Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
pewnie od stycznia beda zmiany w godzinach otwarcia

Gość gość
ta..............na 22 chyba

Gość gość
pewnie od stycznia beda zmiany w godzinach otwarcia

Gość gość
sklep powinien byc czynny od 10 do 18 zwlaszcza w okresie zimowym bo po blacka nikt nie przyjdzie zimno ciemno ajesli chodzi o drogerie to chyba jestesmy drogeria zabawkowa

Gość gość
calodobowy niech zrobia ha ha :D dajcie spokoj szczyt :/ magazyn caly zaladowany przyszly produkty ktore byly z 3 lata temu masakra

Gość gość
musialybysmy nazywac sie dayli non stop

Gość gość
dziewczyny czy mozecie mi pomoc chce rozbic stend z tymi ksiazeczkami dla dzieci AMEET. miemam tego w mmce i byla informacja ze trzeba to zeskanowac i wyslac jako zamowienie. tylko ze pani z magazynu mi napisala ze nie skanowac kazdej ksiazeczki osobno tylko wyslac jej numer boxu czy cos takiego. o jaki jej numer jej chodzi?? patrzylam nawet na karton w ktorym przyszly te ksiazki ale tam tez niema zadnego knumeru ani kodu kreskowego.

Gość gość
Wpisz w katalogu ameet box , pokażą ci się wszystkie dostepne boxy i zamow ten który potrzebujesz

Gość gość
ja nie kumam przeciez mamy tak jak ze swieczkami podane ile jest kazdej bajki tak nie bedzie z ksiazeczkami i zabawkami ?! jak to zrobic w takim ukladzie?

Gość gość
Wielka prośba do regionalnych,którzy czytają wpisy, a tacy są. Zróbcie coś i spróbójcie górze przemówić do rozsądku,że pełnym magazynem spożywki i tandetą obrotu nie będzie. Wieczne braki w towarze,odsyłanie klientów z kwitkiem,wycofywanie rotujących towarów do sukcesu nie prowadzi. Dziwię się klientą,którzy potrafią 2-3 razy w tygodniu przyjść i pytać o papier z zewy,kreta,asortyment ziaji itd,itp. Ja bym już osobiście nie przyszła i zrezygnowała z takiego sklepu,tym bardziej że w mojej okolicy jest w czym przebierać. I nie tylko personel i obsługa klienta jest ważna ale również towar,którego u nas brak,bo co nam po 3 regałach na których rozciąga się ten sam towar? Wypełnianie ramek,tabelek itp,itd OBROTU NIE ZROBI.

Gość gość
Łatwo wyznacza się cele i oczekuje ich realizacji,a gdyby nie MY-PRACOWNICY możliwe,że nawet dwie rzeczy by się nie sprzedały. Przykro,że nie potrafią nas docenić i w czasie Świąt nagrodzić. Mój plan jest taki :-). Bony dla wszystkich pracowników, należy wykonać do 15 grudnia :-)

Gość gość
a kogo obchodza pracownicy,najwazniejsze sa utargiiiiiiiiii

Gość gość
Nie utargi tylko KOSZYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tak nas doceniają, że w nagrodę w Wigilię siedzimy do 15 gdzie w naszej miejscowości większość sklepów czynna do 13, biedronka do 14!!! A, my kobiety przecież nie mamy rodzin i nie mamy co w domach robić, więc możemy sobie posiedzieć i nadal sprawdzać czy MM-ki w końcu wchodzą i czy towar da się zaksięgować :P aby móc go rozłożyć hahahaha!!! bo nie wiem czy zdążą przed świętami!

Gość gość
Jezu dluzej niz biedronki??? ciekawe do ktorej beda pracowac w biurze w magazynie albo region.???

Gość gość
Wierz mi że napewno nikt z nich nie będzie pracował

Gość gość
to od czego jest region..... powinen poruszyc temat tego otwarcia w koncu jest naszym łacznikiem z szanownym zarządem!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zapomnij, że poruszy ten temat,region ma to głęboko w d...., oni będą mieć wolne, a my, robole będziemy zapierniczać. Ale wiecie co, to od nas tak naprawdę zależy żywot tej firmy i powinni się grubo zastanowić czy długo pociągną z takim podejściem do nas. !!!! EJ, WY Z GÓRY, na pewno to czytacie, my tez zasługujemy na odrobinę szacunku i zrozumienia!!!!!!!!!!! Pamiętajcie że ci co stoją na samej górze to mogą szybko zlecieć na sam dół!!!

Gość gość
Regionalni to polglowki ja od poniedzialku zaczynam na nich skargi skladac bo tak dluzej byc nie moze!!!!!!strzezcie sie wkoncu skoncza sie wasze smsy i maile o charakterze mobbingu!!!

Gość gość
Popieram w 100%, czas się za to zabrać, bo to co dzieje się w tej firmie to notoryczne łamanie praw pracowniczych!!!!! Dzwońcie do PIP-u bo bezpłatną, anonimową informację prawną (w każdym województwie jest Państwowa Inspekcja Pracy), powiedzcie co tu się dzieje i tam Wam wszystko wyjaśnią, co więcej pokierują co należy dalej robić. Możecie też wysłać skargę z zaznaczeniem, że nie życzycie sobie udostępnienia swoich danych pracodawcy, w takim wypadku PIP jest zobowiązany do skontrolowania zakładu pracy, i co więcej, do poinformowania Was o przebiegu tej kontroli. :)

Gość gość
dziewczyny proszę napiszcie numery boxu na książki Ameet

Gość gość
jeśli macie to podajcie @ na magazyn pilne

Gość gość
napiszcie prosze jak zrobic z tymi kssiazeczkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rozbic jak siweczki czy jak ?! pomozcie !

Gość gość
a jak ja rozbilam standy nie wszystkie bo ksiazeczek nie umiem :( to jak wyslac regionalej zalacznik z tym rozbiciem ? gdzie to sie zapisuje ?! jejku juz mam dosc :(

Gość gość
dziewczyny!!! przecież przyszedł @ z formatkami na rozbicie książeczek już parę dni wcześniej i dzisiaj ponownie zerknijcie do @

Gość gość
blagam pomozcie !!!!!!!!!!! jak rozbic ksiazeczki ?!

Gość gość
blagam pomozcie !!!!!!!!!!! jak rozbic ksiazeczki ?!

Gość gość
audiobook; magazyn- rozbicie zestawu-dopisz-dodaj substrat-(wpisać1)-następnie dodaj produkt i każdy audiobook skanujesz (trzeba podzielić na tytuły bo jest tam ich kilka) wpisujesz ilość i tak do końca... i tak wszystkie książki rozbijasz...

Gość gość
Ja na pewno zgłoszę sprawę do PIP-u aby sprawdzili firmę, za inwentaryzacje nie dostałam wynagrodzenia, moja wyplata nie zgadzała się z godzinami. Pasków jak nie ma, tak nie ma.niezły bur..l mają. Wywalili poprzednich regionalnych, osoby które, były kompetentne znały się na swojej pracy zawsze jak się coś działo od ręki było załatwione!!! pozatrudniali matołów, a my za nich odwalamy robotę zgłasza się im problem to słyszę tylko"zadzwoń na magazyn",zadzwoń do informatyków", więc po co ONI są i za co kasę biorą i w dodatku te DURNE tabelki. Pytam Tylko Po co?!! Dla regionalnych na premie zasuwamy!!!

Gość gość
bardzo ci dziekuje ! czyli kazdy w sumie karton kazdy rodzaj bajek osobno ? bo stojaka nie mam to jak szukac w katalogu ? tak bylo wawel czy swieczki a teraz ? jejku gubie sie :(