Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z krakowa

Wczoraj mierzyłam suknie z Madonny i teraz mam doła.

Polecane posty

Gość panna z krakowa
ja jakbym miala taka sume, bez namyslu bym dala za ta suknie.

nie ma sensu ograniczac sie tylko do pronoviasa, ja tez sie tak zachwycalam, a w koncu kupilam suknie z lisa ferrera:D tez sa piekne, dobrze uszyte i tansze.

Gość panna z krakowa
Namagnesowana_Pinezka - kochaniutka.. przymierzalam suknie nie tylko z madonny. zadna nie zrobila na mnie wielkiego 'wow' :( niestety.. jedynie lorna wzbudzila we mnie zachwyt podobny w jakims stopniu do tej za 4500

ja doskonale rozumiem, ale skoro kasy brak, to trzeba z rozsadkiem podejsc do sprawy, a emocje na bok:D

Gość a zaraz przeciez jesli
ja mierzyłaś w salonie to znaczy, ze oni już ten model tam mają , to może jest juz do wypożyczenie?

Gość panna z krakowa
Namagnesowana_Pinezka - jedynie lorne moge kupic uzywana tansza. wiec jakis plus jest, no ale tamta bedzie mi sie snila po nocach. szukam kochane szukam

Gość a jak się ten Twój model
nazywa?

Gość jezuuuu dziewczyny
czemu wszystkie rzucacie sie na te najdrozsze marki???? pronoviasy, la sposy i cala reszta.. moim zdaniem te suknie nie sa ladne, albo powiem inaczej - za te pieniadze w zyciu nie kupilabym takiej sukni.. poszukajcie moze u naszych polskich projektantow.. sa rownie piekne a o polowe tansze.. ja biore slub w sierpniu 2008. za moja suknie zaplace 2300 zl. to polowa cen tych w/w. i wcale nie uwazam, ze moja jest brzydka, pozbawiona klasy bo polska. i u tego producenta kazdy znajdzie cos dla siebie - oto link: http://www.vivienvigo.com/galeria/s8.htm

Gość jak ktos nie widzi
róznicy między hiszpańską koronka, a poliestrem to ok...

Gość jezuuuu dziewczyny
jesli jestes az taaaaak bogata by wydac kilka tys na suknie to pewnie i hiszpanska koronka bedzie dla ciebie tandetna.. w kazdym razie mnie osobiscie te suknie tych projektantow sie nie podobaja. wszystkie sa takie same i nawet hiszpanska koronka im nie pomoze.. ja wole skromne i proste bez falban, piorek,przeswitujacych gorsetow. ale to nie moj topik, chcialam pomoc.. autorko - z calego serca zycze ci abys kupila te suknie marzen!!!! pozdrawiam

masz racje, polski producent tez jest ok, ja tez tak sadzilam dopoki na wlasne oczy nie zobaczylam sukni z madonny, nie moglam wyjsc z zachwytu.. nie moge znalezc:(

\"jak ktos nie widzi róznicy między hiszpańską koronka, a poliestrem to ok... \" wiesz co masz racje? przymierzalam ladna suknie i koronka byla jakas taka twarda jak siatka ogrodowa.. nie wiem jak to opisac. taka sztuczna byla twarda, nie mila w dotyku..

Gość jezuuuu dziewczyny
ta suknia jest super tylko dla wysokich i chudych dziewczyn z szerokimi biodrami, jak sadze... ja mam 167 i jestem szczupla ale nie mam super szerokich bioder i w takiej sukni wygladalabym jak slupeczek

Gość ja tez zachwycalam sie
madonna (no kilkoma sukniami) za to jeszcze wspanialsza jest dla mnie suknia z salonu lisa ferrera :) jak ja zalozylam wszyscy obecni w salonie az zaniemowili :) rozumiem Cie bo jak sie juz jakas przymierzy ktora zachwici to inne przy niej gasna :) ja tak wlasnie mam za ta moja suknia :) nie dosc ze bardzo mnie zachwyca to jeszcze o 1000zl tansza niz z madonny

Gość jezuuuu dziewczyny
zauwazylam, ze wiekszosc dziewczyn wybiera taki ksiezniczkowy styl, duzo wszystkiego od falban po koronki i inne zdobienia. ja preferuje raczej skromny styl, bardzo prosty. nie lubie sukien bez ramiaczek, na cieniutkich ramiaczkach ani z szerokim dolem.. kazda z nas ma inny gust i oczekiwania - sztuka jest znalezc taka wymarzona suknie i zmiescic sie w cenie. tego Ci zycze autorko topiku!!!

ja mam 175 cm wzrostu 56 kg. bioderka mam fajne wiec wszystko sper wygladalo :) wrecz bajecznie. i co racja to racja wszystkie inne gasna przy tej :( ale wygl;adalam w niej super, moje przyjaciolki az lzy ocieraly, a pani z salonu tez byla zachwycona. szukam dalej.. :(

Gość a ja wam powiem ze te
suknie nie koniecznie tylko na wysokie szczuple z szerokimi biodrami dziewczyny... ja jestem szczupla drobna i mam 163cm wzrostu a przymierzajac taka wlasnie jak tutaj pokazywalyscie wspaniale wygladalam i tak tez sie czulam :) i juz mam swoj typ :) i to wlasnie taki ktory myslalam ze tylko na wysokie dziewczyny (panie z salonu tez tak sadzily i nawet niechetnie chcialy dac mi taka do przymiarki bo nie bede ciekawie wygladala a jak zalozywlam to byly tez zachwycone :)

mi mała - nie mila obsluga? kurde zostalam tak super potraktowana ze szok, wszystko milo, super i fajnie, czulam sie tam super. i nie owczy ped, nie mialam zamiaru nawet isc do madonny, ale poszlam i zobaczylam cuda, sliczne cuda, kazda z nas ma inny gust, i inne oczekiwania.

co najlepsze zawsze jak ogldalam suknie z madonny na necie nie podobala mi sie np. lorna, a jak ja zobaczylam, przymierzylam, sliczna. za to podobala mi sie sidney - zobaczylam.. paskudna :) coz napewno nie zaloze sukni z marzen, bo teraz nawet nie moge jej znalezc, licze ze ktos bedzie mial do sprzedania lorne, bo ona jest na drugim miejscu

mala mi, kurde ale preciez wcale nie mowie, ze nie, ale zauwaz twoja mama sie rozplakala na wiodok twojej, a moja i kazda z naszych mam na widok sukni corki, przeciez ja nie mowie, ze nie. zreszta pokaz ja, zobaczymy jakie wow :) moze i ja sie skusze..

a ja uwazam inaczej, na kazdym slubie widze sukienki ktore sie niczym nie wyrozniaja, pierwszy raz zrobila na mnie wrazenie suknia kolezanki wlasnie z madonny, kopara mi opadla, pozostale panny mlode byly takie nijakie, ale czemu my dyskutujemy o gustach??

Gość mnie te suknie oślepiły
To nie chodzi o to, że wszystkie zachwalają Madonnę, bo suknie z tego salonu są najdroższe i najładniejsze. Ja też myślałam, że to suknie dla wysokich modelek, a w salonie okazało się, że nawet ja dobrze wyglądam w tych sukienkach. Na żywo są cudne. Wypożyczenie tej sukni też nie wchodzi w grę? Zapłaciłabyś połowę ceny.