Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jażona

myślę,ze mój maż poznał kogoś

Polecane posty

Gość jażona
wyjadę....samego bym go w życiu nie zostawiła żeby nie ułatwiać mu sytuacji ale z trójką maluchów nie jest w stanie zrobić nic:) Myślę zreszta,że taka panna pokroju hahkuu jakby zobaczyła,że "obciążony" jest realnie dziećmi to wiała by gdzie pieprz rośnie,bo idąc tokiem rozumowanie hahakuuu to może od samego patrzenia na dzieci by jej cycki mogły obwisnąć......

Gość breja
hahahkuuuu - przyjdzie taki dzien i od ciebie beda uciekac jak zobacza ....... :p

Gość eden
jak zobaczą te wargi

Gość breja
jazona - dokladnie !! taka hahakuuu i jej podobne bedzie zwiewac gdzie pieprz rosnie !! powodzenia !! odezwij sie !!

Gość hahahkuuuu
eden Rozumiem ze takie wary sa twoim kompleksem:-)ale nie martw sie kochana poszukaj w google jakiegos chirurga to ci przytnie:D:D:D

Gość Lakierek
A ja mysle, ze nawet jak bys sie go wprost zapytala, to i tak by sie wyparl.

Gość Lakierek
mam podobna sytuacje z moim mezem, tez pisze z panienkami, a jak ja wchodzue do pokoju, to szybko wylacza, pytalam sie go , to oczywiscie sie wszystkiego wyparl.

Gość eden
hahhahkuu moje sa ok,,,,a twoje chyba musza być bardzo spuchnięte,,,,pss mój mężulek jest kochany a na takie jak ty popatrzyłby z litościa a ciekawe jak wyglądasz przyślij mi swoją a ja ci dam moją i wtedy pogadamy ok

Gość sdfsdfsdf
na pewno się wyprze mucie byc sprytniejsze od nich i nie dac sobie wciskac kitow! albo zlapac na gorącym uczynku

Gość jażona
lakierek----i co ty z tym robisz? nie martwisz się ,że kiedyś przestanie już tylko pisać?

Gość Lakierek
Ja probowalam juz wiele razy go na goracym uczynku zlapac, ale on tez jest sprytny i zawsze zaciera slady. A na gg ma wylaczona funkcje zapisywania w archiwum.

Gość Lakierek
No pewnie, ze sie martwie. Bo teraz moze sobie tylko pisac, a kiedys przyjdzie taka okazja, ze sie z nia spotka po kryjomu i co wtedy?

Gość vgrbthu
jazona ty madra babka jeste!!hehhee powodzenia zycze i szybko dzilalaj.....nie ma czasu poki jeszcze nie zamoczyl ogorasa w innej najlepiej zacznij grac ze kogos masz to dopiero uderzy w jego ego i moze poczuje co ty bys czula w takiej sytuacji a jak masz gdzie to wyjedz mowisz ze dbasz o siebie to dobrze a jeszcze zaskocz go ubierz cos sexi i pozaczepiaj go bo moze tego mu brakuje i sie w koncu ocknie

Gość Lakierek
Ostatnio nawet zalozyl sobie haslo nowe na laptopa i nie moge tam w ogole wejsc. Ale przeciez sie nie zapytam po co dal tam nowe haslo, bo by powiedzial, a po czego tam w moim laptopie szukalas?

Gość jażona
jjjjezzzzzzu jak ja mam go łapac na gorącym uczynku???!!!w życiu!! wolę zapytać wprost i powiedziec,ze oczekuję szczerości a nie głupot

Gość Lakierek
Ale on sie Ci nigdy nie przyzna! zawsze bedzie cos sciemnial, faceci tacy sa i mysla ze kobieta jest taka tepa i w te brednie uwierzy...

Gość jażona
to co ja tu pisze to dotyczy tylko takiej ,że tak powiem zdrady słownej.Jak mnie zdradzi fizycznie to mu łeb upier..... i dowidzenia.Jak mocno go kocham tak mocno go kopnę w du....

Gość Lakierek
Moj sie zawsze wypiera i mowi ze jestem chorobliwie zazdrosna, ale przeciez ja nie jestem slepa, ani glupia i wiem, ze jak bym mu zostawila wolna reke, tzn 100% zaufania, poczulby sie swobodnie i o zdrade nie trudno wtedy.

Gość Lakierek
Jak ja bym sie dowiedziala, ze moj z inna sypia, to tez bym mu leb urwala, albo najlepie co innego, to by juz z zadna sypiac nie mogl ;) Ale znajomosc sie poglebia przeciez, najpierw sie rozmawia na gg,jest fajnie, potem dzwoni, potem spotyka, no i...

Gość jażona
ja nigdy go nie kontrolowałam,nie sprawdzałam ,nie pytałam.On nawet chyba miał mi to za złe....A ja teraz mam nauczkę

Gość Lakierek
ja nie wiem, czy to ma znaczenie, czy sie kontroluje czy nie, ty nie kontrolowalas, ja wczesniej tez nie ( za to on mnie), ale od czasu jak pare spraw wydalo mi sie podejrzane, to zaczelam go kontrolowac, jemu to oczywiscie przeszkadza teraz. No ale przypuscmy, zeby mnie to przestalo wogole obchodzic, ze on se tam pisze z laskami, czy to by cos zmienilo? mysle ze nie, jak bedzie mial ochote zdradzic to i tak mi o tym nie powie.

Gość jażona
a co do udawania,że mam kogoś......matko kochana ,mam 35 lat i nie będe się w takie podchody bawiła! Jak mu coś nie pasuje to niech mi to powie cos wymyślimy.Jak mi nie pasuje,że długo w pracy siedzi to mu o tym mówię .Może mu nie odpowiada,że noszę czarne majti a jego białe podniecają.To niech mi to do cholery powie a nie zakłada białe majtki jakiejś siksie na dupe!Ale sie wkur....

Gość Lakierek
z kad wiesz o tych bialych majtkach? napisal jej tak na gg?

Gość jażona
nie:) tak tylko przykładowo o majtkach powiedziałam:)

Gość Lakierek
hehe, aha:) juz myslalam. Jak ja bym takie cos wyczytala u mojego, ze tak napisal, to juz bym go z domu wykopala na zbity pysk.

Gość Lakierek
ok, ja ide juz spac:) Powodzenia jazono, mam nadzieje, ze moz Twoj sie szybko opamieta jaki ma skarb w domu... Dobranoc...

Gość jażona
lakierek ja myślę,że źle robiłam nie kontrolując go choćby minimalnie,albo chociaż udając,że to robię.Wśród naszych znajomych uchodze za osobę która ma wielkie zaufanie do męża.Bywa także wychodzi na imprezę z kolegami,na piwo na bilard.Nigdy nie pytam co tam robi bo mnie to nie obchodzi.Jak sam nie powie to mnie to nie intaresuje.I on od jakiegoś czasu mi to wypomina.Mało tego,zachwyca się naszymi koleżankami,które nie puszczają nigdzie swoich mężów!! Może on pomyślał,że mi wszystko jedno????

Gość jażona
dobranoc

Gość yoyot
mądra autorka więcej takich kobiet