Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blade dziewcze

Ktory balsam brazujacy jest najlepszy???

Polecane posty

Gość blade dziewcze

no wlasnie ktory J&J, Dove czy Garnier. chodzi mi o to abym nie byla zolta, bo zawsze uzywalam J&J , ale nie wiemczy sie zepsul czy skora mi sie przyzwyczaila i nie podoba mi sie odcien. uzywam do ciemnej karnacji, bo ten do jasnej w ogole na mnie dzila. piszcie, bo jutro chce kupic. pzdr

wyproobowalam wiele balsamow brazujacych...I takie po 80,50 zl.i po 10zl. I moge polecic tylko jeden.Sopot firmy Ziaja...Kosztuja grosze, ok.10 zl.bardzo szybko brazuje na ladny kolor, nawet jak go nalozysz nierowno to nie ma zadnych zaciekow, szybko brazuje, na ladny kolor(choc to nie samoopalacz).jest rewelacyjny...Jedyna wada jest to ze na skorze zmienia zapach na taki dziwny.Mojej mamie przeszkadza ale mi nie.Smaruja sie nim zawsze wieczorem.Uzywalam dove i nivea brazujace i tez zmieniaja zapach na taki jak Ziaja, ale sa moim zdaniem gorsze pod wzgledem dzialanie....

Gość blade dziewcze
one wszystkie smierdza, jak sie posmaruje wieczorem po kapieli to davrana zanim wezme prysznic to czuje. ale wole ten smrod niz lazic do solarium

Gość jfjh
mi Sopot Ziai wysusza skórę

Gość hgftg
wszystkie są do niczego...farbują dłonie,schodzą podczas kąpieli (siedzisz w brązowej i tłustej wodzie :o)...śmierdzi..wolę solarium,raz na tydzień idę i nie muszę się codziennie smarować jakimiś gównami..

Gość kartuszynkaa
poniewaz mam jasna cere a cieme farbowane wlosy a nie stac mnie na solarium, uzywam brzaujacych kremow. wyprobowalam juz ich mase, te drogie i te tanie. niestety wszystkie troszke smierdza.. a te ktore pachna np mleczkiem kokosowym, nie dzialaja dobrze -naprawde ja uzywam sopot Ziaja dla mnie najlepszy krem

Gość mózg Ci wypalił ten solar
hgftg-j.w.

Gość ja uzywam dove
dobry jest dove do jasnej karnacji, z drobinkami polyskujacymi, polecam, bo nie robi smug.. i nie smierdzi..