Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za porażka...

ja nie moge... jak ona mogła dac za cos takiego 10tyś.....

Polecane posty

Gość jamoje
strasznie qrewska sukienka, w takiej do kosciołabym nie pozła czułabym sie jak dziwka..mARIA mAGDALENA

Gość jamoje
ta laska w ogolejak qrwa wygląda:):)

Gość jamoje
pewnie, ze jak dziwqa wygląda,to nie jest przesada idzie slubowacmęzaowi przed Bogiem wiernosc w sukience pokazujacej prawie, ze cipke,no sorry,laska ma zero szacunku dla Boga,ludiz i kosciołą

Gość jaqdqwddqwedew
na tym zdjeciu z przodu widac, jej prawie cipke , no sorki, ale

Gość qdwdewdewdqwedqwedqwdwed
ale z przodu jest krotka jak cholera

ciekawe ile wy macie szacunku dla innych i czy jestescie tak wierzacy ze kometujecie innych? moze napierw wypada zajac sie soba a dopeiro potem innymi... ps nie znam jej,sukienka tez srednio mi sie podoba i mam to gdzies kto jak chodzi ubrany.

Gość tu w sumie nie tyle o samą
suknie chodzi ile o to, że wygląda dośc tandetnie i nie wiem za co ta panna dała te 10tys... :o

ale jej sie podobala, miala 10tys to wydala. czy to zazdorsc przemawia? i jest nieco inna niz wszystkie.

Kurdę, ale przecież na zdjęciu z kościoła widać że kiecka z przodu tez jest długa!! Ślepe jesteście? Widocznie laska ją sobie zadarła specjalnie do fotki, a Wy od razu z niej dziwkę robicie :o

Gość eeeeehhhhhh
ty o nicku z literek wyzywasz i wulgaryzujesz, a sama najwidoczniej jesteś ślepa, albo pozbawiona mógsu - nie widzisz, że panna podkasała sobie sukienkę, żeby jej nie pobrudzić? I jak bardzo jesteś "podjarana/y", że na te kilka zdjęć zauważyłaś od razu tylko to jedno? :P

Gość ale pioropusz
:o

Gość czasami tak bywa oj bywa
hehe - chciałam powiedzieć, że ten stroik wygląda jak pająk, a tu on faktycznie jest "pająk" :D i tak widocznie ma być;)

Hehehehe ale się uśmiałam.... odniosłam wrażenie że jej się piana wylała jak w kreskówkach.

Droga, bo kamienie Swarovski`ego tyle kosztują. Suknia ogólnie fatalna. Kompletnie nie pasuje do jej sylwetki. Wygląda jakby się w niej topiła, gorset jest na nią za duży. Na pewno nie zgadzam się z tym, że jest ku****ska. Wyraźnie widać, że z kościoła wychodziła z długim trenem.

Gość hahahahahabjajajajaja
a ja mam wrazenie ze caly stroj to jeden wielki bałagan , nic dos iebie nie jest dobrane ani co

Gość twierdzenie
Dlaczego dziwka ? Dziwka to kobieta dajaca dupy za pieniadze , ona sie tylko byc moze wyzywajaco ubrala. To nie czyni jej jeszcze dlugo dziwka. Sukienka na zdjeciu w kosciele jest dluga, nie wiem, czy ja sie da odpinac i przypinac, czy sobie zadarla na innym zdjeciu - ale faktem jest, ze w kosciele byla dluga. Wiec o co chodzi ? O gole ramiona i podniesione cycki ? Nadwrazliwe jestescie. A co do ceny, to rzeczywiscie - bardzo wysoka. 5 innych by za to kupil. Ale to nie wasze pieniadze, wiec nie martwcie sie - nie zbiedniejecie od tego

Gość cv c
bardzo mi sie niepodoba!!