Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhyy6

Oto co mi powiedział mój facet

Polecane posty

Gość hhyy6

Upił się i powiedział że jestem grubym hipopotamem, potworem, że się mnie brzydzi, że ma ochotę rzygać gdy się kochamy, że mam wielką dupę, że znajomi się z niego śmieją, że nikt inny by mnie nie chciał, że można na mnie splunąć. Jesteśmy razem 2,5 roku.

Gość zdruzgotany na maxa
żartujesz...?

Gość eeeeeeeeeee
nie ma nic cudowniejszego jak zemsta :D:D:D:D:D powodzenia ;)

Gość hhyy6
Nie żartuję. Najgorsze jest że zawsze mówił że uwielbia moje ciało.

Gość Jupijej
Daj mu kopa w dupę na rozpęd!!!

Gość sama..
Oto co mnie powiedział jak się upił po 5 latach związku ( byliśmy zaręczeni nawet.. ) : " pociąga mnie moja koleżanka ze studiów..."

Gość eeeeeeeeeee
Tylko proszę opisz na kafe smak tej zemsty ;) ps. Też mi się coś od życia należy :)

Gość co za gnoje

Gość sama..
Dodam jeszcze że 2 dni temu się okzało że lata za nią od ponad pół roku. A pieprzył się ze mną i podobno nawet dobrze mu było.. Nie chce mi się już żyć normalnie..

Gość o kurcze pieczone
ale zacznijmy od tego,czy masz ogromna nadwage....?

Gość boli mnie bardzo
A ON JAKI JEST?

Gość boli mnie bardzo
do samej hej, moze on tak lata lata a ona go nie chce :D to by nawet smieszne bylo rozchmurz sie!!

Gość hhyy6
tak, jestem trochę przy kości, ale na pewno nie jestem otyła. 170/75. Jednak faktem jest że gdy się poznaliśmy, miałam 10 kg mniej. Ale czy to powód by mi tak powiedzieć?

Gość tak nie można
o rany ! świnia ! świana! świania ,. olej go ,. a on taki jest zgrabny i powabny ! idota ,. !

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
booshe ja to zostawie bez komenta......urwac mu tylko jaja;/ jesli je w ogole ma;/ moze napisz jak zachowal sie On na drugi dzien.....czy w ogole pamietal co mowil do Ciebie....joj no brak slow:/ Koopnij go w dupe chociaz wiem,ze to trudne;/

Gość zastanow sie
ja bym proponowala poprosic go na rozmowe... jesli mieszkacie razem...przeniesc sie an kilka dni do matki albo przyjaciolki...byle nie z nim... powiedziec mu ze masz swoja wartosc i nikt nie bedzie cie tak traktowal...jesli jemu to nie pasuje to chyba wasze wysilki nie maja sensu...i dodaj ze nigdy w zyciu nie zmienisz sie dla faceta, znasz swoja wartosc i odpowiada ci twoj wyglad. jezeli jemu nie to trudno...ty nie bedziesz znosic czegos takiego i byc z kims kto nie ma dla cieboie szacunku...rozmowa musi byc ostra a jednoczesnie musisz pokazac swoja obojetnosc w stosunku do niego... uwierz dziala...zawsze dziala...jeszcze bedzie cie przepraszal na kolanach i blagal o wybaczenie bo byl takim cholernym dupkiem...ale czy jest sens zeby z nim byc?to kwestia glebszego zastanowienia;) powodzenia zycze

Gość bo ja bym chetnie postraszyla
lol:O kopla bym go w same jajka za takie cos

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jesli zrobil to po raz pierwszy to nie skreslilabym go od razu,nie mozna przekreslac 2,5 roku zwiazku... a jesli jeszcze raz dalby ci do zrozumienia,ze jestes taka jak mowil po pijaku odejdz z dnia na dzien... uwazam ze 1 szanse mozna dac...