Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

a czy ktoras z pan miala wytrysk? lub czy ktoremus z panów udalo sie doprowadzic partnerke do takiego stanu?

Gość no a jak...
czy facet mając u boku naprawdę piekną kobietę czuje się bardziej wartościowy?? Czy to ze inni męzczyzni zazdroszczą mu jej jest dla niego komplementem czy problemem??

Gość Jimmy J
nie jest to dla mnie jakims dowartosciowaniem. Jak juz wkur.. by mnie troszke, ze pewnie by wszyscy sie na nia napalali co chwile. jesli sliczna to dla mnie dobrze, bo caly czas ja bym atakowal:) dla niej zle, bo wystarczylo by tylko jej lekkie kolysanie biodrami, widok jej w bieliznie itd. a ja juz zwarty i gotowy

Gość just me 29
czy za każdym razem jak się podniecacie i macie erekcję to również z waszego członka wydobywa się "nawilżacz"?? pytam bo mój narzeczony tak ma że raz przed wejściem we mnie jego członek jest suchy a innym razem się poprostu z niego leje

JMM - ja doswiadczylam tego pare razy :) , czyli wychodzi na to ze tylko te pare razy w zyciu mialam prawdziwy orgazm ? czy po prostu te pare razy to juz bylo takie wniebowstąpienie ? a te pozostale to takie tam zwykle orgazimiki ? :)

zdecydowanie czuję się dowartościowany jak jestem z piękną laska i faceci ogladaja sie za nia Czuje sie tak,w myśl zasady "nie dla psa kiełbasa".Jak sądzę że laska też jest dumna z tego że ma faceta ktory ją szanuje .kocha ja. Może nie leje się z jego członka (leje się sperma) ,ale występuje podczas podniecenia sluz ,szkilsty,siągnący się.bez smaku i zapachu ma zazadanie nawiliżyć pochwe ale jest szczątkowy bo... jest jego niewiele kilka kropli

Gość no a jak...
dzieki jakiś tam facet :) ale rzeczywiście kobieta ma wtedy koszmarnie :) bo nawte przytulic sie bez podtekstów niw moze swobodnie ;)

jeżeli tak jest u ciebie to tylko to że on nie czuje się dowartościowany przez ciebie Musisz go bardziej dowatościowywać słownie widząc jak jakis facet usmiecha się zalotnie do ciebie mowic mu "zobacz jakis palant ma na mnie ochote ale obrzydliwy cham" lub cos w tym stylu On musi nabrać zaufania że tylko on się w tym liczy że jestes mu wierna i stała w uczuciach.

jestem w zwiąku z laska ktora zwraca uwagę facetow i ona o tym wie Jest tym totalnie zmęczona jak mi mowiła bo się ja czepiaja Wiec jest dumna że jest ze mna - facetem ktory jest dla niej ochrona przed zaczepkami.Musisz z nim porozmawiać o tym ,że to jest też uciązliwe dla kobiety jak ma stałego partnera.

Gość pobudkaa
No to takie lekkie pytanko: co czuje napalony facet, gdy laska mu oznajmnia: "dzisiaj ni, mam okres"? :D Tylko tak szczerze ;)

Gość łoooooj
a ja mam do was takie pytanie...nie czytałam całego topiku....w sumie nic nie czytałam i może takie pytanie było....kiedyś bzykał mnie facet i potem zaczął kręcić tyłkiem...i moja cipka się zapowietrzyła i dała taaaki odgłos , że było mi głuuupio...czy to normalne? czy spotykacie się z takim czymś????

Gość łoooooj
nooo....a on był potem zdziwiony...ja krótko przed czułam ból i mówiłam, że jakoś dziwnie boli ...no i ten odgłos...a on mnie pytał - a czemu cię bolało??/ facet po 40

Gość łoooooj
w takim razie cham, bo potem o tym komuś opowiadał, i jakoś nie było mi to do śmiechu, ale że miał maluteńkiego fiutka, więc równie po chamsku się zachowałam....nie robię tak zazwyczaj, to nie leży w mojej naturze...ale zasłużył

to był doswiadczony W takim razie wiesz to wychodzące powietrze dzała falowo na penisa i scianki pochwy co powoduje u doswiadczonych partnerów przyjemnie doznania

Gość łoooooj
no to mógł mi o tym powiedzieć....a po co faceci się chwalą innym kobietom o swoich zdobyczach?????

robia to tylko żółtodzioby ktorzy bzykaja od przypadku Normalny facet ktory potrzebuje seksu do rozładowania napięcia seksualnego nigdy nie robi tego

Gość just me 29
ja mam jeszcze takie pytanko a propos tego śluzu z penisa - nie występuję on zawsze (raczej tak w 50% przypadków); zastanawia mnie poprostu czy to jest zależne od podniecenia? tzn jak się bardziej podnieci to się z niego sączy a jak mniej to się nie sączy? ciekawa jestem jak to jest u innych facetów

Gość Klaus
Moja kumpela założyła forum pomocy dla ludzi szukających pomysłu na prezent. Dla osób bez wybujałej wyobraźni i czasu - zwłaszcza przed świętami - bezcenne:) Zapraszam: www.gieldaprezentow.pl !!! Polecajcie - odradzajcie, odwiedzajcie i piszcie :)

Gość Malwineka
Co sobie myslicie, kiedy znajoma kobieta namolnie się na was patrzy? Załóżmy, że chce was poderwać. Jak to odbieracie? Jako coś niegrzecznego czy wręcz przeciwnie - chęc nawiązania bliższych stosunków?

ten sluz zalezy od stopnia podniecenia i zupełnie nie zależny od nas i go nie czujemy że sie wydziela Czasami zauważyłem ze rozmawiam z dziewczyna w kawiarni pijemy kawe trochę flirtujemy nie mam eekcji ide do ubikacji zrobic siuku a tam się ciągnie nitka sluzu

Gość Malwineka
czy lubicie, kiedy kobieta podrywa was pierwsza ?:P

Gość tete -a- tete
dlaczego boicie sie bardzo atrakcyjnych singielek ?

Gość tete -a- tete
jak to? to z mniej atrakcyjna nie macie takich obaw? dlaczego?