Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Padło cafe.. Są książki o Tantry, strony internetowe, ale to wszytko jest dość powierzchniowe.. doświadczenia, pozbycia się tabu, chec poznawanie swoje ciało. Medytacja bardzo dużo da, uzyskasz spokój, władanie energi, kontrolowanie siebie.

Gość mam malo czasu
motylkowa podaj w skrocie te cenne informacje

Gość mam malo czasu
nic nie znalazlam cennego :(

Gość mam malo czasu
moze:D

Gość faceci mają
swój punkt G w duupie

Gość mam malo czasu
to prawda

Gość Nod
Moja żona ostatnio unika mnie w łóżku i tłumaczy mi to sprawami hormonalnymi,że nie ma pociągu do seksu itd.Ma 47 lat.Czy to prawda,czy może ma mnie dosyć,czy stan ten minie? Czy naprawdę nie może przymknąć na to oko i pozwolić mi na sex? Co jest grane?

Gość totalna zalamka
moze weszla w okres menopauzy i wstydzi sie powiedziec Ci o tym, bo przez to nie czuje sie pelnowartosciowa kobieta

Gość zapytam
mój partner jest strasznie konserwatywny w łóżko. Żle mi z tym, ale nie wiem co mam zrobić

Gość totalna zalamka
jakiś tam facet dokładnie to miałam na myśli, a do tego dochodzi jeszcze stan psychiki kobiety w tym okresie

Gość zapytam
mam wrażenie, że nic tego nie zmieni, nawet jak cos zaproponuje to się obrusza i wychodzi na to, że ja jestem zboczona

Gość totalna zalamka
moze sie wstydzi? zaproponuj wino, zrób mu masaż, może go to rozluźni, zrelaksuje i odważy się na więcej

Gość zapytam
spróbuję, ale to już tak długo trwa...

Gość druga pytaska
nie znalazlam wystarczajacej mi odpowiedzi wiec ponawiam pytanie pytalskiej: "no wlasnie! jak to jest z tym nawilzeniem? bo podobno jak za sucho to zle. ale co jak jest bardzo bardzo wilgotno? ja tak mam-lekarz powiedzial ze nie ma tu zadnych nieprawidlowosci ale mi to przeszkadza strasznie jak po chwili pieszczot (nawet zdala od pipki) mam strasznie slisko w gatkach... no i jak potem facet mnie tam dotyka to majteczki sa mokre-cholernie mnie to krepuje, a juz nie wiem co zrobie jak przyjdzie mi je sciagnac (jeszcze nie doszlismy do tego etapu) czy was to panowie nie obrzydza??? a czy przeszkadza takie mocne nawilzenie w sexie? moze powinnam sie jakos dyskretnie wytrzec zanim on mnie tam dotknie? albo przed sciagnieciem majtek? a co z minetka? - chcialabym kiedys tego zaznac ale....czy go to nie obrzydzi? czy nie bedzie mu przeszkadzac ze tam tak mokro? prosze o szczere i rzeczowe odpowiedzi"

Gość xowa
zapytam - zmień partnera :D Nod - wyślij żonę do lekarza, przepisze jej hormony. Reno - gratuluję tematu :)

Gość Nod
Czy jest to sprawa tylko hormonów ? Czy hormony powodują,że żona patrzy na mnie jak na worek kartofli? Zacząłem się sam zastanawiać,czy po prostu ona już może ma mnie dosyć i chętnie zmieniłaby na nowy model?! Sama coś tam mówiła o hormonach ale nie przypuszczam aby one tak zmieniły diametralnie człowieka. Chodzę coraz bardziej wkurzony i nie chce mi się gadać z żoną. Nie mam na nic gwarancji,nie ufam żadnym gadkom. Kobiety są przebiegłe i potrafią każdego zrobić w konia. Szlag by to trafił !!!!

Gość xowa
Nod - jeśli przechodzi menopauzę, to przez brak odpowiedniego poziomu kobiecych hormonów nie ma nawilżenia w pochwie. Pewnie się krępuje tym, że jest sucha, nie chce kupić żelu nawilżającego - bo może uważa wszelkie wspomagacze za zboczenie? Nie wiem, nie znam jej. Może się zaniedbałeś? Dlaczego z nią o tym co się dzieje nie porozmawiasz w spokojnej, intymnej atmosferze? Spróbuj może zorganizować jej kąpiel przy świecach, szampana czy winko, okazuj sporo czułości nienatarczywej... a w odpowiedniej chwili może wyjmij ze skrytki żel, zadziałaj bądź uprzedzając o pomyśle z nawilżeniem, bądź z zaskoczenia. Sam będziesz wiedział co najbardziej by jej odpowiadało.

do nawilzenia jest sok z aloesu Radzę hodowć aloes i zawsze jak jest sucha pochwa urwać kawałek liscia i wycisnać sok na penisa przed penetracją

Gość xowa
a najlepiej zaproponuj jej trójkąt z jakimś młodszym facetem, to powinno ją rozbudzić

druga pytaska ... Bron Boże nie wycieraj.. nie ma nic bardziej zmysłowego i rozpalającego niz pławić się w tych soki.. Kwint esencja kobiecośc..