Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra251

Co dla meza na gwiazdke?? nie mam pomyslu

Polecane posty

Gość robaczek22
nie wszytkie naewt drogia auta maja w standardzie nawigacje tylko avensis montuje nawet nowiusienkie auta nie maja

Gość do myszki83...
Dlaczego myszka uciekła zapytana czym się zajmuje, że tyle zarabia? Rzuciła tylko, że nie ma wyższego .. Ja mam wyższe, mąż jest kierownikiem w dużej firmie, a jeszcze długo nie będziemy mieć tyle co ona .. Ba! nawet nasz starszy kolega dyrektor tyle nie ma ... Dlaczego to taki sekret? Zapytałam ją grzecznie, bo jestem autentycznie bardzo ciekawa .. :O

Gość blablabla..
Uwaga! robaczek22 to nikt inny jak sama myszka83! Na forum o prezentach dla dzieci przypadkowo wskoczył jej ten nick, a potem napisala, że \"cos jej net swiruje\"!! :D buhahaha

Gość do myszki83...
No proszę jak to wszystko łatwo idzie rozszyfrować ... Teraz pewnie rozmyśla, gdzie to mogła tak zarobić... I pewnie z czasem się podzieli - swym zmysłem do biznesu .. :O Jak już się opowiada bajki, to warto byłoby dopracować szczegóły ... A tak, to tylko potwierdziła, że jest blondynką z kawałów.. i przy pierwszym pytaniu padła ... Które przecież jako oczywiste się nasuwa .. i wcześniej lub później w końcu by padło ... To było do przewidzenia ... No cóż na pewno nie kłamała, że nie ma wykształcenia wyższego ... :O Bo na pewno nie ma ... :O :O :O

Gość do myszki83...
Dopiero co się pożegnałaś ... Widzę, że zdążyłaś już sobie przypomnieć, na czym te kokosy zarabiasz ... :O Przewidziałam to! No proszę... Dlaczego musiałaś tak długo myśleć nad tym, gdzie pracujesz? To tak trudno zapamiętać?

Gość myszyszjyka
matko ale sie czepiaja ciekawe ktora z was prawdomówna :D:D:D:

Gość do myszki83...
Hmm .. bardzo ciekawe też, że te wypowiedzi, które jakoś Cię tam bronią ... dziwnym trafem piszą tak samo, jak Ty ... czyli wszystkie literki nie trafiają w to miejsce co trzeba?... Cóź za zbieg okoliczności! :O Dlaczego wypowiadasz się na swój temat pod innymi nickami? W dodatku zachwycasz się sobą? :O Wybacz, ale na zdjęciu w ogóle nie widać, tej Twojej obsesji na punkcie mody..."Ubranko" wręcz z byłej dekady modowej ... :O A to przecież nie tak dawno zdjęcie było robione ... Bo jest data .. Fryzura z całą pewnością, jeśli w ogóle u fryzjera była "robiona", to na pewno nie w salonie ... Hmm ... żadnych potwierdzeń Twego bogactwa jakoś nie widać ... jak piszesz o farmacji, to pamiętaj, że można Cię sprawdzić ... Nikt by się nie czepiał, jakbyś grała fer ... Wypisujesz głupoty, ciekawe dlaczego? Aż tak czujesz się źle, we własnej skórze? Chyba powinnaś porozmawiać z kimś fachowym o swoim problemie "kreacji rzeczywistości" .. :O P.S. Domyślam się, że yacht już czeka męża na kolejne urodziny .. :O :O :O Żenujące to jest!

HOHO! Tak czytam ten topik i dziwny niesmak czuję. Rzeczywiście problem mitomanii może i jest u myszki, ale to nie powód, żeby drwić, szydzić, obrażać. Chyba większy problem mają kobiety, które tak łatwo oceniają ową myszkę. Jedna z kobiet już zauważyła, że szczytem prostactwa jest komentowanie wyglądu kobiety a już dziecka to... nie da się znaleźć słów pogardy dla takich. A zaczęło się niewinnie od tego, że kupiła prezent droższy od reszty zawistnych (przepraszam z góry, te, które nie skomentowały kosztów prezentów myszki) bab. Szczerze mówiąc gdzieś mam to ile w tym prawdy. Nigdy nie zakładam, że ktoś kłamie, bo po co kłamać. Takie kłamstwa to problem ludzi chorych. Ja również wydałam bardzo dużo na prezenty i co? To powód, żeby jakaś frustratka mogła sobie "pojeździć" na mnie? Jeżeli tak to co tam. Ja mam zawistne babki w d*pie. Uważam, że JEŻELI kogoś stać na prezent za 5 czy 10 tysięcy złotych to niech kupuje na zdrowie. Są ludzie, którzy zarabiają lepsze pieniądze i nie są w żaden sposób gorsi od tych, którzy zarabiają mniej (zresztą vice versa). Pozdrawiam i więcej klasy kobiety. Większość z komentujących to mamy. Co za przykład dla dzieci taka chora zawiść. Kochajmy się i uśmiechajmy a nie plujmy jadem. Wesołych Świąt

Gość no cóż....
Jest Akcja - możliwa jest reakcja! Jeśli kogoś stać, to nie ma sprawy... Jestem za! Ale co innego, jeśli się wchodzi tylko po to, aby reszcie udowodnić, że są biedni, czy coś w tym sensie ... W dodatku ewidentnie tworzyć historyjki nieopisane .... Bo laska pisze, i odpisuje sobie pod innym nickiem ... Zachwycając się sobą ... :O Jak będziemy sobie chcieli posłuchać bajek, to sobie posłuchamy, ale kiedy jest konkretne pytanie, to chcemy konkretów... A nie bajek! Które tak łatwo dają się rozszyfrować! Musiała się spodziewać pytań, na które nie miała odpowiedzi ... Lepiej niech poprzestanie na opowiadaniu bajek synkowi - to właściwsza osoba!

Gość do myszki83...
My myszko Tobie też życzymy Wesołych Świąt! I udanej terapii, albo lepiej dopracowanych bajek... Kiepskie bajki wzbudzają rozdrażnienie tylko ... Przemyśl to!

nawet składajac zyczenia stac cie na złosliwosc nie potrzebuje terapi to wam troche ogłady i pochamowania jezyka bo nte złosliwosci sa już nudne wkólko to samo Wesołych Świąt

Gość do myszki83 ..
Pamiętaj nic nie dzieje się bez przyczyny ... Jeśli gwiazda nie świeci własnym światłem, to długo nie poświeci .... Jakoś reszcie nikt się nie zaczął przyglądać! P.S. Zainwestuj w słownik ortograficzny - pani bizneswoman ... Możesz wpisać w koszty niezbędne! :P

swoją drogą dziwne są te zapożyczenia - skoro piszemy fonetycznie biznes to czemu pozostała końcówka woman? Albo businesswoman albo biznesłumen i koniec :)

Gość do myszki83 ..
Lepsze słowotwórstwo, niż tworzenie rzeczywistości ... Poza tym, to z rozpędu ... Ciekawe, że jak koleżanka każdy wyraz ma stworzony z ustawionych przypadkowo liter, to jakoś nie zauważyłeś ... Czyżby sławetny mąż businessman? :P

Gość do myszki83 ..
To żałuj! Mógłbyś dostać jacht na gwiazdkę od żony!!! :P

Gość do myszki83 ..
No nie wiem?! ... bywają takie kobiety, które mimo urlopu macierzyńskiego, młodego wieku i braku wykształcenia zarabiają takie pieniądze, że szok! Mój mąż, mimo, że kierownik dużej firmy, najwyraźniej zarabia dużo mniej .... A samotny kolega - dyrektor... też ma zdecydowanie mniejsze przychody ... Więc wątpię ... :P Jednak większe szanse miałbyś żeniąc się! :P Jak widać! :P