Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealista romantyk

Współczesne kobiety są za mało porządne, nie mogę trafić na odpowiednią

Polecane posty

Gość do jajeczko-ona
zrozum to, ze nie kazdy facet chce miec kobiete po przejsciach, ktore swoje juz nagrzeszyla

Gość ależ takich kobiet jest pełno
tylko nie wyglądają jak doda, nie mają piersi w rozmiarze 70D albo E, kusych spódniczek, ślicznej buzi i nie roztaczają anielskiej, dziewiczej poświaty :) To szare mysze, niekiedy niegłupie i dość wartościowe, ale z takich to się wszyscy faceci solidarnie śmieją? Chcesz dziewice - prosze bardzo, idź zarywaj do jakiejś laski na politechnice, w rozciągniętym sweterku, okularach, kilku kilogramach nadwagi. Co? takiej to już nei chcesz? a ponoć najważniejsze jest wnętrze i zasady moralne... co za hipokryzja!

a ja myślę, że musisz jeszcze poszukać, bo takie kobiety, jakich może już mało, ciągle jeszcze istnieją ;-)

Gość Xawqula
O kurwa kolejny schizol!!! :O

Gość schizol walniety w łeb
i to porządnie z tego autora. Współczesne kobiety są malo porządne, bo są córkami , kobiet z rewolucji seksualnej z lat siedemdziesiątych. Ludzie od wieków są tacy sami, tylko czasem można trafić na takiego debila jak autor

Gość do jajeczko-ona
poszukuje pieknej dziewicy, ew. kobiety co miala 1, 2 gora 3 partnerow z milosci

Gość do jajeczko-ona
o wygladzie slicznego, dziewiczego aniola

a ja nie moge trafić na porządnego faceta , albo jacyś zniewieściali , a jak facet jest fajny mozna sie z nim po wygłupiać ,pośmiać , isc na impreze ,inteligentny to mial tyle dziewczyn ze ...:/

i ja nie chce prawiczka , bo z kilkoma sie umawialam i ... dziekuje, postoje, oczywiscie nie chce generalizowac , ale ja raczej nie jestem spokojna szara myszka z okularami ;) i nie chcialabym byc z takim facetem

Gość do jajeczko-ona
dlaczego nie chcialabys prawiczka?

Gość do jajeczko-ona
i a jestes dziewica?

Gość przeporządna
jestem :)

Właśnie dlatego ze Ci których poznałam zdecydowanie nie byli w moim guście, po 1-sze strasznie spokojni (nie w tym pozytywnym sensie), nudni, narzekający na swój los, na świat, na wszystko, na imprezy nie chodzą bo ..?? nie maja przyjaciol bo ...?? Nie wiem moze, juz jestem za stara i w tym wieku już tylko tacy sie uchowali

w sumie mysle ze wiekszosc tych facetow co niby sa tacy porzadni to wlasnie dlatego ze nie moga znalesc dziewczyny ktora bys sie chciala z nim przespac , albo sa bardzo niesmiali , co uniemozliwia im taka sytuacje , a niestety nie z wyboru

Gość ale dziewic jest mnóstwo
tylko są niereprezentatywne, mało 'zrobione', skromnie ubrane, bez makijażu.... czemu ich nie chcecie? większość studentek informatyki, budownictwa czy elektryki to samotne dziewice. a że nie mają wymiarów 90-60-90? zdecydujcie się, czy ważna jest dla was cnota i 'porządność' czy cycki!!!

Gość meggiiiii
to przez facetów jestesmy nie porzadne, po co mamy byc porzadne, to sie nie opłaca, do tej pory byłam z dwaom facetami, byłam zawsze wierna itp i co? i spierdolił i tak do innej.

Gość bo my nie chcemy
szarych myszek. a piekna dziewica rzadko sie zdarza, osobiscie znam moze jedna, dwie dziewicie o wygladzie lalki barbi, nie mialy nigdy chlopakow, ale sa bardzo wymagajace

Gość bez kitu za malo porzadne
ciezko dzisiaj o porzadna kobiete z klasa

bardzo madra wypowiedz 23:16 Idealista romantyk A jak trafi mi sie jakas co nie bedzie juz dziewica i nie bede w stanie tego zaakceptowac, to nie bede jej wyzywal, obrazal tylko powiem kulturalnie i uczciwie: nie moge pogodzic sie z tym, ze nie jestes dziewica, roztanmy sie, to nie ma sensu, jestes wspaniala i wartosciowa kobieta, ale nie pasujemy do siebie, znajdziesz sobie kogos, kto cie bedzie akceptowal taka jaka jestes i cie bedzie kochal z calego serca, a brak cnoty nie bedzie u ciebie mu przeszkadzal, ja na ciebie nie zasluguje, znajdz sobie lepszego, on bedzie do ciebie pasowal, zostanmy przyjaciolmi

20:21 Idealista romantyk Dlaczego to los ma mnie pokarac kobieta po przygodach? 20:23 a tak zapytam A moze nagradzac? Czego sie boisz? Smiesznosci w oczach innych? Jesli bedzie was laczyc cos wyjatkowego dlaczego mialbys odchodzic? Tylko dlatego ze kiedys tam zbladzila? Kochales kiedys kogos? dla prawiczka milosc od takiej kobiety bedzie kara

Gość upupuppp

Gość same bzdury tu
dziewice i prawiczki, zygac sie chce

Gość Stokratka
Dajta se spokój to przecież PROWOKACJA:P ale ludzie lubią sie nabierać szkoda świaąt na taki kit:D:D:D

Gość same bzdury tu
mi sie wydaje, ze nie prowokacja, sa faceci o takich pogladach

ale zacofane myslenie :/ Wcale dziewica nie musi chodzic ubrana jak sierota i wcale sie nie malowac ,miec kilka kg nadwagi czy tez byc brzyka. Nie pisze tego dlatego ze sama nia jestem ,nie jestem chodzaca pieknoscia ale mam kolezanke ktora naprawde jest bardzo ladna ,ale tez jesce nie miala chlopaka nawet o tym nie mysli hehe Zreszta uwazam ze ten temat jest prowokacja,co za facet szuka porzadnej?no chyba jakis "nienormalny" ,niedzisiejszy.Kiedys chodzilam z kolesiem ktory jak sie dowiedzial ze jeszcze nie teges smeges to mnie wysmial i powiedzial ze chyba nie umialam sobie znalezc chlopa ktory porzadnie by mnie przelecial..wiec sorka ,mysle ze bycie nietknietym nie jest zadna wartoscia i bynajmniej nie jestem z tego dumna .wtedy mialam ochote pojsc i sie poscic z 1 lepszych chlopakiem na dyskotece no ale mam swoj rozum i na szczescie mi przeszlo ")

bo moze nie kazdy facet (zwlaszcza taki ktory sam jest porzadny i ma zasady) chce miec kobiete co sie puszczala w dyskotece i sypiala z facetami dla zabawy. nie mowie, ze dziewictwo jest jakas wielka wartoscia, ale porzadnosc na pewno. moze i bym mogl byc z nie dziewica, ale na pewno by mnie bolalo, ze ktos ja ogladal nago, uprawiala z nia seks, on jej robil minete, a ona robila mu loda

oj ale takich facetow jest bardzo malo,ze swieca szukac hehe wiekszosc chce zeby laka juz wszytsko umiala i potrafila zrobic mu dobrze :)

Gość do ItsOnlyMexx_20
a to zle jak facet ma takie poglady, ze ceni sobie te "porzadne kobiety" ?

Gość upupupppppppppp

Gość i wy myślicie
że te dwie na tysiąc, piękne dziewice, będą was chciały, internetowi frustraci? :) u przeciętnej nie-dziewicy szans nie macie, a co dopiero u takiej. no a prawda jest taka, że te bardzo atrakcyjne i eksponujące to z wiekiem się wykruszają (tzn ich dziewictwo :P), a zostają raczej te nieśmiałe, mniej pociągające lub z jakimiś emocjonalnymi problemami, albo nawet całkiem w porządku, ale z jakimś brakiem umiejętności nawiązywania relacji z płcią przeciwną nie oszukujmy się, że 25-30 letnie dziewice to te najpiękniejsze, o figurze modeli i twarzy aniołka, przebojowe, zabawne i czarujące. bo STATYSTYCZNIE tak nie jest. naprawdę zajmijcie się tymi niekoniecznie rzucającymi się w oczy. to w większości madre, poukładane dziewczyny. i niekoniecznie muszą być jakieś maszkarony, ale problem jest taki, że wam na 100 dziewczyn podobaja się 5-6 cycatych laseczek, mimo że obiektywnie brzydkie jest może 10%. Zejdzcie na ziemie! Jest jakieś 10% szansy na to że dziewczyna ci się spodoba, kolejne 10% że taka dziewczyna w dorosłym (20-25) wieku jest dziewicą, i jakieś 1% szans na to że przypadnie jej do gustu mocno konserwatywny niemal 30 letni prawiczek. Co razem daje jakieś 0, 01 % szansy na spełnienie waszych marzeń :P