Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentka5666

Czy Wy tez macie dola ogladajac nasza-klase???

Polecane posty

Nie dziwne,że się stresujecie,skoro macie takie podejście.A jakie zdjęcie mam wkleić?Przy garach czy jak przekopuje ogródek?Mąż jest na zdjęciu,bo jest na większości zdjęć jakie mam,dzieci-wiadomo,są moim szczęściem i chcę je pokazać innym.Zresztą,oglądanie galerii nie jest obowiązkowe.A opisy?Zadowoliło by Was jakby napisali:w życiu mi nie wyszło,mąż mnie zdradza,kiepsko zarabiam i mieszkam u teściów.O,wtedy Wasze poczucie wartości by wzrosło.Typowo polska mentalność,ucieszyło by Was gdyby innym nie wyszło.

Gość glowa do gory
aj, moja intencja było to zeby autorka postu spojrzala na te zdjecia z dystansu, bardziej krytycznie... ze nie ma sie czym przejmowac bo jest tak jak mowicie-kazdy ma swoje lepsze i gorsze chwile w zyciu ale wlasnie tych slabszych nie bedzie pokazywac, co jest naturalne, norlamlne i logiczne, a te lepsze bedzie eksponowac, aczkolwiek niektorzy w eksponowaniu po prostu przesadzaja... albo są zalosni (ja i moj misiu w mariocie:) ja ludziom dobrze zycze, ale jak wchodze na nasza-klasa to nie poradze na to ze czasami mi sie chce okrutnie smiac z czyjes glupoty :))))

ja najbardziej lubie gdy zdjecia sa zrobione w jaims pokoju, a w tresci opisu nazwa jakiejgos popularnego kurortu:) i to nie chodzi o to, ze sie chwala...ale po co takie zdjecie podpisywac

Gość kajko i kokosz
ja mam na szczescie normalnych znajomych, a ich zdjecia z wakacji czy z rodzinami jakos mnie nie raza 🖐️

Gość zeby sie pochwalic

Gość glowa do gory
a nazwiska... Kowalska wkrotce Iksinska, iksinska niedlugo malinowska, malinowska a od 5 12 2010 igrekowska, igrekowska a za 2 tyg jebnieta hahahahaa

Gość elej
glowa do gory --> podoba mi się Twoje podejście :) bardzo trafne obserwacje ;)

Gość glowa do gory
thx

Jestescie smieszni i zakompleksieni. Przeciez wiadomo, ze kazdy pokazuje zdjecia na ktorych fajnie wyszedl lub jest w ciekawym miejscu. Moje dwie kolezanki mialy raka, jedna rozeszla sie z mezem alkoholikiem, innej brat zginal w wypadku... i powiem wam, ze z przyjemnoscia ogladam zdjecia, na ktorych one sie usmiechaja i mimo wszystko staraja sie byc szczesliwe.

E tam...:) wiadomo każdy chce pokazać dobre aspekty swojego dorosłego życia....co mają pokazać zdjęcia ze szpitala i leczenia raka albo zdj. z pogrzebu babci ;/ ?? Jak im się dobrze powodzi to czemu mają pokazywać brzydkie zdjęcia ...jeśli byli na tych wakacjach pod palmami to czemu mają nie wrzucić 1-2 zdj. z wakacji :) Kuraiko ...hehe napad oburzenia,bo dawna miłość ma faceta :D hehe :P

Gość ikkunapricnessa
cii----dobre dobre

Gość glowa do gory
a wy przesadzacie w druga strone przeciez miedzy zdjeciem ze szpitala a takim gdzie sie siedzi pod palma z bobasem w jednym reku, drinkiem rozniez z palemka w drugim, facetem w tle i wielkim napisem vesace w chinskiej podrobce tiszera chyba cos jest? nie tylko biale i czarne, ale tez szare! w to wierze

Wiem princessa :P że to ty i że pod czarnym miało być :D A tam...ja kiedyś tam kiedyś tam będę na naszą klasę wklejała zdjęcia na których jestem szczęśliwa w piękny mieszkaniu lub na wakacjach z żoną i psem :P

Biedna Kuraiko--> to bardzo bardzie przykre jak ktoś w kim jesteśmy zakochani ma kogoś innego :( i jeszcze widujemy się z tą osobą ...;( :) życie toczy się dalej... princessa --> a ja ci z całego serca dziękuje za te miłe życzenia :P

Gość kuraiko to Ty jesteś bi

A aj tam nei mam doła! Wrecz przeciwnie!! Bo jak tu miec dola, widzac foty dawnych szkolnych kolezanek, co to byly super pieknosciami (albo za takie sie uwazaly) a teraz sa zaniedbanymi kurami domowymi, z dzieciakiem przy boku i siedza przed TV z mezami...? A szczytem szalenstwa sa owe wspominane \"paelmki\" (jechac na wakacje pod palmami to na rpawde w obecnych czasach zaden wyczyn! wystarczy dobra oferta last minute). Albo koledzy....keidys super przystojniacy, teraz tatusiwie z lysinka i brzuchem.... i dumni, ze zapieprzaja w UK na budowie ... Porazka. Ci, ktorzy keidys szykowali sie do bycia \"krolami zycia\", mieli bujne zycie towarzyskie teraz jakos przestali blyszczec... A ci, co byli tepieni i cale liceum w ukryciu, nagle pieknie rozkwitli i realizuja sie zyciowo...i to jest super!

:) bo zazwyczaj ci tępieni chcą coś osiągnąć w życiu a tym co tępią już się nie chce bo uważają że już wszystko mają:)

\"Przeciez wiadomo, ze kazdy pokazuje zdjecia na ktorych fajnie wyszedl lub jest w ciekawym miejscu. \" oczywiste że oczywiste :P ale nie każdy takie ma... nie był w ciekawym miejscu i zawsze źle wychodzi na zdjęciach. :O \"wiadomo każdy chce pokazać dobre aspekty swojego dorosłego życia\" niektórzy takich praktycznie nie mają :O

Gość coś w tym jessst
bo trzeba bylo sie uczyc, uczy sie swego czasu a nie o migdalach myslec, hhehehee a teraz sa efekty a jak ktos mial w wieku 15 lat tylko solarke w glowie to mu tylko resztki rozumu wysmazylo

heh:) to jesteś widzę 100% bi ...:) bo są bi z przeważeniem na hetero na homo i ci którzy mogą być w związku i z kobietą i z mężczyzną :)

Gość eeeeeeeeeee
Moja klasa jest suuuper :D:D:D:D: Dosłownie nie ma jednego wpisu jednej fotki ;):D:D:D:D:

Gość xaxery
niech ktos da linka do jakiejs klasy...

:) ale ty przynajmniej masz wybór ...możesz zdecydować się na związek z mężczyzną i na \"spokój\" bez nietolerancji itd. a możesz się zdecydować na związek z kobietą pod pewnymi względami pewnie lepszy bo kobiety jednak bardziej dbają o drugą osobę bardziej się angażują ...ale to też ciągła walka o swoje prawa ciągła walka z nietolerancją i ograniczeniem :( ja nie mam wyboru ...

Gość ja z powodu brudu
jedynie ta kobieta z dzieckiem to jakas kretynka:O jak mozna dziecko z golym sisiakiem wystwaic

Gość bo we mnie jest seks
tomasz s WarszawKA czyli niezapowiedziana wizyta u Lecha :-) heheeeeeeee