Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentka5666

Czy Wy tez macie dola ogladajac nasza-klase???

Polecane posty

Gość xaxery
kuraiko, nie przesadzasz troche? To sa normalni ludzie, nic w nich nie ma szczegolnego, a ta z dzieckiem to ewidentnie wpadka.

Gość chyba kumam
ze wszyscy tacy z sukcesem duze miasta, NY, stypendia, super hiper i zeby sie nie wyrozniac to trzeba trzyamc poziom i tez cos takiego zapodac

Gość absolwentka5666
widze ze temat sie rozwinal;) ja pojechalam na wyklad. mam dosyc moich studiow, dobrze ze w przyszlym roku koniec

Gość a gdzie wy znajdujecie
tych wszystkich "prestiżowych". Czy tylko ja mam normalne klasy czy inaczej postrzegam prestiż :-) Mam gryźć paluchy bo ktoś ma rodzinę,albo,że wyjechał za granice ? Jak często sie zdarza zaślubienie milionera, albo kariera w Parlamencie Europejskim ? Weźcie nie przesadzajcie !

hehe ...ja też będę prestiżowa :) skończę 3 kierunki na UW,wezmę udział w paru teledyskach a potem będę mieszkać w Barcelonie :)

no i założę rodzinę składającą sie z dwóch pięknych wysportowanych inteligentnych kobiet i węża \"zbożnika\" :D

Gość wspollokatorka rottweilera
eee przesadzacie atym prestizowym zyciem :D ja w pierwszym momencie jak weszlam, tez mialam dziwne odcucia, profil zalozyla dziewczyna ktora wlasnie wyszla za az po 8 latach nudnego zwiazku ale tak juz wypadalo ... dolazyla inna ktora wyjechala za mezem do niemec ale szkoly zadnej nie skonczyla pomyslalm: o rany - a ja nie mam meza!!! :( przegralam zyce nazwisko na nasz klasa bedzie takie samo jak bylo co za obciach .... ;) ale przemyslslm sprawe ... faktem jest, ze wiekszosc osob wiedzie normalne zycie w moim miesice, pare wyjechalo do innych - czasem tych najwiekszych miast jedna za granice (tez skonczylam studia w warszaie ale mi sie znudzila wiec teraz jestem za granica i jak do tej pory nie narzekalam ;) ) na arzie nie chce mi sie dopisywac do osob ktore tam sa moze przez panienke z ktora sie poklocilam moja ex kolezanke ... nie chce zeby wiedziala co u mnie ani nie obchodzi mnie specjalnie co u niej ... troche chaotycznie popisalam, sory konkludujac, nie wszytsko zloto co sie swieci - nasze zycie wcale ie jest gorsze niz innych mimo ich --- Wspanialych Wesolych Zdjec

Gość wspollokatorka rottweilera
do kolezanek Homo- nie przesadzajcei, nie jest tak zle w Polsce nawet do najwiekszych dziwactw ludzie sie przyzwyczajaja, u mnie juz nie reaguje sie na faceta tranwestyte na przyklad ... ;) a na lesbijki ... tym bardziej ...

nieeee w Polsce dalej na kogoś homo reaguje się chociaż krótkim O! a od osoby ojującej zależy jakie będzie zabarwienie owego O! PS. co chciałam wejsc na klasę to serwer był przepełniony więc daje sobie z tym siana

oj uwierz mi ...:( raz to nie jest dziwactwo ...:P dwa są nie raz nie miłe sytuacje...np. siedzę u koleżanki a jej ojciec ogląda jakieś wiadomości i leci reportaż o homo a jej ojciec zaczyna mówić takie rzeczy że nie wiem czy płakać,siedzieć cicho czy strzelić palanta w mordę.

i sam fakt że jestem traktowana jak gorszy gatunek człowieka,jestem nie raz źle traktowana i nie mam tych samych praw co wszyscy ludzie ...;/

Gość demetrioss
dlaczego nie otwieraja mi sie zdjecia?

Gość Serwery są przeciążone

co niby twoją matule brzydzi...??:D że co robią :D ?? przytulają się robią razem obiadek :P chodzą na spacery ...:D seks to tylko jedna mała część związku :P

Gość ostanio
ktos znajomy zrobil mi coming out ze jest homo, dla mnie ok, ogolnie nie moja sprawa co kto i z kim i w ogole. ale ta osoba sie bardzo denerwowała jak to przyjme, bo jest duza agresja czesto otoczenia, rodzic tej osoby powiedzial ze wolałby umrzec niz miec takie dziecko, wspolczuje naprawde, ale wspolczuje nie orientacji a tępych, nietolerancyjnych i ograniczonych ludzi dookła

Gość koooooooolaaaa
dla mnie jako kobiety, seks dwoch lasek jest obrzydliwy, bardziej niez dwoch gejow, chyba jestem typową hetero, ale żeby nie bylo nie mam nic przeciwko lesbijkom, bi i gejom, byleby sie do mnie nnie dostawiali i nie wmawiali mi ze jesteme nienormalna o jestem hetero

mnie ostatnio przyznał się kumpel że jest bi z większym wskazaniem na homo. wszystko ładnie pięknie gdyby mi się nie podobał:O :D

Gość absolwentka5666
to nie temat na rozmowy o homo:P

Gość ostanio
mysle ze temat klasy jest juz zjedzony połkniety i wypluty było minęło - zaakcetuj kolej rzeczy

koooooooolaaaa--> ale homo nie wmawiają hetero że hetero są nienormalni a homo tak...my tylko staramy wam się uświadomić że jesteśmy zwykłymi ludźmi że tak jak wy mamy pracę domy rodzina i tak jak wy chcemy żyć w szczęśliwym opierającym się na miłości związku,ja bardzo chciałabym wziąć kiedyś ślub z kobieta którą będę kochać i być z nią do końca życia:D I jeszcze raz dzięki princessa :) ciesze się że są jednak ludzie którzy szanują każdego nie zależnie jakiej jest orientacji :)

DLACZEGO TA STRONA NIE DZIALA?? JEST NAPISANE ZE JESZCZE NIE RUSZYLI A WY PISZECIE ZE TAM BYLSCIE!

Gość elej
Ciii... --> nie martw się, jest cała masa ludzi, którzy szanują wszystkich bez względu na orientację, tylko ich może mniej widać, bo mniej krzyczą ;)

Gość absolwentka5666
nasza-klasa, a nie naszaklasa chcialabym miec jakies swoje super zdjecia zeby innym kopara opadla;)

to zrób zdjęcie dobrze je wyedytuj i wrzucaj :D Zobaczymy czy im kopara opadnie :D