Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEAŁFFF

NIGDY NIE WIDZIAŁAM ZEBY JAKAŚ LASKA MIAŁA TAK IDEALNE CIAŁO JAK ONA MA..

Polecane posty

Gość a to co Ty zaprazentowałeś
To już w ogóle nie jest idealne. A dziewczyna baardzo przeciętniutka na twarzy, jesli by nie powiedzieć szara mysz.

Gość kjadlkjvbd
best_bra -> rozumiem:) ale chyba to nie zawsze jest wina stanika. Ja się na tym nie znam, ale tak sobie myślę, chociaż w jej wypadku może i tak jest bo dużych piersi nie ma, raczej średnie, więc gdyby o nie zadbała to może byłyby jędrniejsze.

Gość TjenKa
tak, czy siak MarcoItalianiec jest do sikow i tyle

Gość ma sliczne cialo
chociaz do idealnego brakuje nieco bardziej jedrnego biustu. Co nie zmienia faktu, ze wiekszosc najezdzajacych lasek usycha tu z zazdrosci i probuja znalezc kazdy najmniejszy mankament. Leczcie sie zazdrosnice od siedmiu bolesci. Facet

Gość do best bra
ja jestem ciekawa czy ty masz taki idealny biust...to nie wina złego stanika że jej lekko zwisają,po prostu są dość duże to jest niemożliwe żeby nie obwisały...a co mają lewitować?

Gość ma sliczne cialo
Przygladajac sie uwazniej stwierdzam, ze biust tez nie taki zly i pewnie nie jedna z Was pokemonki by taki chciala

Gość do best bra
pewnie sporo tu krytyki na temat jej biustu piszą zazdrosne dziewuchy które same mają cycki które wyglądają jak dwie aspiryny na desce do prasowania :O

Gość ma sliczne cialo
albo jablko w skarpetce :)

Gość uuuuuuuupppppss
best bra a jestes wstanie podpowiedziec mi jakiego stanika powinnam szukac, romziar, firma...mam 90 w biuście ale pod,ciasno mierzac, ąz 75 i zawsze mam problem ze stanikiem...:O

Gość ytert
odnosnie laski z linku podanego przez autora to ona ma za maly tyłek i zbyt wąskie biodra . Chociaz piersi są okej. To wlasnie przez meska talie nie jest dla mnie ideałem .

Gość do best bra
no właśnie....a ty best bra trochę przeginasz że ma zapięcie od stanika między łopatkami..ma trochę wyżej niż powinno być,co może być przyczyną że zdejmowała bluzkę i jej to zapięcie poszło wyżej...zawsze chcesz być najmądrzejsza w kwesti biustonoszy...według ciebie nikt nie umie sobie dobrać odpowiedniego stanika tylko oczywiście ty :O

Gość ytert
jako facet twierdze , ze bezpodstawnie krytykujecie jej biust , bo to najsilniejszy punkt tej kobiety . Najslabszym jej punktem jest tyłek ( za mały i malo kragły ) i biodra ( zbyt wąskie )

Gość **tsotsie**
ona jest taka piękna ze nawet kobiety ją pragną :D

Gość kjadlkjvbd
co się komu podoba:) Ja jej biustu nie zazdroszczę:) Według mnie ja mam ładniejszy:) i mam bardziej okrągły tyłek:) Chociaż nogi mogłabym mieć takie jak ona bo ma zgrabne:) Tak więc ci co piszą, że niby zazdrod=szczę niech pocałują się w tyłek:P

Gość a to co Ty zaprazentowałeś
Moja wczesniejsza wypowiedź była oczywiście do gościa o nicku ytert. Te linki które podałeś to beznadziejny przykład. A te wielkie cycki budzą niesmak i kojarzą się tylko z podnietą dla jakiegoś pierwszego lepszego onanisty i są wręcz wieśniackie. To samo uroda. Wybacz. Co do autora/-ki topiku IDEAŁFFF to mogę powiedzieć że dziewczyna którą zapodałeś/-aś jest śliczna. Można się czepiać szczegółów ale ogólne wrażenie bardzo przyjemne dla oka. Mówie to jako kobieta.

Gość gfsa
ale ktora jest piekna ? Tyle linkow tu jest ze nie wiem

Gość sliczne cialo bez dwóch zdań
jestem kobieta niestety nigdy nie będę takiego miala, szczególnie teraz po ciaży... zazdroszcze na maksa, ale to nie powód do krytykowania :p

Gość Kasia jest boska
Ogladalem BB dopoki Jej nie wyrzucili

Gość tomczyk
zgadzam sie z ytertem . Laska średnia z twarzy :) No i to płaskodupie zbyt meskie kształty odpada.

Gość Niemiec znawca dobrych kobiet
słyszałem że wiele lesbijek ją pragnie i porównuje do bogini a niektórzy faceci w barach nawet się biją jak ją widzą w tv więc nie mówcie ze coś z nia nie tak ;) jest ładna i zmysłowa i do tego ma piękną urodę ( jej buzia jest taka słodka) wielu moich kolegów z Niemiec woli taka urodę niż jakieś niedorobione deski :D OCENA 7/10 GUT ;)

Gość kjadlkjvbd
faceci się biją jak ją widzą w TV? buehehehe:D a to dobre:D To świadczy chyba tylko o pustostanie tych facetów:D Żeby się bić o jakąś laskę z TV:D:D:D

Do krytykujących: dobry biustonosz zakładasz (oczywiście prawidłowo) rano a wieczorem zdejmujesz, a w między czasie możesz w cyrku na trapezie fruwać: stanik ma zostać na miejscu. Przesadzam, ale zdjęcie bluzki czy żadna normalna, codzienna czynność nie może prowadzić do takich \"efektów specjalnych\". I chciałam zauważyć, że ja nie krytykowałam biustu, ja napisałam o biustonoszu, proszę czytać ze zrozumieniem. A jak ktoś twierdzi, że duży biust obwisa tylko dlatego, bo jest duzy (a jej wcale specjalnie duży nie jest) to cóż... mogę tylko życzyć małego żeby nie obwisło... uuuuuuuuupppps, zacznij od 70D/E- to jeszcze rozmiar znajdowalny w bieliźniakach - ale miękkiego, żadnych gąbkowańców. Zbierz porządnie biust spod pach, tak jak to tu opisano: http://tiny.pl/59cb A tu sprawdź, czy wszystko jest w porządku: http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html Jeśli będzie za luźno i będzie efekt jak na filmie (a może być, Triumph czy polskie marki są przeważnie bardzo rozciągliwe), to poszukaj angielskiego (albo w polskim Avocado) 65E. I zapraszam na strony z sygnaturki :)

Gość gfhvgh
bra nie czy Ty potrafisz o czyms innym rozmawiac ? tylko te swoje madrosci wklepywac nawet na takim topiku ktory wogole nie ma ze stanikami nic wspolnego? nikt cie o to nie prosil ani co i wuierz mi ze nikogo na tym topiku te twoje madrosci nie interesuja

Gość kkkkkaaaaaaaaallllllllll
o rany, jak jej zwisa to nie wiem co mój robi?:P leży chyba ma śliczny biuścik i nic nie zwisa!