Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosik31

jak uchronic sie przed zdrada????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
moja siostra jest młodsza ode mnie ponad 7 lat. zawsze miałyśmy kiepski kontakt i każda z nas woli się zwierzyć przyjaciółce niż wzajemnie, ale mimo to bardzo się kochamy...mi chyba nawet bardziej pasuje taki luźniejszy siostrzany układ

Gość uzska
no wlasnie i oby tak bylo:) zreszta kiedys gdy czlowiek byl mlodszy bardziej widzialo sie roznice wieku , rodzenstwo bardziej przeszkadzalo, czy wlasnie bylo sie glupio zazdrosnym o chlopaka, ciuchy..nie wiem o jakies glupie rzeczy a teraz dorsatamy i np ja tak mam ze jestem bardziej zzyta z bratem niz kiedys i co najlepsze potrafie mu o tym powiedziec;) a u mnie ciezko z okazywaniem uczuc;)

Gość uzska
a chodzicei razem na imprezy itd? ja z bratem czasami ma 28 lat..a kiedys to bylo nie do pomyslenia

mi siostra się nie daje na imprezy wyciągać...obie raczej mało imprezowe jesteśmy

Gość uzska
ja bardzo lubei imprezy nei koniecznie chodzi o klub..ale wogole spotkania ze znajomymi..taka dusza towarzystwa troszku ze mnie:P heheheh

Gość cosik31
my jak jestem w polsce wychodzimy razem............ale zaowazylam rowniez ze z mladsza siosta lepiej sie dogadywujemy...........moze dlatego ze mamy bardziej podobne charaktery????????? nie narzekam juz w kazrdym razie juz jest ok za mlode moze bymysmy wczesniej a tez wychowywane ze rodzina najwarzniejsza...........zreszta u mnie cala rodzina jest b zrzyta ze soba:-)ta dalsza tez

Moja siostra jedna jest starsza ode mnie o 6 lat,ale odkad ja skonczylam 10 lat jestesmy bardzo dobrymi przyjaciolkami.Bradzo ja kocham i ie wyobrazam sobie mojego zycia bez niej.Jest najmadrzejszym i najzabawniejszym czlowiekiem jakiego w zyciu spotkalam.Bardzo ja podziwiam.

Gość cosik31
fajnie ze macie takie relacje wielu ludzi mogloby tylko pozazdroscic:-)

Gość uzska
hehe a pamietacie pierwsze piwo czy jakikolwiek alkohol albo papieros w obecnosci rodzenstwa?:) ja myslalam ze sie spale ze wstydu heheh i czolam sie jak by mnie brat z kazdym lykiem kontrolowal;) teraz to normalne ze jak imieniy babci czy cioci siadamy razem i razem pijemy;)

ewelina masz super siostrę...u mnie te 7 lat było nie do przeskoczenia...bo ja matura a ona berbeć w 4 klasie podstawówki...teraz jak ona panna studiująca prawie dorosła to jest o niebo lepiej...mam nadzieję ze im będziemy starsze tym lepiej się będziemy dogadywać.

Gość uzska
a ile ma ta mlodsza siostra lat?a ta strasza? podobne to jakie albo czym sie rozniecie od tej starszej...

Ostatnio jak bylam w Polsce zabralam moich braci na koncert rockowy .Okazalo sie,ze na pierwszym miejscu jestem odpowiedzialna siostra a pozniej dopiero wyluzowana przyjaciolka ,bo za kazdym razem jak widzialam,ze ktos sie rzuca z barierek na moich braci to serce mi stawalo.Moj brat mial bardzo powazne zlamanie lokcia w zeszlym roku.Do tej pory ma gwozdz w kosci i nie moze do konca wyprostowac reki wiec gdyby zlamal ja po raz kolejny moglby byc kaleka a niestety ludzie,ktorzy rzucali sie z barierek do najchudszych nie nalezeli wiec ja przed oczami mialam po prostu najgorszy scenariusz.

Gość uzska
no to fakt o rodzenstwo , rodzine walczymy z calej sily i calym sercem i chyba zawsze bedziemy przewrazliwieni troche na ich punkcie;) wiem jak czasami sie martwei o starszego brata

Gość cosik31
mysle ze to naturalne strach o najblirzszych............ja jestem najstarsza i caly czas mysle ze najmlodsza siostra to jeszcze dziecko:-)a dawno tak juz niie jest i tez bardzo sie martwie.........

Jak moja siostra kiedys probowala oduczyc palic mnie i moja kuzynke to az mi sie papierosy w nocy snily :) Mialam chyba 14 lat i ona kupilam nam paczke marlboro czerwonych setek i kazala ze soba razem palic i co 10 minut czestowala nas papierosem i nie pozwolila nam odmowic :) Nie pomoglo to,bo niestety coagle pale

Cosik to mamy tak samo :) Moi bracia sa maja 20 i 17 lat a ja ciagle mysle,ze oni sa malymi dziecmi i nalezy sie nimi opiekowac i o nich dbac.Moj chlopak twierdzi,ze wyrzadzamy im krzywde traktujac ich jak dzieci,ale ja nie potrafie nic na to poradzic...

Gość uzska
ja kiedys palilam ale umarl mi ktos bliski na raka pluc..odrazu rzucilam..ale wiem ze jesli ktos chce to potrafi rzucic tylko trzeba chciac...ja niby zawszem owilam ze chce rzucic ale to bylo chyba takie gadanie..bokiedy po smierci na prawde chcialam to zrobilam to z dnia na dzien i od tamtej pory nawet nie siegnelam po szluga

Gość cosik31
hehe no niestety mysle ze my kobiety poprostu juz tak mamy:-) pozniej strach o wlasne dziecko...........no coz natura nas tak juz obdarowala ze may duzy instynkt opiekunczy

Gość cosik31
ja niestety pale i jakos nie moge rzucic moze dlatego ze tak na prawde nie probuje.............no coz wydaje mi sie ze jak do wszystkiego tak i do tej decyzji trzeba dorosnac:-)

Gość uzska
napewno! wydaje mi sie ze jak z calego serca bedziesz chcala kiedys rzucic to rzucisz! dziewczyny co robicie w sylestra?domowka?klub?

Gość cosik31
my najpierw restauracja gdzie pracuje facet a pozniej pewnie jakis klub ze znajomymi:-)

Gość uzska
hmm fajnie..ja chyba domowka u kolegi..ale fajnie bo w domu wiec duzo osob bedzie :) a jakie sa kluby we francji?bylas juz? jak sie uberaja tam dziewczyny a ty?pochlonęla cie juz moda francuzka?:)

a ja jeszcze nie wiem, ale pewnie jakaś domówką też...choć korci mnie strasznie żeby samej wyprawić...jeszcze zobaczę

Gość uzska
wspolczuje sprzatnia;) ja nie zabardzo przepadam za imprezami robionymi u mnie ale wkoncu ktos musi czasem;)

Gość cosik31
powiem szczerze ze zawsze myslalam ze francuski sa super ubrane........ale tak nie jest 1000 razy lepiej wygladaja polki i pod wzgledem urody rowniez:-) ostatnio dziewczyna szefa mojego faceta powiedziala ze od razu widac ze taka ladna dziewczyna nie moze byc francuska.......... a ja ubieram sie roznie zalezy od mojego nastroju , lubie fajnie sie ubrac ale bez przesady nie spedzam calego czasu na zakupach:-)

Gość uzska
ja tez nei przywiazuje tak strasznej uwago w co sie ubrac itd..ale tez nie jest mi obojetne;) kiedys mialam malo ubran nie bylo mnei niegdy stac do puki nie odkrylam lumpeksow:) nawet nie wiedzialam ze tak zajbsite ubrania moga byc w lumpach:)i jak pomysle jaks ie ubiralam pare lat temu a teraz to hoho ... a na codzien zakladam jeansy buty na obcasei staram sie nei chodzic w bluzach ale raczej jakis obcisly sweterek czy cos..kiedys mialam duzo bluz teraz mam jedna i staram sie wlasnei bardziej kobieco wygladac;) a malujecie sie codziennie?

a maja tam lumpeksy?? ja straszne lumpeksiara jestem...hmm...może po pracy zajdę do jakiegoś lumpka na polowanko bo przydała by się jakas świąteczna kreacja

Gość cosik31
a nie wiem czy maja jeszcze nie widzialam nigdzie............ale musze sprawdzic:-) no to mozna powiedziec ze mniej wiecej podobnie sie ubieramy..... ja maluje sie codziennie bo lubie byc i czuc sie zadbana a bez makijazu to tak nijak sie czuje........dobre gdy siedze w domu albo ide na basen plaze:-)

Gość uzska
ja tez raczej codziennie sie maluje chyba ze wlasnei siedze caly dzien w domu to nie...a wiecie jaka kiedys bylam?;/nawet po bulki do sklepu szlam pomalowana jak spalam z jakims chlopakiem to nigdy nei zmywalalam na noc makojarzu wogole nie chcialam sie pokazac bez:/teraz naszczescie juz mi tak nie odawala;) to dzieki tomkowi:) ale kurcze czasem sie zaniedbuje chodzi mi o depilacje tu i uwdzie ;) hehe kiedys nie bylo mowy zebym sie nieogolna tam pokazala chlopakowi a teraz...;/kurcze musze sie chyba wziasc za siebie;) ale wsumei nei mam jakis tajemnic przed tomkiem jak kiedys przed innymi;) a wy macie jakies swoje tajemnice? cielesne?

ja się nie maluję...puder i podkłady odpadają bo moja cera bardzo źle to znosi więc tylko dobry ładnie matujący krem...do tego zrobiłam sobie hennę na rzęsach, więc obywam się bez tuszu i tylko pociągam usta błyszczykiem...lubię tak naturalnie :D a z innej beczki pytanie...pytanie bardzo w moim stylu...jakie macie pasje?