Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Gość xowa
8:00 - podszyw. Tak to jest, jeśli się pisze jako pomarańczka :) Reno, dzień dobry :)

Nod, byciem z związku nie oznaczy mieć na stały.. pod reką.. czy nie padło Ci na mysl ją zdobywać na nowo? coś zarosło.. jak żrudło wode zaniedbane.. może czas wyrwać kwasty i upożątkowac? Szczera rozmowa? Flirt? Daj z siebie..

Gość ciekawa-pytalska
czy normalne jest u męzczyzn ze po orgazmie kręci im się w głowie?? czy tak ma każdy mężczyzna??

Chyba to jest normalne.. nogi się robią miękki, głowa pusta.. osobiscie jest to uczucia jakby padbym w głeboka studnią.. nie raz bez dna..

Gość jezeli mezczyzna nie lubi byc
dotykanym po calym ciele to co ja mam robic :( I w druga strone... Jak Mu powiedziec ze ja w przeciwienstwie do niego lubie po calym ciele, a nie tylko w 2 miejscach :O

Nie lubi bo... nie wie że lubi, naucz jemu.. woli po woli.. A dla Ciebie, baw się.. zabadazuj /jemu oczy, i bierz jego ręce w Twoje.. pokaż droga, jak... gdzie.. czego lubisz.. To będzie gra na 4 ręcy..

Gość pokazuje Mu szkoda tylko ze
spowrotem trafia w te dwa miejsca, heh... I tak sie strasznie krzywi jak go pieszcze, ze az sie odechciewa :( Chyba sobie powinnam oczyzawiazac ;)

Gość tak brzydko nie powiem
:P Moja pierwsza milosc... Wstydam sie :P

On masazu nie lubi! Nie wiem jak to mozliwe ;) Nie wiedzialam, ze mozna nie lubic masazu ;)

Nic nie jest poniżające dopóki są uczucie, chęci dawanie, czar. Nie dla mnie to nie jest poniżające.. tak jak kiedy ja się nią opiekuje..

najfajniejszy jest na stopie... Przynajmniej ja lubie :D A on mi wyrywa :( I krzyczy NIE :P Ze juz nie wspomne, ze mnie to po stopie nie pogniecie ;)

A Ty lubisz.. no to dzieła! Seks jak życie to sztuka kompromisu.. Porozmawiaj, pokaż, żądaj..

Aha les pompiers benevoles.. nooo! ale to nudne, wysłają tylko na pożar łaki.. nic z adrenaliną..

do pytalska...... skarby... mokra muszelka jest cudowna... nie martwcie się.. mnie akurat to bardzo podkręca... wtedy wiem, że dziewczyna ma ochotę, a to przecież dla faceta najważniejsze... :)

MĘSKA ODPOWIEDŹ na pytanie \"panowie, nie zrozumcie mnie zle ale...jak laska robi loda, czy nie jest to w jakis sposob ponizajace dla niej??? jak to wyglada z wszej strony? czy jak kleczy i wykonuje te wszystkie ruchy..czy nie tracicie choc odrobiny szacunku do niej? - mowie ti o trwalych zwiazkach opartych na milosci a nie o ostrym przygodnym sexie... panie! a wy? nie czujecie sie ponizone w takiej sytuacji?\" jakie poniżenie ? wręcz przeciwnie... wtedy wiem, że warto darzyć ją uczuciem skoro daje mi tyle rozkoszy... na tym przecież poleca miłość... na zaufaniu i oddaniu..

Gość druga pytalska
do guminos, reno i innych ale ja nie mowie o lekkim nawilzeniu ale o sytuacji kiedy jest tam naprawde duuuuuzo tego taz je majtki sa mokre zanim sie je zdejmie i jak sie dotyka nawet przez majtki to reka mokra... ajak juz sie zdejmie te majtwki to juz wogole... :(

Gość robienie gały=oblookanie sprzę
tu ! :P

Druga pytalska.. pozbącz się kompleksów.. jeszcze lepiej!!! sie nie bój to wysoko poniecająco!

Gość tak naprawdę
Jestem ze swoim facetem dwa lata i wiem co on lubi, a co sprawia mu kosmiczną rozkosz. On również doskonale potrafi mnie zaspokoić. Nie muszę się radzić obcych facetów w tym temacie, ale skoro tu wpadłam to skorzystam z okazji i zadam jedno niedyskretne pytanie. reno1965 czy ty jesteś ze swoją żoną w separacji, czy może już po rozwodzie?

a jak mam delikatnie dac do zrozumienia, ze cos lubie a czegos nie lubie? Bo jak mowie tak zwyczajnie wprost to sie obraza 😭

A czy wszytko w życiu musi być powiedziane przed rękawiczki? Wprost a jeśli się obraża, to trudno, minie.

z mojej kochanej aż się wylewa... ale dla mnie jest to naprawdę super podniecające... taka głęboka penetracja w mokrej cipce.... Mmmm...

a co do tej koleżanki co ma problem z facetem, który się obraża... wiesz nie mogę sobie nawet wyobrazić, aby dwoje kochających się ludzi miało jakieś himerki :( weź go olej...

Gość tiaaaaa
phi, a mój facet jak go kiedyś pytałam o odczucia podczas seksu oralnego to najpierw się wymigiwał a jak bardzo naciskałam to przyznał że owszem jest to jakiś element poniżenia i to go właśnie podnieca. Ale tak samo jest w drugą stronę, może nie poniżenie, ale fakt że jestem dopieszczana i ważniejsza w tej chwili. A w sumie jak mu robie loda to też się czuję panią sytuacji, kieruje jego podnieceniem i mam nad nim kontrolę. Pewnych atawistycznych odczuć nigdy się nie pozbędziemy :-p Mam takie pytanie do panów- czy to że partner dba tylko o własną przyjemność, tzn sam z własnej inicjatywy zajmuję sie partnerką niezbyt często, może być spowodowane jego małym doświadczeniem i strachem przed kompromitacja? Czy to tylko przejaw egoizmu?