Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna o zmierzchu

Szukam swojej drugiej połówki... samotna

Polecane posty

hmm a na jaką czułość jest nastawiony twój wykrywacz PPP (Potencjalnych Połówek Pomarańczy)? Czy uśmiech i tęskne spojrzenia w Twą stronę wystarczają by zwrócić twoją uwagę? :)

tak uśmiech i spojrzenie wystarczy, ale poźniej chlopaczek musi jednak podejść i coś powiedzieć, bo ja jetsem nieśmiała :O a taka rozmowa też może nie byc ze mna latwa :O

PWR*, chociaż może studia to zbyt szumne określenie na to co wyrabiam na uczelni :) *krótkie rozwianie wątpliwości zwykle kojarzonych z tym terminem : - nie jestem alkoholikiem :) -nie noszę dziurawych flanelowych koszul :) (ale czasami noszę p olarową bluzę :p)

Tak przy nawiązaniu kontaktu zaczynają się schody, też zbytnio śmiałością nie grzeszę i szczerze mówiąc zaryzykowałbym tylko przy naprawdę wyraźnych oznakach zainteresowania :) A Ty czym się zajmujesz jeśli gotowa jesteś to zdradzić :) ?

Elektronikę, niestety coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że minąłem się z powołaniem. Tzn. z powołaniem do wojska się minąłem i jakoś strasznie nie żałuję :P

Gość Gdansk38
Do Wroclawia troche daleko z Gdanska,ale milo jest pogadac?

Niestety musiałem to ominąć przy błyskawicznym przeglądaniu pierwszych stron. Temat rozwijał się tak szybko, że bałem się ,że nie dogonię peletonu. Przepraszam 🌼

Pamiętam jak swego czasu tłukąc się bladym świtem na laborkii z których nic zrozumieć nie mogłem, zawsze przechodziłem koło budynku UPr - instytutu ogrodnictwa czy czegoś w tym rodzaju i marzyłem sobie, żeby studiować ogrodnictwo-wiem,wiem to na pewno też trudne studia ale przynajmniej ma człowiek kontakt z naturą a nie liczbami zespolonymi :o A jaki kierunek studiujesz :) ?