Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuakjąca nosa mająca

Seks bez zobowiązań-jak to jest?

Polecane posty

Zastanawiam się dlaczego faceci jednym kobietom proponują związek a innym tylko seks bez zobowiązań? Czym te kobiety sie różnią? Chodzi o wygląd, wiek, charakter? Jakie macie na ten temat spostrzeżenia?

Gość życiowy facet
:D

Gość BBBBBBBBBBBBB
Pewnie seks bez zobowiązań proponują tym, których nie kochają ale chcą tylko zaliczyć od czasu do czasu. :P

Gość ciągle zawiedziona
bo to zli faceci są!

Gość też bym chciała wiedzieć
ostatnio słyszę " a może umowimy sie na sex?" albo inne tego rodzaju propozycje......ale dlaczego zaden facet nie chce sie ze mną umówic tak zeby pogadac, zeby byc ze mną???

Gość aaaaaabbbbccccc
dobźi na pewno nie :P z daaaaaleka od takich, po oczach poznacie ;)

Gość oferma
"ale dlaczego zaden facet nie chce sie ze mną umówic tak zeby pogadac, zeby byc ze mną???" a dlaczego ty nie chcesz z żadnym umówić się na sex? :D nieładnie

Gość mam jednego takiego
ktory ma dziewczyne a my sie spotykamy dla seksu choc mam faceta ,planujemy slub ale on jest daleko :D

ale wytłumaczcie mi DLACZEGO??? Jedne do związku, miłości a inne na seks bez zobowiązań? Co o tym decyduje? Uroda? Czym taki facet się kieruje? Najpierw podrywa, robi nadzieje a pózniej tylko....seks bez zobowiązań proponuje.:(

Gość do do do
no chyba pasztety na seks a fajne atrakcyjne laski na żonę.:P

Gość ciągle zawiedziona
a może chodzi o charakter?

Gość oferma
" ktory ma dziewczyne a my sie spotykamy dla seksu choc mam faceta ,planujemy slub ale on jest daleko" ale z ciebie jajcara, mąż będzie miał niezły ubaw prawdopodobnie :D

no ale co z tym charakterem bo ja nie rozumiem? ja szukam faceta na stałe, do konca zycia a nie na zabawy tylko...

Gość ciągle zawiedziona
Bardzo bym chciała, żeby jakiś facet odpowiedział szczerze jak to jest. Bo odpowiedż: ja na razie nie chcę się wiązać, nie mam teraz siły na stały związek, jestem nie gotowy---> to ściema

Gość liść prawdy jesienny
Jak facetowi nie zależy na kobiecie a ta czegoś chce i jej zależy, to wtedy on jej proponuje seksik, romansik, przygodę.

Gość mam jednego takiego
moze i bedzie mial ubaw ..chociaz jak wroci to bede jego kochana spokojną"myszką" a ten facet od seksu strasznie mnie pociaga....to jest typ takiego łobuza a ztymi pasztetami sie nie zgodze ja sie za taka nie uważam :P

Gość nie zawsze tak jest
ja kobieta22-zaproponowalam sex meszczyznie he he ale sie zdziwil zrobcie tak zacznijcie sie tez czyjimis uczuciami bawic wtedy bedziecie wiedzialy dlaczego!:-)

Gość nie zawsze tak jest
a i musze dodac ze sie mnie wystarszyl iani nie odpowiedzial tak ani nie he he he

Dziewczyny, z daleka od takich, nie chcą z wami być ale seksu chcą? Niech spadają na drzewo!

I chyba nie warto zawracać sobie głowy dlaczego was nie chcą...Nie to nie, łaski nie robią!

"Jak facetowi nie zależy na kobiecie a ta czegoś chce i jej zależy, to wtedy on jej proponuje seksik, romansik, przygodę." no ok ale tak na pierwszym spotkaniu albo w czasie pierwszej rozmowy np po zobaczeniu fotki , gg??facet nie wie ze jej zalezy a od razu takie cos proponuje...

Gość oferma
"a ten facet od seksu strasznie mnie pociaga" faceci to chociaż przynajmniej usprawiedliwiają zdradę "męską naturą" albo co. a tu: bo mnie strasznie pociąga :) ja bym chciał zobaczyć tego twojego narzeczonego, to musi być ciekawy egzemplarz. bo to naprawdę trzeba nie mieć jaj żeby chcieć żenić się z taką laską.

Gość lalineczka
Mężczyzna nie zaproponuje związku kobiecie, której nie kocha, nie lubi, nie szanuje, nie zależy mu na niej, niespecjalnie mu sie podoba.

Gość lalineczka
też bym chciała wiedzieć-----> tacy faceci szukają tylko laski na seks i nie ukrywają tego. Po prostu ich olewaj, niech idą do burdelu. Na necie jest mnóstwo palantów.

Gość ciągle zawiedziona
Ja mówię o sytuacji, gdy jest kilka randek, znajomość i nagle facet proponuje TYLKO seks bez zobowiązań. Nie rozumiem tego!

Gość lalineczka
ciągle zawiedziona----> bo najpierw chce Cię w sobie rozkochać a póżniej stawia warunki: albo seks albo nic. To zwykli dranie.

hmmm tylko ze na mnie zwracaja TYLKO uwage własnie tacy co chca TYLKO sexu :(

Gość oferma
albo to ty zwracasz uwagę tylko na takich.

Gość lalineczka
też bym chciała wiedzieć===> pewnie masz fotki, które na nich tak działają;)