Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy pelne smutku

Już sobie nie radzę...

Polecane posty

Gość Ryzykantka z wyboru
ok przyznam sie, grzesze bo jem lody czekoladowe o tej porze ale lepsze to niz przytulic sie do czlowieka, ktoremu nie ufam i ktory zawiodl!!!

Gość Oczy pelne smutku
Witam:) Ryzykantka lody są usprawiedliwione:) Ja zajadałam się po pólnocy... kanapkami! Od wczoraj nie rozmawiam z moim męzczyzną. Niech tak lepiej zostanie.

W A ja oglądałam w nocy Piratów z Karaibów trzecią część, zjadłam słomkę ptysiową, zapijałam się herbata i coca colą :) Dzisiaj koszmarnie się zaczęło... Tęsknię bardzo. Mija tydzień od \"rozstania\" :( W środę przyjeżdża moja przyjaciółka, może wybierzemy się w sobotę do Antykwariat Cafe na herbatę...

Gość Oczy pelne smutku
Alter Widzisz masz już jakieś plany... najgorzej jak się jeszcze liczy te dni od rozstania ale to też z czasem mija.... wiec wszystko wróci do normy. Ja już tez chcialabym mieć wszystko poukładane i wiedzieć co bedzie dalej....

Oczy Pełne Smutku - nie mam żadnych planów. Liczę dni od naszego ostatniego telefonu, od ostatniej rozmowy... To tak boli. Tak bardzo... Najgorsze jest to, że on nie szuka kontaktu ze mną. Żeby choć wyjaśnić, wytłumaczyć się... A pracować muszę, muszę robić cokolwiek, żeby nie zwariować :(

Gość Oczy pelne smutku
Alter jak ja rozstalam się z poprzednim facectem na którym mi bardzo zależałoi którego do teraz nie potrafię tak całkiem zapomnieć.... On też nie szukał ze mną kontaktu. Teraz pojechał za granicę i jedyne wiadomosci jakie o nim mam to od wspólnych znajomych.:(

Całe życie schrzaniłam przez uczucie do Tego Mężczyzny. Zaryzykowałam wszystko myśląc, że zrobił to samo. A on? On się wycofał :( Nadal Ci na Tamtym zależy?

Gość ego ego
po takiej dedykacji nic dziwnego ze nie chce sie odezwac

Gość Oczy pelne smutku
Wiesz Alter.... Myslę ze Twojemu ex było wygodnie bo bylaś z męzem,że taki układ mu odpowiadał a jak postanowilaś byc tylko dla niego stracił ochotę. Parszywie! Tak nadal mi na nim zalezy choć sie do tego nie przyznaję:(

Oczy Pełne Smutku - nie wiem, czy było mu wygodnie (miał kogoś). Moja przyjaciółka próbowała stawiać mnie do pionu, ale ona wraca do Warszawy dopiero w środę. Ciężko. Dobrze Cię rozumiem. Chciałabym, żeby to się skończyło - w jedną lub w drugą stronę, chociaż nie wiem, jakbym zniosła wiadomość, że się mną po prostu zabawił :(

Gość Oczy pelne smutku
Alter wiesz jak okaze się ze się tylko " zabawił " będzie Ci łatwiej,będziesz czuła złośc a to przysloni choć trochę inne uczucia. Ja nie miałam aż takich powodów do złosci a to było mi chyba potrzebne. Wierz mi jak ja dałam radę to i Ty sobie poradzisz !

Staram się, ale wszystko jest jeszcze świeże. Mam nadzieję, że emocje opadną a ból minie. Chociaż... najgorsze są wieczory i noce. Takie puste i zimne...

Gość Oczy pelne smutku
Lepiej się przytulić do miękkiej poduszki niz do nic nie wartego faceta. Alter następnym razem wybierzesz lepiej :)

Mam wielkiego miśka (prezent ślubny, jak na złość). A siostra może przywiezie mi ogromnego psa-pluszaka. Na razie nie chcę wybierać, szukać, czekać... choć czekam na znak od niego. Jak ta nastolatka. Oczy Pełne Smutku - jesteś wspaniała :) Rozmowa z Tobą podnosi mnie na duchu (chwilowo, ale to już coś).

Gość Oczy pelne smutku
Alter do wspaniałej mi daleko ale dziękuję:) Wiesz ja zawsze sobie tłumaczę ze zanim spotkam tego właściwego muszę się wiele razy rozczarować aby docenić to co wazne. Szkoda tylko ze te nauki tak strasznie bolą i zdarzają się dopiero jak już się zaangażujemy:(

:) My, Kobiety, przechodzimy wszystko intensywniej, bo nasza wrażliwość opiera się na emocjach. Wiesz, nie chcę, żeby bolało. Za dużo tego bólu. Siedzę na Kafeterii w nadziei, że tu zajrzy - kilka razy odniosłam wrażenie, że mi odpisał. Ale... to pewnie tylko moje pobożne życzenia ;)

Gość dla Ciebie zero
jest.. gdzieś daleko... wciąż...

Zero? Nie. Nigdy nie był dla mnie zerem :( I jeśli pamięta to, o czym mówiłam, o czym pisałam wie, że nie jest :( Jest daleko, to prawda. To była Jego decyzja, nie moja. Ja czekam, być może niepotrzebnie. Ale czekam.

Gość dla Ciebie zero
Pamięta. Pamięta Twój opis gg przed kilkoma dniami:(

Mam nadzieję, że odezwie się do mnie. Mimo wszystko mam nadzieję. Jeśli to czyta, to niech sobie WSZYSTKO przypomni i się do mnie odezwie.

Status, o którym mowa, był mocny (Chylińska, Gorąca Prośba). Dlaczego jednak zapamiętał ten status? Status, który był wynikiem cierpienia i żalu? Musiałam odreagować, ale nie znaczy to, że faktycznie tak czuję... Dlaczego nie pamięta innych statusów, pełnych uczucia? Dlaczego? :(

Faktycznie, mocny tekst :classic_cool: Alter, jeśli facet na podstawie jednego statusu wyciąga takie wnioski (widzę, że wyraźnie chodzi o tego, który Ci tutaj odpisuje), to albo chce widzieć w Tobie winną, albo chce wzbudzić w Tobie wyrzuty sumienia albo chce się Ciebie pozbyć. Pomyśl o tym, moja śliczna :) Ja też jestem śliczny :)