Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

prezent dla rodzicow pod choinke

Polecane posty

Go艣膰 magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jaki prezent dla rodzicow pod choinke/????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja swoim kupi臋
suszark臋 do owoc贸w. zawsze im kupuj臋 co艣 praktycznego do domu plus dla mamy krem a dla taty sweter (identycznie jak w zesz艂ym roku). my dostaniemy po pi偶amie. taka tradycja.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomn
jak co roku - dezodorant :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje obrus
ona tam cieszy sie z takich rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶co艣
Ja w艂a艣nie robi臋 fotoksi膮偶k臋 dla rodzic贸w.

Udost臋pnij ten post

Ja kupi艂am mamie zestaw bi偶uterii-zawieszk臋 i kolczyki, a tacie sk贸rzany wizytownik.

Udost臋pnij ten post

Dla mamy mam dwa komplety (dla niej i taty), g艂臋boki talerz +p艂ytki, w takiej niby kwadratowej, a nie okr膮g艂ej oprawie, od Villeroy&Boch(co roku dostaje co艣 z V&B, bo bardzo lubi ich rzeczy:) ) Dla taty kwadratowy zegarek Atlantica. Dla rodzic贸w ch艂opaka te偶 co艣 wybieramy, ale razem, do ich nowego domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .meeeeeg
ja kiedys kupi艂am atlas samochodowy...futera艂 na cufrowqe, rekawiczki..takie pierdo艂y, ale ciesz膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Petter
Najlepiej 艣mieszne prezenty np ksi膮偶eczk臋 偶ycie po czterdzistce tylko tudno znalez膰 ale jako艣 sie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MMM27
my zawsze skadamy sie z rodze艅stwem i kupujemy jeden porzadny i praktyczny prezent dla rodzic贸w razem: tym spoosobem maja ju偶 mikrofal贸w臋, telefon bezprzewodowy, robot kuchenny wieloczynnosciowy, duu偶y zestaw elegnckich sztu膰c贸w...a w tym roku chyba aparat fotograficzny im sprawimy. Moze nie sa to jakies super-pomys艂owe prezenty ale rodzicom jak najbardziej przydatne bo po tylu latach to im sie w domu zawsze cos nowszego przydaje...a takie prezenty typu szalik, kosmetyki t juz dawno nam sie znudzi艂y ...bo ile mozna dostac rekawiczek od swoich dzieci.

Udost臋pnij ten post

mamie kupi艂am szkatu艂k臋 na bi偶uterie a tacie zestaw do golenia(akurat mu si臋 sko艅czy艂o) i bokserki jako pi偶am臋(w niczym innym niestety nie sypia) :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukamodpowiedzinatopytanie
pamietajcie ze nie wazne jest za ile prezent/ jak drogi i pomyslowy prezent. NAJWAZNIEJSZE JEST ze nie wie sie, co sie dostanie, ten dreszczyk emocji i radosci ktory daje oczekiwanie na niespodzianke niech to bedzie drobiazg ale niech o nim nie wiedza. wiec sadze ze pomysl poprzednika/poprzedniczki jest do niczego "mam臋 wezm臋 na zakupy, 偶eby co艣 sobie wybra艂a." zapomina o istocie gwiazdkowych prezentow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zanetka888
Do MMM27 - 艣wietny pomys艂 z tym sk艂adaniem si臋. Ja mam m艂odziutkie siostry tak偶e u mnie to nie wyjdzie. Mamie wiem co kupi膰 ale Tacie...hmm nie mam poj臋cia;/..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sunn
a ja kupi艂am mamie obraz!:) A raczej koci tryptyk:) Du偶o miejsca na 艣cianie, obrazy lubi - wi臋c powinno si臋 spodoba膰:) Na allegro, u偶ytkownik Solceress takie kotki wystawia. Z艂o偶y艂am si臋 z tat膮 i bra膰mi,wi臋c akurat;D Poza tym znalaz艂am w sieci sklep贸w "Tchibo" sma偶alnic臋 do nale艣nik贸w!:D Uwielbia nalesniki, wi臋c si臋 przyda;) a ta wygl膮da troch臋 jak te nad morzem, z drewnym czym艣 w kszta艂cie litery"T" 偶eby rozprowadza膰 ciasto :) M膮偶 uwielbia mang臋 i anime, wi臋c dostanie 艣liczn膮 figurk臋:) I szlafrok:) Bo stary ju偶 paskudny i zdezelowany :D Bracia po grze planszowej osadzonej w 艣wiecie fantasy :) Problem tylko z tat膮 jeszcze;(

Udost臋pnij ten post

ja ju偶 mam kupiony- dostali wsp贸lny prezent ode mnie i od mojej siostry- komplet po艣cielowy na 艂贸偶ko sypialniane- taki http://alergia.med.pl/product_info.php?cPath=42_8&products_id=541 . Zawsze mam problem z prezentem ale tym razem jako艣 da艂am rade, bo w sumie sami chcieli. Pewnie gdyby nie powiedzieli wprost to dostaliby jak zwykle co艣 praktycznego. Ja nigdy nie mam g艂owy do takich podark贸w. Mam wra偶enie 偶e ju偶 wszystko maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.galeria.es24.pl
dla rodzic贸w idealnym prezentem b臋dzie obraz strukturalny z motywem mi艂osnym www.galeria.es24.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a grzes piluje
ja chcialabym dostac od dzieci modna apaszke i r臋kawiczki. takie extra nie na zakupy. albo modna bizuterie np. z rossmanna. w zeszlym roku dostalam flakon perfum i plyn do kapieli verveine f-my rocher. pieknie pachnie i teraz tylko takie kupuje. oczywiscie nie wszedzie jest do kupienia, jest np. w sklepie internetowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cube
dla taty kupuj臋 nawigacj臋, 偶eby w ko艅cu si臋 nie gubi艂 w trasie, a mamie chc臋 kupi膰 jak膮艣 eleganck膮 po艣ciel, my艣la艂am nad http://www.sklep.gianniferrara.pl/Posciel__Bawelniana_NAF_NAF_NewYork___p496.html wygl膮da bardzo fajnie i wiem, 偶e jako艣ciowo jest na pewno jest dobra, tak偶e prawdopodobnie w艂a艣nie taki prezent sprawie mojej mamie :)

Udost臋pnij ten post

ja dla moich planuj臋 upolowa膰 co艣 do mieszkania na dobij.to :) mam nadziej臋, 偶e mi si臋 uda... wst臋pnie my艣l臋 o telewizorze, ale mo偶e sko艅czy膰 si臋 zupe艂nie inaczej i ojcu sprawi臋 now膮 maszynk臋 do golenia, a mamie tradycyjnie co艣 z kosmetyk贸w. zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brunetka 210184
Dziewczyny macie 艣wietne pomys艂y i dzi臋ki Wam ju偶 wiem co kupie rodzicom :) A jak my艣licie? Co mog艂abym kupi膰 prawie 11-letniemu bratu. jak by艂 m艂odszy to nie mia艂am problemu z wyborem, a teraz ju偶 nie wiem co mu kupowa膰 na takie okazje. Wiele rzeczy ju偶 ma. Interesuje si臋 przewa偶nie sportem, matematyk膮 i oczywi艣cie komputerami ;)

Udost臋pnij ten post

Pomys艂 z nawigacj膮 jest ca艂kiem dobry. Sama si臋 nad tym zastanawiam. Zrzutka z reszt膮 rodzinki i mo偶na kupi膰 rodzicom co艣 takiego http://sklep-palmtopy.pl/Nawigacje-NavRoad-NR360--Automapa-Europy-506.html Niech jad膮 w d艂ug膮 podr贸偶 gdzie艣 na koniec Europy Zastanawiam si臋 te偶 nad innymi urz膮dzeniami z tej strony. Wyb贸r ca艂kiem spory, wi臋c mam dylemat. Z tego wszystkiego chyba skontaktuj臋 si臋 z obs艂ug膮 - niech co艣 doradz膮 ;)

Udost臋pnij ten post

cze艣膰. no chce powiedzie膰 偶e fajne pomys艂y padaj膮 tutaj ;) ja np. tacie kupi艂em kiedy艣 taki 艂adny modny pasek do spodni no i jako艣 by艂 zadowolony bardzo z tego prezentu, ostatnio jednak kupi艂em mu zegarek no i teraz ju偶 sam nie wiem co mam kupi膰 w tym roku :/ mamie kupi艂em 艂a艅cuszek i do tej pory nosi go ca艂y czas. Kiedy艣 kupi艂em te偶 kosmetyki i takie tam. Powiedzcie co mam tym razem kupi膰? Czekam na propozycje ;) Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

ja w tym roku kupuj臋 im wsp贸lny prezent - jedwabn膮 po艣ciel. My艣l臋, 偶e si臋 im spodoba. Wybra艂am taki stonowany wz贸r do sypialni http://www.sklep.gianniferrara.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=466&img=1 .Dostan膮 jeden prezent, bo troch臋 musz臋 si臋 na niego wykosztowa膰 :D, ale my艣l臋, 偶e im si臋 spodoba - moja mama od dawna zbiera na taki komplet, ale zawsze co艣 musi kupi膰 bardziej potrzebnego do domu ;)

Udost臋pnij ten post

Dwa i p贸艂 miesi膮ca temu wyprowadzi艂am si臋 z rodzinnego miasta 400 km dalej. Moi rodzice t臋skni膮 za nami i za swoimi wnukami. Kupi臋 im kamerk臋 internetow膮 :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaandziaaa
a moja mam dostanie w prezenci臋 worek r贸偶nych orzech贸w / uszyje worek z p艂贸tna i co艣 艣wi膮tecznego na nim wychaftuje/ a tata dostanie 12 r贸偶nych piw i na ka偶dej butelce b臋dzie naklejka z nazw膮 miesi膮ca / syucze艅, luty, marzec..../

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wiem co zrobi臋
Ja jusz wiem co zrobi臋 najlepsze s膮 prezenty robione w艂asnor臋cznie wi臋c ja zrobi臋 prezent w艂asnor臋cznie i jak bed膮 艢wi臋ta Bo偶ego Narodzenie to spakuje prezenty do opakowania i schowam je gdzie艣 w pokoju jak pujde spa膰 i jak sie obudz臋 to wezm臋 prezent i schowam pod choink臋 i zawsz臋 jak s膮 艢wi臋ta Bo偶ego Narodzenia to mama wtedy mi nie robi 艣niadania to brat tak do mnie m贸wi nie wchodzi tu ma艂y downie i ja m贸wie wpusici mnie i m贸wie do mamy 偶eby mi zrobi艂a 艣niadanie i potem jak jem to mama albo tata albo brat maja tak膮 torb臋 i ja m贸wie co tam niesiesz a oni mi odpowiadaj膮 nic i oni m贸wi膮 patrz zobacz co tam jest i k艂ad膮 te torbe pod choink臋 i to znajduje ka偶dego roku mama i tata id膮 do sklepu i mi m贸wi膮 偶e si臋 spotkali z 艢wi臋tym Miko艂ajem w roku 2005 dosta艂am pud艂o z zabawkami,cukierkami i filmami :) to pa

Udost臋pnij ten post

Ja w tym roku razem z siostr膮 chcemy kupi膰 rodzicom porz膮dne zegarki. Mamie taki 艂adny i delikatny a dla taty m臋ski :) Wypatrzy艂y艣my ju偶 nawet w sklepie minuta.pl interesuj膮ce nas modele zegark贸w Locman i my艣l臋, 偶e na pewno spodobaj膮 si臋 rodzicom. Zreszt膮 ostatnio nawet tata wspomina艂, 偶e zepsu艂 mu si臋 jego stary zegarek, a mama ostatnio nie mia艂a co za艂o偶y膰 do sukienki wi臋c kupujemy jej elegancki zegarek, kt贸ry b臋dzie mog艂a nosi膰 jako bransoletk臋 :)

Udost臋pnij ten post