Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna o zmierzchu

Szukam swojej drugiej połówki... samotna

Polecane posty

Gość spełniam wymagania
samotna, w jakim jesteś wieku?

Gość spełniam wymagania
wśród wymogów, powinien być wpis w jakim wieku szukasz:-)

Gość spełniam wymagania
26:-)

tak, Samotna,miałem tel.,przepraszam... a facet jest przystojny, ale pechowy...martwimy się o niego bo tylko ostatnio na siłce siedzi , nawet na małe piwko nie daje się zaciągnąć, i Sylwka ...bez kobiety, a my z dziewczynami..rozumiesz, nie;)?, głupio tak... Ma coś koło 180 ...ciemny, opalony...sympatyczny i można znim pogadać, Moja go lubi...zresztą Ona jest WYJĄTKOWA....:) powiem mu aby TU zajrzał....co?

Chłopak zadbany.....sportowy typ...trochę ang. dowcip...tam się kształcił , wrócił cztery lata temu...ale już nic nie napiszę bo to on powinien... Dobranoc,:)

Ty też pozostajesz tajemnicza :P lubię truskawki, wschody słońca i utwory Doorsów w wykonaniu Nigela Kennedyego ale tak ogólnie jestem szczery i uczciwy więc gdybym miał się rozpisywać o sobie to skupiłbym się na wadach i obrzydził Ci siebie już na starcie :p

a...pechowy ..bo miał ostatnio małe zamieszanie przez kobietę...oszustkę...smutna sprawa..bo naprawdę go wzięło... dobra, powodzenia Samotna:)🖐️

Rozpisując się o sobie kolejny w Internecie czuję sie tak trochę ekshibicjonistycznie .Niedawno w nagłym przypływie desperacji i rozpaczy założyłem konto na randkach.o2 i dziwnie się czuję, na myśl o tym, że wypisuje do obcych ludzi rzeczy o których nie wiem większość moich przyjaciół :)

Gość spełniam wymagania
napisałem, że mam 26 lat czyli do 70-tki trochę mi brakuje:D

desperacji :) choć jak na moje standardy jest to przejaw ogromnego postępu w poszukiwaniu drugiej połówki cytrusa :)

łooj :( właśnie dotarłem do twojego wpisu w którym ujawniasz swój wiek. Ja niestety mam co prawda więcej niż 20 ale mniej niż 20 parę lat :( Więc pewnikiem pozostaje mi tylko rola kibica :(

standardem jest pasywne,czujne oczekiwanie na jakąkolwiek oznakę zainteresowania ze strony przedstawicielki płci przeciwnej :) aktualnie zamieszkuję prasłowiański gród Wrocław :)