Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz niczego

MAM OCHOTE UMRZEC Z ZALU...

Polecane posty

Narzeczony mnie zostawil przez jakies klotnie... Uznal ze jestem nie do zycia... 1,5 miesiace temu jeszcze niby taaaki zakochany a teraz nawet mnie nie widzi... Umieram... Po klotni mowil, ze juz sie nie odezwie... Potem sam sie pierwszy dwa razy odezwal..Zaproponowal przyjazn...Mowil ze nie chce abym sie usunela z jego zycia mimo ze nie nadajemy sie do wspolnego zycia...Ze on po egzaminach wezmie mnie na wakacje bo uwielbia po mimo wszystko ze mna przebywac i przysiegal ze to nie beda wakacje dla seksu. Ale potem sie juz nie odzywal...I tak 3 tygodnie nic..Cisza.. Klamal nawet z tym wyjazdem? Boze ja juz nie daje rady... O co mu chodzi?

co takiego zrobiłaś że cie zostawił? może czas cos zmienić w życiu?

Gość trafilas na palanta...
wspolczuje

Gość trafilas na palanta...
to straszne z jakim gownem kobieta czasem sie zada... no teraz wiesz jaki on jest naprawde...

umaluj się i leć na miasto łamać serca ;) i pamiętaj: cokolwiek się stanie - don\'t fall in love :D jak w teledysku Madonny o jakimś strangerze ;)

tzn faktycznie wpadlam w histerie i powiedzialam mu ze jest bezurzytecznym dupkiem... i nieszczescie chcialo ze jego sasiadka z matka to uslyszaly.. :/ nie wiedzialam ze tam byly... potem on sie tak wkurzyl...ja plakalam i jego rodzina sie jeszcze na niego obrazila bo ja powiedzialam dlaczego bylam zla... : bo na imprezie schlal sie jak swinia chodziaz zdrowia nie ma i mogloby sie to skonczyc tragicznie a potem poszedl sobie w dluga i zapomnial gdzie jestem... a na drugi dzien jak otrzezwial przerazony mnie szukal...uznal ze byl tak pijany ze nic nie wiedzial a ja jestem wredna bo wszystko wygadalam rodzicom.

Gość zagubiona w gaszczu
Twoj facet to...brak mi slow :/ i Ty jeszcze za nim placzesz? kobieto opamietaj sie!! egoista, prostak. Po pierwsze nie wolno mu pic, to po co to robi? Mysli o Tobie? Nie! po drugie- chce sie przyjaznic bo teskni to fakt. Ale to czysty egoizm! nie bedzie tam seksu? hahaha bardzo dobre. Daj sobie z nim spokoj. Jak sie rzuca druga osobe, to powinno sie zdawac sprawe z tego jak to boli i nie proponowac przyjazni, bo to bez sensu, przeciez druga osoba caly czas cos czuje!!! Jesli szanujesz siebie to zerwij z nim kontakt. Nie odzywa sie od 3 tygodni? Nie chce wyjechac? Najwidoczniej ma z kim juz jechac, wiec nie jestes mu juz potrzebna :/

Gość zagubiona w gaszczu
aha i z tego co piszesz to postapilas w 100% slusznie, mialas prawo sie zdenerwowac jego nieodpowiedzialnoscia; nawet jego mama to widzi.

Gość jedno warte drugiego
a wy slepi jesteście jak tego nie widzicie. jej winy duzo w tym wszystkim jest. Niech sie faktycznie lepiejhj rozstaną bo się kiedys pozabijają. Głupie toto. Oba.

Gość dżizas
dla was i tak zawsze to facet jest tym złym skad wiecie jakiego ona focha strzelila?

Gość nie twierdze ze....
nie twierdze ze tylko on popelnil blad..oboje... ale on widzi tylko ten moj

napisała jakiego, dżisaz... ech, tylko machnąć na takich bogobojnych ręką ;)

Gość daj sobie z nim spokoj
a na drugi raz szukaj normalnego faceta! no i nie spiesz sie z ... wiesz z czym ;)

Gość nie twierdze ze....
nie wiem w sumie czy on chce jechac dalej na te wakacje czy nie. ja sie do niego nie odzywam. kazalam mu w ogole zeby mnie zablokowal i nie odzywal sie ale sie nie zgodzil -_- i teraz 3 tygodnie nic nie pisze. a ja jak jego rodzina sie pyta czy cos to mowie ze czuje sie super.

Gość fesfssafewrwe
psssssssssssssssssss