Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxia1

Nakryty mąż lub chłopak podczas robienia sobie dobrz?

Polecane posty

Gość superlaseczkaOna25
moglabym cie zagjac w 1 minute obszernoscia mojego slownika krasomowczego

Gość prof Miodek
a ja laseczka staram się pisać jako laseszka, nie wiem czemu inni językoznawcy mnie poprawiają:(

Chyba z nim skończę bo mam blokadę Stałam cała chwilkę i on nie zauważył jak sobie opisywali szczegóły budowy anatomicznej Jaką ma erekcję jak czuje że będzie miał za chwile dobrze OHYDA

Gość znów Lew Starowicz
powinnaś z nim pogadać po co to robi- nie robiąc mu wyrzuty, krzyczeć i obwiniać, tylko powiedzieć co czujesz, że to cię rani, że czujesz się zdradzana i zapytaj po co mu to jest potrzebne i czy czegoś nie brakuje w waszym związku.

Gość profesor Lew Starowicz
skończyć związek z powodu konfliktu jest równie niedojrzałe jak zdrada choćby wirtualna. Problemy trzeba rozwiązywać a nie od nich uciekać

Przepraszał obiecywał ze nie bedzie i takie inne pierdoły ąle to siedzi we mnie Jestem atrakcyją kobieta i nie mam problemów ze znalezieniem faceta Jak sie do niego zraziłam to sądzę że już się nie odblokuję

Gość niby o czym mają rozmawiac
o tym że go kreci onanizowanie gapiąc na inną ? to chyba oczywiste i tego wyjaśniac nie trzeba, gdyby go to nie jarało to by tego nie robił, a gdyby miał ochotę robic to ze swoją dziewczyną to przecież mógł zaproponowac a nie szukac w necie nieznajomej

Gość Jimmi J
tak tylko ze pewnie nie raz chcial swojej pannie powiedziec czego pragnie... ale oczywiscie ona tylko w lozku pod koldra i nic innego! Wiec dziwic sie facetowi ze podnieca go nieznane! Pewnie ona zaraz obrazona jak cos chcial sprobowac

Gość Jimmi J
dobre Julek ale niestety tak jest... jak facet czy kobieta nei ma sobie robic czegos jak nei jest zaspokajana... a co ma z innym.. z panem listonoszem czy co:)

Gość ale temat topiku był inny
!!!!

Gość Jimmy J
byl inny, ale suma sumarum i masz odpowiedz dlaczego tak robi! Bezsensu zlapac na goracym, lepiej cos zrobic by wogole tego nie robil...

Gość teściowa nas nakryła
jak się kochalismy:) byłam w spudnicy siedziałam na moim miśku i szalałam a ona weszła. nic nie zauważyła:D

Mnie to strasznie podnieca,uwielbiam patrzeć jak chłopak się masturbuje :).Dla mnie to nie był żaden problem,może gdyby nie chciał kochać się ze mną i wystarczyłaby mu własna ręka,to miałabym jakieś \'ale\' :P.

Gość zdarzyło mi sie tak też.
Wykonywałem kiedyś atrakcyjnej klientce w domu jakąś usługę. Na koniec przyszedł jeszcze mąż i spotkanie zakończyło się też alkoholem. Wieczorem , wydawało mi sie ,że żona już dobrze spała we wspólnym łóżku. Nie wydawało mi się też za stosowne mieszać jej do moich wspomnień - toteż zacząłem grę z samym sobą ciągle wspominając ponętną klientkę . Ku mojemu zaskoczeniu - żona natychmiast przyszła mi z pomocą. Było to incydentalne zdarzenie w naszym życiu.