gratuluję dziewczynom głupoty za podpisanie, , same na siebie ukrecily bata...

Gość gość
Szkoda słów. Na jutro chcą podpisane dokumenty... Nie mam zamiaru podpisywać. Jak chce niech mnie zwolni tylko niech sobie dobry pretekst znajdzie. Pogłupieli tam na górze...

Gość gość
A podnosił już ktoś regały do góry?

Gość gość
A podnosił już ktoś regały do góry?

Gość gość
Mam umowę do 23 i czekam, jeśli dostanę zlecenie wiadomo podziękuję,szkoda bo praca dobra i klienci spoko ale niestety "firma DAYLI jak się zwie do d..y"razem z prezesem i rządzącymi .

Gość gość
Ja mam na czas nieokreślony ale nie podpisalam dokumentów i nie wiem co będzie dalej?

Gość gość
Jak zwolnili się poprzedni regionalni to dostali ultimatum źe maja zWorkiem podpisać dlatego nikt z poprzednich nie podpisał, i teraz regionalni mają z Workiem podpisane wiem z pewnego zródła ale nic więcej nie moge podać z wiadomych powodów;-)

Gość gość
nie maja umów w work ja tez wiem dokładnie;)

Gość gość
To wiele wyjaśnia!I wcale mnie nie dziwi - kierownicy pewnie też mają obiecane więcej dlatego tak naciskają, żeby podpisać

Gość gość
pewnie nie mają, na razie muszą pocisnąć te frajerki na dole!jak kasjerki podpisza to ich zostawią na normalnych. czytałyście D?kazała podpisac i znów poszła na urlop! chyba nawet nie raczyła przeczytać maili, które krązyły wcześniej! Kazać to ona moze staremu wynieść śmieci!

Gość gość
Znowu poszła na urlop? A kiedy ja pójdę:)?

Gość gość
Znowu ma urlop? A kiedy ja pójdę?:)

Gość gość
D. jest na urlopie do jutra

Gość gość
Tacy to pożyją,zastraszą Cię i spierd.... na urlop. A ja jak mam iść do roboty to mi się cofa wręcz. Wszyscy mają nas w d...e. Nikt nie potrafi odp.nam na proste pytania. Co to za firma która sra w swoje własne gniazdo, tu już brak określeń.....

Gość gość
najlepsze jest to,że dzisiaj cała góra zachowała się tak jakby nie było tematu w ogóle!!!! konkursy i inne tego typu wiadomości.... jakby to było istotne...bez sensu!!!!,bo nie ma towaru na półkach!!!!