Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość nebesen
tak czy siak juz przez internet czuc ze dostsowalas sie sama do wizerunku gruboskornej. bardzo zly kierunek

Gość brzydalsobie
nebesen a ciekawe jakie masz fryzury dla lysoli z odstajcymi uszami?:)

Gość tupac amaru
Nebesen nawet nie wiesz jak wyglądam. Mi nie jest żal, bo życie wcale nie jest fajne... Ale skoro już żyć to przynajmniej jak człowiek. Skoro jednak to nie jest dane to... Nie umiem i nie wiem jak egzystować ;) hehehe.

Gość Ju...
Czesz się na lewo.:P

Gość nebesen
brzydal sobie lysina moze byc bardzo stylowa. zalezy jak ja nosic ;) a odstajace uszy tez moga byc logo. jesli sa niekorzysten trzeba spac w opasce na glowie

Gość brzydalsobie
no jasne, w koncu wiecej powierzchni reklamowej;)

Gość nebesen
nie wiem jak wygladasz ale to nie ma znaczenia bo kazdego da sie przerobic

Gość tupac amaru
Gruboskórność? Łysina jest fajna, jeszcze jak facet nosi okulary to już w ogóle ;)

Gość nebesen
no - gruboskornosc ugryz sie w dupe tupac bo zaraz zrozumiesz ze zyjesz tak na wlasne zyczenie

Gość Ju...
Zgadzam się, łysina jest O.K.:)

Gość brzydalsobie
oczywiscie, ze tak, a dziury po tradziku mozna zamaskowac kominiarka, wtedy od razu i lysina i odstajace uszy nie sa problemem, ze tez dopiero teraz na to wpadlem

Gość brzydalsobie
oho, i jeszcze na ta kominiarke okulary i cudo:)

Gość tupac amaru
Nie kochana mówiąc że żyje tak na wlasne życzenie to już mocne przegiecie. Dziękować to ja mogę tym wszystkim facetom którzy się mnie słusznie zreszta brzydza.

Gość Ju...
Dziury po trądziku? Styczniowe Wodniki takie miewają.;)

Gość nebesen
a dziury po tradzku trzeba leczyc kazdy ma cos w sobie, co mozna wydobyc tylko wiekszosc ludzi -99 procent ma fatalny gust i przeprowadza zmiany w kierunku najprostszej kalki atrakcyjnosci te kalki sa dla idiotow i rzeczywiscie tylko "ladni" w nch sie odnajduja to sa takie estetyczne kicze ktos, kto nie jest przecietny - bedzie w nich wygladac smiesznie on musi miec mniej ogolna stylizacje

Gość nebesen
nie, moja- rowniez - kochana zadniutkie przegiecie mozesz byc ladna tylko nie wiesz jak

Gość Ju...
To ja napiszę tak: miałam koleżankę w liceum, z której wszyscy koledzy z klasy się wyśmiewali, że nawet by jej kijem przez szmatę nie tknęli. I to w twarz prosto jej mówili. To się dziewczyna zamknęła kompletnie w sobie i zakompleksiła całkowicie. Poszła na studia - i teraz taka laska z niej, że szok. A jak głowę wysoko nosi, że ho ho. Heh, wtedy sympatyczniejsza była.:P

Gość brzydalsobie
trzeba leczyc:) o ciekawe, ze tez mi to do glowy nie wpadlo:) nie wiem co ci lekarze ze mna robia od kilku lat, mowili ze lecza! a prawda jest taka, ze to wyglada mniej wiecej tak jak leczenie lysiny czytaj trzeba sie z tym pogodzic

Gość tupac amaru
Litości Nebesen.... nie mam zamiaru słuchać tych wypocin. Jak będę miała ochotę to pójdę do psychologa i posłucham podobnych bajeczek. Na razie to biore piksiki i idę lulu.

Gość nebesen
ja nie jestem psychologiem ale znam sie na wizerunku nie sacze domniemywac tylko przedstawiam fakty

Gość brzydalsobie
ju... bo dzieci to najokrutniejsze stworzenia na ziemi i powinno sie je zamykac a ty pewnie jej teraz zazdroscisz, dlatego niesympatyczna;)

Gość Ju...
Nebesen, skąd Ty to wszystko wiesz? Jeżeli to dar wrodzony, to gratuluję, jeżeli umiejętność nabyta - także. Fajna sprawa, ale de facto na gruntowny rekonesans trochę funduszy trzeba.

Gość tupac amaru
Ju a z Ciebie kiedykolwiek ktokolwiek się nabijał ? ;) Bo chyba musisz być wyjątkowo znudzona życiem skoro sobie jeszcze brzydote wymyślasz. Śmieszna jesteś ;) Ze mnie się od przedszkola aż do ostatniego kurwa semestru na studiach nabijali więc wiesz..

Gość nebesen
brzydal sobei nie wal ogolikow to, co sie teraz da z dziurami zrobic trzeba zrobic z reszta trzeba sie pogadozic i na przyklad zamaskowac barwa nie mam na mysli solarium tylko tablektki z beta karotenem, lub samooplacz lekki zreszta przez internet to takie rady psu na bude bo nawet was nie widze podstawa sukcesu jest porzadna analiza kolorystyczna dosc droga ale bardzo dobra rzecz szczeonie jesli chce sie ukryc niedociagniecia skory

Gość Ju...
Kurczę, NibyBrzydalu, coraz bardziej mi się podobasz. Powiem Ci, że dziury po trądziku są dla mnie megaseksowne.:D Poważnie. A z koleżanką kontaktu nie mam, bo nie chciało mi się słuchać, jak odgrywała się na wszystkich za czasy szkolne.

Gość nebesen
ju i jedno i drugie to jest talent ktorego nie mozna wypracowac ale mozna szkolic oko nie teoretyczne reguly nc tu nie daja to sie widzi albo nie

Gość brzydalsobie
nebesen, zarzucasz mi ze zapodaje ogolniki, ale ja jedno i drugie przechodze/dzilem i oprocz bolu i pustej kieszeni za duzo wiecej nie ma, w internecie jest pelno metod itd ale znajdz mi jedna ktorej to pomoglo, mnie na razie nic nie pomoglo

Gość nebesen
ju a twoje zdjecie gdzies tu jest ze wszyscy tak pisza jakby cie widzieli? ciekawa jestem moge ci napisac co jest twoim atautem jestem bezlitosnie szczera

Gość Ju...
Ze mnie się nabijali i to mocno. I nadal się nabijają. Kiedyś reagowałam na to agresją bądź udawałam, ze puszczam mimo uszu, ale teraz to juz mi to zupełnie dynda.:P Dobrze wiem, jak nieśmiałość i brak pewności siebie potrafia uprzykrzyć życie, niestety.:(

Gość brzydalsobie
ju ahahahaha dziury po tradziku sa megaseksowne, bo zaraz moje wlosy na szyi osiwieja z zatrzesienia od smiechu zaraz ci znajde jakies zdjecia takich przystojniakow