Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentka5666

Czy Wy tez macie dola ogladajac nasza-klase???

Polecane posty

Gość absolwentka5666

jak widze na zdjeciach jak sie pozmienialy niektore dziewczyny, kto co studiuje, gdzie zyje to lapie dola

Gość mam to samo....
ja mam tak samo,same mezatki majace dzieci,esh....

Gość mam to samo....
a ja dzieci miec nie moge:( dlatego mi tak przykro,planuja spotkanie,a ja chce uniknac pewnych pytan

Gość absolwentka5666
u mnie jeszcze tak nie ma, bo moi rowiesnicy maja po 22 lata ale i tak... :( a jesli chodzi o urode to wiekszosc mnie zaskoczyla. nawet lasce chudej w szkole jak patyk urosl fajny duzy biust :O

Gość przerwa miedzy palcami
ja tez mam doła tylko ze ja jestem jeszcze w wieku szkolnym i zazdroszcze innym komenatarzy itego ze sie lubia a mnie nie :(

Gość absolwentka5666
a wiekszosc tka fajnie wyladniala, tak wydoroslala. a ja ciagle taka sama pomimo roznych zmian :O studiuja na super uczelniach, maja bogate zycie towarzyskie...

Gość fgh
masz cos z glowa?:o

a ja mam to gdzies...wiadomo ze kazdy chce wypasc jak najlepiej w oczach innych...wogole nie czytam tego co ludzie pisza o sobie...

Gość absolwentka5666
byc moze :O ja nikomu nie zazdroszcze, ciesze sie ze im sie uklada ale jednoczesnie cholernie mi smutno przykro i zle ze ja tak nie mam

tak 🖐️ chociaż nie mam tam profilu i tylko przejrzałem zdjęcia... ludzie coś robią w życiu pewnie a ja się nic nie zmieniłem :O nawet zdjęcia, skądkolwiek - nadającego się do pokazania, bym nie znalazł bo nigdy nie byłem gdziekolwiek... i nawet nie chciałbym czytać co ktoś o sobie napisał :O

Gość tam się ogłaszają właśnie ci
co chcą się pochwalić. I oczywiste, że napiszą same "ochy i achy" ma temat własnego życia.

Gość absolwentka5666
ja tez nie mam profilu, przegladam z konta brata

Gość glowa do gory
przeciez te zdjecia sa beznadziejne , zenada!!! 1. z mezem/zona/partnerem, zeby kazdy widzial 2. dzieci... zeby kazdy chwalil tak swoją drogą nie widzialem tylu bobasow w tak krotkim czasie i to wszystkie takie same 3. z palemką w tle, na pustyni , w kosmosie...albo bog wie gdzie, byle dalej, byle egzotyczniej 4. z alkohoplem, na imprezie 5. moje ulubione... pseudoartystyczne, z zadumną miną i co najbardziej zenujące... robione z reki no i kataolg wyczerpany, wiekszosc zdjec na tym portallu pasuje do ktoregos opisu lecza kompleksy, kazdy chce byc zauwazony, pochwalony a najlepiej jak ktos ma 300 znajomych, a jego posty na forum szkolnym pjawialy sie regularnie przez pare godzin w porzepoznowieczorej, tylko szkoda ze z data andrzejkową... tyle znajomych ale samotnosc w zyciu... zenada, kompelsy, wiocha, ja sie smieje a nie przejmuje

Gość absolwentka5666
tez o zauwazylam. osoby niepozorne maja po 200 znajomych, a te ktore maja udane zycie towarzyskie, sa lubiane i zabawowe (bo pamietam ze szkoly) maja znajomych np. 50

Gość glowa do gory
do wygranego zycia na czym polega patent z youfail.org...? nie moge wejsc dalej wiesz co to za muza na poczatku leci?? jak tak to czekam

Gość absolwentka5666
a to ze kazdy chce sie pokazac jak najlepiej to normalne, chociaz tez mnie smiesza te zdjecia facetow w towarzystwie pol nagich lasek na imprezie, z wakacji na majorce i innych takich

Gość glowa do gory
mi sie wydaje ze zdjecia to taka odwrotnosc tego co bolalo jak ktos byl ciagle samotny to zamiesci 50 zdjec z roznymi 'towarami' jak byl nudziarzem to z samych imrez a jak byl malo lubany i popularny to walczy o najwyzszy numenrek z iloscia znajomych a dodawanie znajomych bez zadnej selekcji... sory, pierw ktos kogos obgaduje,z kogos sie smieje a pozniej dołacza do znajomych, albo osoby kt sie raz w zyciu widzialo, buahhaaa

Gość glowa do gory
"a z tego co sprawdziłem, nie wiem po co," bo jestes milym i uprzejmym czlowiekiem thx:))

Macie dziwne podejscie do tej strony :O Po pierwsze, wiadomo, ze ludzie daja zdjecia z dziecmi, partnerami etc bo to sa teraz wazne elementy ich zycia i jesli chca pokazac co sie w ich zyciu zmienilo, co jest wazne, to pokazuja to na zdjeciach. Po drugie, ja mam wsrod swoich znajomych same osoby, ktore lubie, sa mi bliskie i z przyjemnoscia ogladam co u nich, jakie maja dzieci, gdzie mieszkaja, gdzie byli itp, w zyciu by mi nie przyszlo do glowy, ze sie chwala. No i najwazniejsze, nie wiem dlaczego uwazacie, ze wszyscy maja wspaniale zycia, wiadomo, ze kazdy pokazuje wesole zdjecia, a nie te np. ze szpitala, to oczywiste, ale kazdy ma swoje problemy i porazki, kazdy ciagnie swoj wozek, to chyba tez oczywiste.

Gość glowa do gory
ja nie mowie o wszystkich ale jest pare dobrych do przesmiania:)) niektorzy przesadzaja, za wszelka cenne chca pokazac ze sa teraz fajni, piekni, bogaci, lubiani, ze to wszystko staje sie groteskowe

Gość krakuska 25lat.
ja mam tam 12 znajomych... tez mogłabym wkleic kupe zdjęc z wakacji, pochwalić sie pięknym dużym mieszkaniem, mężem i jeszcze wpisac stan konta, ale po co mi to, mam swoje życie, nie muszę leczyc kompleksów i dowartościowywać się w ten sposób bo mi to niepotrzebne... a najbardziej śmieszą mnie laski, które były paszczurami w liceum i dalej zresztą są, faceci nawet kijem by ich wtedy nie dotkneli (jednej waliło z ust jak shrekowi...) i to one teraz najwięcej fotek daja , a przodują śluby i wakacje... :o tak jakby chciały wszystkim pokazać, ze wreszcie ktos je chciał...

Z tymi dziecmi to prawda, niektorzy chyba zatracili poczucie rzeczywistosci i mysla, ze ich dziecko musi zachwycac wszystkich dookoloa, a dla mnie wszystkie te dzieci sa takie same :P I tez wolalabym poogladac mamusie, a nie fotke samego tylko dziecka :O No coz, moze tez kiedys bede nawiedzona mamusia :O

Gość falista
absolwentko dalej jetses zdołowana czy moze przegladasz teraz naszaklase????

Gość bo mi sie wydaje
ze niektórzy chcą mieć szczęśliwe życie a niektórzy chcą żeby inni myśleli że mają szczęśliwe życie

Gość ale macie problemy
:o

Gość tym razem na pomaranczowo
ja mam duzo znajomych, bo w realu tez mam ich duzo i pomimo ze do swojej listy dodaje tylko naprawde dobrych znajomych to i tak jest ich sporo, zdjecia tez mam z moim superprzystojnym facetem w pieknym miejscu gdzie mieszkam i innym pieknym gdzie bywam, prace tez mam ok, poza tym zajebista ze mnie laska, i co, mam sie ubrac w zgrzebny wor lub nie dawac fotek zeby inni nie mysleli, ze sie chwale?

Nasza-klasa jest kolejnym miejscem do lansowania sie:o Zreszta wydaje mi sie dosyć oczywiste ze ktos wstawia fotke z \"wakacji pod palmami\" a nie ze swojego ciasnego mieszkanka w bloku. To ze ludzie chca sie przed znajomymi pochwalic to bardzo naturalne zachowanie wiec nie ma sie czym dołować. Mysle ze kazdy ma jakies fotki na których ładnie wyszedl, albo które moga spowodowac u innych jakas zazdrosc. To jak bedziemy odebrani na takim portalu zalezy glównie od nas🖐️

Gość bo mi sie wydaje
mi sie wydaje ze łatwo uchwycić przesade i sztucznosc u niekorych