Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemy Krzyk

Chemioterapia

Polecane posty

no i jutro kolejny wlew, miałam mieć przerwę, ale lekarz stwierdził, że wystarczą 2 do 3 tygodni przed i po badaniu PET, więc jak dostanę teraz chemię nic się nie stanie :( a tak się cieszyłam. No i dostałam wyniki z egzaminu z logiki - 4 :D

pewnie, tylko wiem po ostatnich badaniach, że 2 tygodnie to stanowczo za mało i wynik PET nie wychodzi prawidłowo no, ale lekarz wie lepiej :D ❤️ słoneczko dzisiaj ładnie świeciło nad Warszawą aż się żyć chcę :D szkoda tylko, że śnieg stopniał.

u mnie tez snieg zniknal, a sloneczko swiecilo juz drugi dzien, mam nadzieje, ze jutro tez mnie obudzi...mam nadzieje, ze albo zrobi sie cieplo, albo spadnie snieg, bo stanow przejsciowych nie znosze...chyba, ze jest sporo na + to da sie zniesc ;) ale marzy mi sie juz wiosna :D

Hej dziewczyny Jestem pod ogromnym wrażeniem ... jesteście takie dzielne :) Tylko pozazdrościć. W ubiegłym tygodniu dowiedziałam się, że moja mamuś ma guza w piersi (ok. 2cm) :o Wytną go i mam ogromną nadzieję że nie będzie to nowotwór :o pomimo iż lekarz twierdzi inaczej ... Z tego co wyczytałam, 1-2 cm rosną przez ok. 5-8 lat. Dziwi mnie to bardzo, bo w ubiegłym roku (i wcześniej też) mama robiła badania i było wszystko w porządku. Czyżby to cholerstwo było aż tak wredne? 3mam kciuki i pozdrawiam słonecznie w te zimne dni :)

jak tam dzis pogoda? oczywiscie pogoda ducha ;) ja tez podziwiam walczace o zdrowie osoby, szczegolnie za ten optymizm, ktorego od nich sie ucze :D

🖐️😘 Słoneczko świeci już od kilku dni tak porządnie i wcale zimno nie jest, nawet pokusiłabym się o jakiś wiosenny płaszcz, ale boję się, że to zdradziecka aura :) Miłego dzionka 😘

Gość liczymy na to
❤️

😘 Od rana wzięłam się za gry przygodowo - zręcznościowe tak w ramach relaksu, ale nici z relaksu za bardzo się przy tym wściekam, żebym klawiatury tylko nie rozwaliło, bo to byłaby już jakaś 3 w ciągu miesiąca, mam tendencje do ich psucia. Wczoraj byłam na wieczorku babskim ze znajomymi w pizzerii i na piwku, śmiesznie było :):) A tak poza życiem codziennym kartki, kartka może się pochwalić, że dzisiaj dobrze się czuję, właściwie to od kilku dni już czuję się cudownie w sensie, że nic kartki nie boli i takie tam, więc jest git :) całusiam was 😘

Gość karteczko odezwij sie

kartka odzywa się 🖐️ miałam dzisiaj egzamin, ustny i czkawki dostałam :-o ale zaliczyli mi :) czkawka jak ręka ujął zniknęła po wyjściu z sali egzaminacyjnej, to jakieś czary? :D

Gość pisz co u Ciebie Karteczko

Karteczka piszę, że u niej wszystko dobrze. Włosy zaczynają wypadać i zastanawiam się nad zakupem peruki, ale przy pierwszym rzucie nosiłam chusty i dobrze na tym wyszłam (peruka mnie swędziała - znaczy się głowa od peruki), więc pewnie przystanę na chustkach. Miałam dzisiaj urodziny u kuzyna, więc tort był prezenty i klaun, bo to małe dziecko jeszcze. Miałam gdzieś wybyć, bo w końcu ostatki, ale lenia złapałam i postanowiłam zakupić pake popcornu zaprosić przyjaciół i przy Amelii obżerać się. Zaraz będą, więc idę się wypacynkować. Miłego wieczorku i w ogóle miziam was 😘

wieczór przy Amelii jak zwykle cudowny chcę do Paryża :) A tak z ostatniej chwili to Kartka jest przed PETem i trochę doła złapałam :( zaczynam być łysa i chusty trzeba będzie zacząć nosić.

Gość kasza19
witam wszystkich, obecnie jestem zalamana... u mojej mamy zdiagnozowano ostra bialaczke... czy ktos z was jest mi w stanie cokolwiek na ten temat napisac? czy ktos TO doswiadczyl? strasznie sie boje...

Gość kolorowa karteczka co z Toba

Gość ahjdshf
trzymajcie się wszyscy, którzy przez to przechodzicie, życzę powrotu do zdrowia i wytrwałości moja mama przez to przechodziła, było ciężko

Gość moje zdanie jest takie ze
?????

Gość ....finka
Profilaktyka i leczenie Raka -- Zdrowie i Uroda