Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna o zmierzchu

Szukam swojej drugiej połówki... samotna

Polecane posty

Gość ciekawostkaa
Półfacet to Stańczyk?

FHG zaczynasz mnie naprawdę ciekawić ;) ale nie zebym się czepiala, ale na siedzenie na kafe masz czas a na szukanie dziewczyny nie :( A skąd jesteś??? Pól facecie a jakie to postanowienia???

Witaj Samotna, mam kandydata dla Ciebie, po 30-ce...bo ja zakochany, ale mam kumpla który szuka(36) Pół faceta...czy skrzywdziła Cię jakaś że takie postanowienie?

A rzeczywiście, już pisałaś. Przepraszam, nie czytałem wszystkich stron. Musisz nieco zwiększyć swoje wymagania, bo trafisz na jakiegoś nieudacznika ;)

\"Moim celem teraz są studia. Ja wiem że nie znajdę dziewczyny ot tak w jeden wieczór. Tu trzeba więcej pracy i przygotowania. A ile ja mam teraz tego czasu. 6 czerwiec 2008 - 3 kwiecień 2009 to będą moje starania\" to mi przypomina teksty TMT vel Tomka vel \"mam 24 lata i nigdy...\" itd. Jeżeli chcesz coś zrobić(niekoniecznie znaleźć miłość) zacznij to robić teraz, bo jeżeli mówisz od jutra,po jutra, przyszłego roku, sylwestra zacznę to możesz nigdy się za to nie zabrać. To dobry sposób by się oszukiwać ale na dłuższą mętę przynosi jedynie frustrację i niespełnienie. Jest juz za późno bo zostałem ubiegnięty przez innych adoratorów :D

Gość spełniam wymagania
196cm wzrostu 100% uzębienia

Samotna, widzę, że jesteś sporo młodsza ode mnie i z drugiego końca Polski. Ale życzę ci powodzenia w poszukiwaniach tej drugiej połówki. Może jednak na dziś zamkniesz swój topik i reaktywujesz go jutro bo o tej porze zostali przy komputerze przeważnie tylko desperaci i cierpiący na bezsenność. Bez urazy chłopaki, nie mam na myśli was ;)

Gość spełniam wymagania
około 90