Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lisia czapa

krem na rozstępy i cellulit z avonu

Polecane posty

Mam pytanie, czy stosujecie/stosowałyście ten krem na rozstępy i cellulit z avonu? Zależy mi na opinii kobiet, które go używały. Jakie efekty??i po jakim ewentualnie czasie? czy był przydatny podczas ciąży czy to tylko zbędny wydatek? Rozstępów jak na razie nowych nie mam, stare już zbladły ale czy pomoże zapobiegać nowym? Nie znam tego kosmetyku więc proszę o szczerą opinię. Aha, żel na cellulit z avonu używałam i uważam że był super...doradźcie który ew wybrać??:) Pozdrawiam, LC

ja bym wybrała taki tylko na rozstępy, teraz Twoja skóra musi być bardziej elastyczna, nie ma sensu jej napinać kosmetykami antycellulitowymi, na to przyjdzie czas po ciąży. pomocne będą też masaże oliwką.

hej, ja stosuję masło kakaowe firmy queen helene, strasznie tłuste, codziennie po kąpieli a rano dodatkowo balsam nawilżający do ciała. Rozstępów na razie brak, a krem na rozstępy i cellulit to chcę tak profilaktycznie na uda bardziej i posladki:) Ale bardzo dziękuę za radę:))

Gość Ziaja ma nowe masła do ciała
waniliowe, oliwkowe, masło kakaowe, mają witaminy i kwasy omega sądzę że są odpowiednie dla kobiet w ciąży bo dobrze nawilżają i natłuszczają, nie wiem tylko czy w ciąży nie będą drażnic ich zapachy,każdy ma inną wrażliwośc z tej serii są też mydła pod prysznic i balsamy, nie są drogie wyciagi z oliwki i masło kakaowe to podobno najlepsze co moze byc dla skóry, oliwa z oliwek odmładza, uelastycznia skórę a masło kakaowe poprawia koloryt, ślicznie pachnie i zapobiega rozstępom masełka do ciała są w dużych pudełkach, więc wystarczą na smarowanie biustu, brzucha, ud i pośladków