Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

prezent dla rodzicow pod choinke

Polecane posty

Gość gość
Dla mamy na przykład torebka:) Widziałam kilka idealnych dla mojej na Eobuwie:))

Gość gość
dla dorosłych jeszcze nic nie kupiłam, natomiast jeśli chodzi o dzieci to poszłam w zabawki http://jokomisiada.pl/ mam nadzieję, że będą się cieszyć

Ciekawą odzież oraz dodatki znajdziesz za zitolo.com . Jest to platforma zrzeszająca zdolnych i kreatywnych miłośników rękodzieła. Biżuteria, ubrania, torby itp. na Zitolo.com są wykonane ręcznie co czyni Cię nabywcą niepowtarzalnego przedmiotu. Na prezent Idealne

Gość gość
Dobrym prezentem może być Pamiętnik Pokoleń, który zawiera zestaw pytań do obdarowywanej osoby, pytania dotyczące przeszłości, czasów dzieciństwa. Taki pamiętnik w momencie wypełniania przywróci te wspaniałe chwile z młodości, a my możemy zachować go dla następnych pokoleń. Dostępne są tytuły zarówno dla mamy, jak i taty: Kochana Mamo, Kochany tato. www.pamietnikpokolen.pl

Gość gość
http://superwnetrza.pl - ja tam znalazlam fajne pomysly. ale poszukaj tez moze gdzies na toysforboys czy cos. moze Ci wpadnie do glowy jakis pomysl :P

Gość gość
Tata portfel, mama torebka. A wszystko w jednym sklepie - na Eobuwie ;) I z głowy.

Gość i_kaa
w tym roku moja Mama dostanie ode mnie wyjątkową biżuterię. piękne i szlachetne kamienie w wyjątkowej oprawie, unikatowa kolekcja dla wyjątkowej kobiety :) www.kuzniasrebra.pl

Gość gość
ja kupuje wyjście do teatru wiecie to musi być nie zapomniane wspomnienie

Miałam ten sam dylemat, bo nad prezentami świątecznymi zawsze zaczynam zastanawiać się już początkiem listopada, żeby wszystko dobrze zaplanować. I wymyśliłam, że rodzicom kupię Doppelherz Vital Tonik w świątecznej puszce - to preparat wzmacniająco-tonizujący, który stosuje się w celu zwiększenia sił witalnych, a do tego mamie chcę kupić perfumy i szal, a tacie zegarek, mam nadzieję, że wszystko się im spodoba :)

Gość gość
w Parisienne mają ciekawe świąteczne propozycje :) www.facebook.com/parisienne.butik

Gość szukająca prezentuuu
W tym roku zamiast bibelotów chce rodzicom kupić coś przydatnego, najlepiej prozdrowotego. I myslę o takich sokach ekologicznych Rabenhorstu - seria Vitasse. Do tej pory Rabenhorst kojarzył mi się z syropami eko dla dzieci na odporosc itd, ale oze skusze się tez na te soki dla dorosłych. Czy ktoś może probował tej serii Vitasse?

Gość gość
może im kupisz jakieś ubrania lub dodatki? Ja kupiłam swoim na http://sneakr.pl mają dużo rzeczy w niskich cenach, polecam :)

Gość jedna z żołędzi
Ja przygotowałam ogromny obraz dębu jesienią. Obraz przedstawia drzewo genealogiczne naszej rodziny od strony ojca i mamy, gdzie ich zdjęcie jako główne znajduje się w lewym dolnym rogu + na odpowiedniej gałęzi. Zdjęcia członków rodziny obrobiłam w photoshopie wyglądają jak żołędzie :) i powycinane są w kształcie żołędzi (są one w miarę proporcjonalne do gałęzi). Sam obraz drzewa zamówiłam z wydrukiem na foli i miejscowy szklarz nakleił mi go najpierw na płytę następnie dociął odpowiedniej wielkości szybę przednią, całość oprawiłam w piękną bogato zdobioną złotą ramę. Ogólny koszt jaki mnie wszystko wyniosło to jakieś 1100zł jednakże po minach rodziny widać że było warto bo każdy jest zachwycony efektem końcowym a obraz wyszedł naprawdę ogromny i zawiśnie na honorowej ścianie wyłożonej uprzednio stegiem kamiennym.

Gość gość
Jeżeli to ma być wspólny prezent to może jakiś nieco droższy element wyposażenia mieszkania? Albo weekendowy wyjazd dla rodziców, gdzie będą mogli się zrelaksować:) Kiedyś moja siostra sprawiła rodzicom wyjazd w góry i byli zachwyceni! Jeżeli prezenty mogą być oddzielne to może zainspiruje Cię ta strona http://kodyrabatowe.gg.pl/ Sama znalazłam na niej inspirację na prezenty no i świetne kody rabatowe do super sklepów:)

genialny prezent! Jestem pewna, że będą pod wrażeniem! Ja od siebie mogę polecić voucher do teatru.

Rewelacyjne prezenty :) Ciekawe ile z tego dotrze do Waszych rodziców, a ile pozostanie na kafeterii.

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość gość
Ja dla mamy kupuje takie kolczyki www.allegro.pl/kolczyki-swarovski-sun-12mm-srebro-p-925-prezent-i5864022527.html Wiem, że będą się podobały i cena też jest ok.