Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i mam problem

POWIEDZIALEM JEJ ZE TO KONIEC NA ZAWSZE !!

Polecane posty

Gość no i mam problem

... a teraz chce wrocic :( duma mi nie pozwala przyznac sie do bledu.

Gość no i mam problem
to normalne, ze po dwoch miesiacach od zerwania znowu jej chce? :( byle wkurzony i chcialem sobie odpoczac...zaszalec... ehh :(

Gość dupekkk
jak 98% facetow

Gość kotek mruczek
Duma jak widać bywa zgubna :( Jeśli duma Ci nie pozwala być z kobieta którą chcesz być , to znaczy , że naprawdę jej nie kochasz .

Gość no i mam problem
ona zrobila mi awanture i myslalem ze tylko ona przeze mnie cierpie a ja sie przez nia mecze... mam 20 lat :( powiedzialem jej jak sie ze man klocila, ze sama jest sobie winna... wiec nie wiem jak mam jej teraz powiedziec ze mi jednak zalezy..wysmieje mnie.

Gość no i mam problem
rozumiem, ze robili wam tak faceci jak ja? :(

mnie zaden nie zostawil, ale jak mowilam zegnam to w ciagu pol roku przynajmniej jeden telefon musialam dostac, ze zniszczylam jego zycie, a byl zalany w trupa... szkoda slow

Gość fggf
zadzwon porozmawiaj.powiedz ze idiota z ciebie i takie tam ;-) walcz o nia...powodzenia

i co z tego że Cię wyśmieje????? może będzie obgadywać... może zrobi z tego zabawne opowiadanie na spotkania z przyjaciółmi... a może nie. jeżeli naprawdę Ci zależy spróbuj do niej wrócić. niema nic gorszego niż takie czjenie się (wiem coś o tym)

Gość fggf
moj chlopak napisal sms - a do mnie daj jeszcze jedna szanse chamowi.tylko ze on to zrobil tego samego dnia ;-)

Powiedz jej co czujesz, jeśli kocha pozwoli na powrót. Niestety faceci są jacy sa ale tez jest wiele kobiet, które odchodzą żeby sie wyszumieć a póxniej tęsknią i chcą wrócic. Jeśli jestes pewny swoich uczuć w stu procentach, walcz!!!

Gość no i mam problem
bo ja sie na nia wkurzylem... i dwa miesiace zlecialy.. mowilem ze czuje do niej przyjacielskie uczucia... ehhh ale to nie prawda. wlasnie moze dzis do niej napisze

Gość to tylko ja misia tesia
niezłe olśnienie chłopcze dostałeś

bywa... tez tak zrobiłam. Tylko, ze ja dalej nie wiem czego chce ;/ (mój błąd, ale tego nie przeskocze)... Moim problemem jest to, ze odeszłam(z jego winy, ale nie dałam mu drugiej szansy-moze i dobrze, bo 2 razy di tej samej rzeki sie nie wchodzi, a gdy mowi, ze sie zmienil, to w ciagu miesiaca jest to moim zdaniem niewykonalne!) Ostatnio nawet myslalam o powrocie, bo on sie stara - teraz pokazuje mi jak to on sam sobie swietnie radzi-szczerze nie rusza mnie to, bo poznalam kogos, kto mi straszliwie w glowie zawrócił - ale teraz chyba beda nieszczescia chodzic parami - on jest zajety :(( Taki juz moj zyciowy pech trzeba sie z tym pogodzic :P

Gość Arbuzz_25
ja dalam druga szanse swojemu ex, choc nie latwo bylo zapomniec zdrady- ojj nie latwo.

Gość Aaagggatka 25
Ja dalaszanse i nieczgo nie zaluje:)jest Super jak nigdy dotąd!Zrozumial swoje bledy i sie zmienil:)zeszlismy sie po prawie roku i od tego czasu jestesmy dwa lata.Kazdej zycze takiej zmiany na lepsze:D dodam ze przez ten czas byla z innym On tez:/ wiec czasem warto sie zejsc ale nie po miesiacu czy dwoch:P po dluzszym czasie to daje wtedy efekty!Teraz nie mozemy ze soba zyc!W przyszlym roku planujemy slub:D