Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezczelny ten moj facet

klamie i zapiera sie w zywe oczy

Polecane posty

Gość iuotiot
autorko, nie ma sprawy ja np swojego faceta nie dopytuję o esemesy (chociaż on mnie owszem), nie posądzam o nic, nie rozliczam z kłamstw, ale jestem pewna że gdyby zareagował na esemes specyficznie i ja bym spytała normalnie o tę wiadomość a wtedy zaczęłoby się takie dziwaczne kasowanie oraz wyszukiwanie i pokazywanie mi starej wiadomości, to by mi szczęka opadła

iuotiot a teraz przesledz sobie reakcje faceta nie ulegajac wpływowi estrogenów na działanie Twego mózgu... facet dostaje smsa... wie, że jego kobieta - autorka posta robi mu dzikie jazdy o to, że ONA sie z nim kontaktuje... patrzy - sms od byłej... wpada w panike, bo wie jaka bedzie reakcja... stan umysłu wywołała u niego autorka-furiatka... dlatego palnął bzdure - nieudolne kłamstwo, bu właśnie autorka go zamęcza i dręczy swoimi podejrzeniami...

Gość ale he he
pojechalas po komiczne i chlopaczek zamilkl

Gość iuotiot
eeee... nie przesadzajmy ale o kochankach pewnie coś będzie, niekoniecznie w tym topiku ;D dobra, pozdrawiam i wracam do pracy

Gość prawdy objawione
"pokazac mi go , normalne chyba" Zartujesz sobie, prawda? Naprawde masz takie parcie na ogladanie PRYWATNEJ korespondencji Twojego faceta? Nie szkoda Ci energii na takie bzdury? Nie lepiej spozytkowac ja w inny, lepszy, bardziej wartosciowy sposob? Zastanow sie, czy nigdy nie zdarza Ci sie klamac 'dla swietego spokoju'. Mnie sie zdarza, zwlaszcza, jak ktos zasypuje mnie durnym pytaniami. W jednej z moich ulubionych piosenek pojawiaja sie takie slowa: 'ask me no questions and I'll tell you no lies' :) Zaraz mnie tu zakrzycza zwolenniczki braterstwa dusz, komorek, komputerow i sam diabel wie, czego jeszcze :P

Gość iuotiot
no, skutki paniki i nieudolnych kłamstw bywają gorsze niż prawda i właśnie o tym jest topik, że facet został odebrany jako bezczelny

Gość iuotiot
bo ja wiem, ja słyszałam kiedyś, od czasu do czasu, od mojego faceta "nie pytaj a nie usłyszysz kłamstw" i to było zdecydowanie łatwiejsze do strawienia niż kłamstwo obrażające moją inteligencję i świadczące o braku szacunku czy jakichś lękach

ale facet tak sie zachowuje, bo ona go męczy psychicznie... robi mu zadymy o to, że nie chce jej pokazać SWOJEGO telefonu na kóry dostał smsa DO NIEGO kierowanego

Komiczne... nie wiem. Ja nie mam problemu z pokazaniem telefonu swojemu facetowi. On też. Nawet czasem się wymieniamy jak w którymś padnie bateria. Wtedy on odbiera telefony do mnie a ja do niego. Nie ukrywamy przed sobą wszystkiego :)

Gość prawdy objawione
"bo ja wiem, ja słyszałam kiedyś, od czasu do czasu, od mojego faceta "nie pytaj a nie usłyszysz kłamstw" i to było zdecydowanie łatwiejsze do strawienia niż kłamstwo obrażające moją inteligencję i świadczące o braku szacunku czy jakichś lękach" Ejze, jesli ktos z tej dwojki ma jakies leki, to jest to chyba autorka tego topiku! Ciekawa jestem jej reakcji, gdyby jej wlasnie w ten sposob odpowiedzial. Myslisz, ze bylby spokoj? I tak zle, i tak niedobrze. Powie - zle, bo nie ucial bylej lapek, zeby nie mogla wstukac smsa w telefon, nie powie - zle, cos ukrywa, na pewno zdradza, powie, ze nie powie - jeszcze gorzej, bo wtedy, to juz na pewno ma wieeele do ukrycia... :-O

ROSALINDA PACZEKO to jest własnie chore... żadnej prywatnosci... a Twoj facet to zwykły pantofel... skrzynke mailową tez macie wspólną?

a kto "gadzino "powiedzial ze go mecze psichicznie.......tak tylko sie zapytalam od kogo ........nieznasz sytuacji to sie nie wtracaj

Gość vvvvv
rosalinda ze swoim facetem nawet w tych samych sukienkach chodzi :)

Gość prawdy objawione
"Wtedy on odbiera telefony do mnie a ja do niego." A ja sobie takiej sytuacji nie wyobrazam. Moj telefon jest MOJ i tylko ja mam prawo odbierac kierowane na moj numer polaczenia. Sama, dzwoniac do kogos, oczekuje, ze uslysze w sluchawce glos wlasciciela telefonu, a nie jego kochanki/matki/babci/dziecka itp. Gdyby moj facet poprosil mnie o pokazanie mu jakiegos smsa, prawdopodobnie bym to zrobila, ale on mnie o to nie prosi - i vice versa. I tak ma byc, przynajmniej jesli o mnie chodzi. Swoja droga, ciekawa jestem, co powiedzialaby narzeczona mojego dobrego kumpla, ktorego zwykle witam slowami 'czesc bejbe, to jak, umawiamy sie dzisiaj na dziki seks?', gdyby odebrala jego telefon :P Szczesliwie oni tez normalni pod tym wzgledem ;)

wszystko wspolne- zadnych tajemnic to typowe zachowanie osób przestraszonych... muszą wszystko kontrolować, muszą wiedziec o drugiej osobie wszystko bo ciągle boją sie, że ich partner cos kombinuje... nie wiem jak mozna miec tak ogromne kompleksy i uwazac sie za takie zero, za osobe ktora jest w stanie utrzymac przy sobie partnera tylko poprzez permanentną inwigilacje - ale to nie moj problem...

ty komiczne chyba stary piernik jestes i nigdy niemiales dziewczyny nie wspomne o odrobinie zazdrosci w twoim zycui nie miales pusta istoto

Komiczne - rzeczywiście hasła do kont też swoje znamy :) Ba! Nawet piny do kart :) Tylko widzisz ten pantoflarz pracuje teraz ciężko, potrafi zrobić wszystko, ma kumpli, lubi obejrzeć mecz a Ty macho siedzisz na forum z babami :)

bravo rozalinda

bo sa ludzie co rozumieja moj "problem" i sa ci co tylko pojechac po czlowieku potrafia droga Haris

Rosalinda ciężko pracują frajerzy dziecinko... moze kiedys to zrozumiesz, ale z ciezkiej pracy ma sie odciski i zmeczenie, a zycie polega na tym, by pracowac jak najmniej, za jak najwieksza kase... wiem, ze dla niektorych to niepojęte dziecko, ale tak jest... wiec daruj sobie te lewackie wstawki o wyższosci ciezkiej pracy nad lekką acz dobrze płatną, bo mało wiesz i mało widziałas....

Gość iuotiot
Komiczne, no odrywasz mnie od obowiązków. Nie mogę nie odpowiedzieć bo się pośmiałam. Cytuję: "a teraz przesledz sobie reakcje faceta nie ulegajac wpływowi estrogenów na działanie Twego mózgu... facet dostaje smsa... wie, że jego kobieta - autorka posta robi mu dzikie jazdy o to, że ONA sie z nim kontaktuje... patrzy - sms od byłej... wpada w panike, bo wie jaka bedzie reakcja... stan umysłu wywołała u niego autorka-furiatka... dlatego palnął bzdure - nieudolne kłamstwo, bu właśnie autorka go zamęcza i dręczy swoimi podejrzeniami..."" Prześledziłam... twój tekst. Wpływom nie ulegam (polecam). "(...)Autorka posta robi mu dzikie jazdy" - Dopowiedziałeś sobie (nie będę dopytywać dlaczego, nie jestem twoją terapeutką). "(...)Wpada w panike" - Może tak, może nie. "(...)Wie jaka bedzie reakcja" - I ty twierdzisz że też wiesz. Bardzo ciekawe. "autorka-furiatka" - No nie mogę się oprzeć wrażeniu że ty piszesz o jakiejś wymyślonej postaci lub autentycznej sobie znanej. I to ci się zlało z osobą autorki. To nieprawidłowe i ryzykowne wnioskowanie. "(...) bo właśnie autorka go zamęcza i dręczy swoimi podejrzeniami..." - A ten wniosek skąd? To kolejne dopowiedzenie sobie...

Gość prawdy objawione
"a Ty macho siedzisz na forum z babami" Llllubie stereotypowe myslenie :-O Komiczne tutaj odwala syzyfowa prace, ale wiekszosci kobiet mozna mowic, i mowic, i mowic... a one dalej swoje ;)

siedzenie z babami to popularna tu obelga :D:D:D dlaczego uwazacie ze jestescie osobnikami gorszej jakosci? :D

iuotiot wystarczy zobaczyc jak ona sie tutaj zachowuje, by moje domniemania i poszlaki stały się baaaardzo prawdopodobne... to osoba agresywna i zaborcza.... oczywiscie estradiol powoduje, że tego nie dostrzegasz

Gość dobra te odwołania do hormonu
to już numer stary i ograny zmień płyte