Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaa

Niech sie wpiszą Ci ktorzy znalezli swoja połówkę przez net

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaaaaaa

i sa szczesliwi. wiele jest topikow o tym czy warto szukac przez neta i zaraz wszyscy pisza ze nie bo na portalach randkowych sa sami nieudacznicy itp. wiec chce zeby sie tu wpisaly osoby ktorym sie udalo

Gość ciekawskaaaaaaaaaa
czyzby takich nie bylo??

Gość dfdsfsd
a moze gdzies sie bawia w sobotni wieczor? :P

Gość uomo z wawy
NA TYCH PORTALACH SA SFRUSTROWANI I DESPERACI, FAKT, ALE I NORMALNI ...TYLKO ZABIEGANI...

Gość dfdsfsd
fajna madchen - jak konkretnie sie poznaliscie?

znaczy to bylo cos takiego jak gg ale niemiecka wersja:P moja siostra pisala z tym chlopakiem i pokazala mi jego zdjecie, jak zobaczylam jego zdjecie to normalnie mi sie nogi ugiely:P no i poprosilam o numer i sie tak zaczelo:)

też kiedyś zadałam podobne pytanie na forum, a teraz mogę odpowiedzieć Tobie - męża poznałam na czacie, dzieliło nas ponad 300 km ale udało się. Powodzenia

Czyli mowiac krotko, polecialas na jego wyglad. Wielkie mi rzeczy. A podobno kobietom mozna w inny sposob zaimponowac :/ Ale mloda jestes, co innego moze sie liczyc w tym wieku.

Ja też poznałam mojego ukochanego przez internet.Zagadał kiedyś na gg. Kocham go nad życie.Niedawno sie zareczyliśmy:)

tak na wyglad polecialam, w ogole nie gadalam z nim tylko sie na niego patrzylam.. wez sie lepiej nie odzywaj albo pomysl zanim cos napiszesz czy ja kiedykolwiek mowilam ze wyglad sie nie liczy?? dla kazdego wyglad jest wazny, dla mnie tez, to normalnie wiec po co piszesz o wygladzie?:o gdyby mi nie odpowiadal jego charakter, poczucie humoru, to nie wiadomo jaki bylby piekny, to i tak bym z nim nie byla a ze jestem czyli cos tam w glowie ma oprocz wygladu:)

zreszta jak podrywasz dziewczyne to pdochodzisz do szarej mychy czy do fajnej, normalnie wygladajacej kobietki? jasne ze do drugiej prawda? wiec po co mi piszesz ze wyglad sie liczy? kazdy to wie i sie nie oszukujmy:)

Gość ciekawskaaaaaaaaaa
no no powialo optymizmem

wyglad to sprawa subiektywna. Jedni beda wolec fajnie wygladajaca dziewczyne, a inni poleca na szara myszke. Ja mojemu mezowi spodobalam sie ponoc wlasnie przez to ze nie bylam umalowana jak inne dziewczyny. Zas ogolnie mowiac to wiadomo ze wyglad liczy sie na poczatku bo tym rozni sie tez milosc do partnera od przyjazni ze w milosci jest tez fascynacja fizyczna. Przyjaciol mozna miec wielu ukochanego tylko jednego. Gdyby wyglad nie mial zadnego znaczenia to nie byloby problemow milosnych bo wiazalibysmy sie po prostu z naszymi znajomymi. A tak nie jest.

Gość ciekawskaaaaaaaaaa
zaczelam szukac przez neta i zastanawiam sie czy to ma sens wogole

moim zdaniem nic na sile:) ja po prostu przez jakich dluzszy czas siedzialam na gg i pozniej siostra dala mi ten numer ale piszac z nim, na poczatku tez pisalam z kims innym:) i w ogole juz mialam sie spotkac z tamtym pierwszym chlopakiem ale jakos sie nie spotkalam bo spotkalam sie z tym nowym:P

ciekawskaaaaaaaaaa nie można uogólniać że jesli komus sie nie udalo to i Tobie sie nie uda i na odwrot. W necie jednak tkwi niebezpieczenstwo ze czlowiek ktorego poznajemy potem moze okazac sie kims zupelnie innym. Net sprzyja anonimowosci i zatajaniu prawdy o sobie. Ale oczywiście nie musi tak byc. Czego ja jestem przykladem:)

moim zdaniem jesli dla kogos net to okno na swiat to podajac swoj wyglad, jakies zainteresowania, itp to najczesciej klamie dla mnie net jest po prostu chwila odpoczynku wiec dlaczego mam klamac?:) zreszta po jakims czasie i tak to by wyszlo bo mozna zapomniec co sie wczeniej pisalo:P a jesli ktos mowi prawde to wszystko ok:)

Gość ciekawskaaaaaaaaaa
no wlasnie bardzo sie boje ze ta poznana przeze mnie osoba cos zatai

wiesz co jak ja zaczelam pisac z moim chlopakiem to tak jakos czulam ze nie klamie:) zreszta jak sie juz dluzej rozmawia i sie rozmawia godzinami o wszystkim, to malo prawdopodobne moim zdaniem ze ktos sklamie:) predzej przestanie sie odzywac:)

My sie tak poznalismy z moim mezem. Szesc lat tem na ircu. Pamieta to ktos jeszcze? Ale to byly zupelie inne czasy jesli chodzi o net. Malo osob mialo wtedy dostep i wszyscy bylismy strasznie tym wszystkim podekscytowani. Wiele fajnych osob wtedy poznalam.

Zawsze istnieje takie ryzyko ale niestety na początku nie ma recepty żeby się zorientować że ten ktoś po drugiej stronie nie mówi całej prawdy. Tak naprawdę to wychodzi dopiero pozniej, a najcześciej przy spotkaniu w realu. W necie kazdy moze byc tym kim chce. I dlatego trzeba bardzo uwazac i zbyt szybko sie nie angazowac emocjonalnie we wszystkie znajmości.

ale teraz tez roznie bywa:) sa i debile ale sa tez normalni ludzie:) ja w walacje przez jakies 5 tygodni pisalam z jednym chlopakiem:) i naprawde swietny chlopak:) ten chlopak mial dziewczyne a ze mna tak po prostu pisal bo mu sie czasami nudzilo:P i wiecie co ani razu nie odczulam ze w czyms moglby sklamac, albo chcialby czegos wiecej niz rozmowy:) wymienilismy sie zdjeciami, gadalismy praktycznie o normalnych sprawach:) nie zapominajmy ze w necie sa ludzie ktorzy chca po prostu czasami porozmawiac:)

Wszedzie niezaleznie czy to net czy nie mozemy poznac osobe ktora nas uszczesliwi jak i ta ktora nas oszuka. Miliony ludzi codziennie zawiazuja znajomosci i czesc z nich konczy sie pomyslnie a czesc z nich konczy sie cierpieniem ktorejs ze stron. Takze to troche loteria. znalesc sie w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu-o to chodzi. Jakas dziewczyna tu pisala ze jak poznala swego faceta to po godzinie weszla do niego do domu i dzis sa malzesnstwem. Jej sie udalo a inna gdyby zrobila podobnie ryzykowalaby gwalt lub zabojstwo. Ogolnie trzeba byc nastawionym pozytywnie na znajomosci ale tez nie nastawiac sie od razu na niewiadomo co.

Ja tez nie twierdze ze kazdy klamie bo poznalam wielu fajnych i wartościowych ludzi przez internet. Mówię tylko ze trzeba uwazac bo na poczatku nic o tym czlowieku nie wiesz.