Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentka5666

Czy Wy tez macie dola ogladajac nasza-klase???

Polecane posty

Gość klasowiczka
świete słowa. W epoce wpadek wśród moich znajomych jest mnóstwo mam z przypadku i to one teraz najgłosniej krzyczą jak to wspaniale byc matka. chyba po to by zagłuszyć pytania dziecka: A to co mamusiu w ciąży tylko 5 miesięcy chodziłaś? Wiele z nich pokończyło studia, dorobiły się ale co z tego skoro dzieci chowały im babcie. Bo one musiały miec piątki. TYlko jakos teraz na zdjęciach nie widzę babć i tulących się do nich dzieci a mamusie z synkami w graniturkach.......

Gość klasowiczka
Mimo tego zakłamania na portalu to fajnie, że ktos cos takiego wymyślił. Naprawde można znaleźć kontakty do dawnych znajomości. POmailować. Przypomniec o sobie i powspominać.

Gość fajny portal
mozna odnowic stare znajmosci, ale mnie tez wkurza ta epsploatacja zdjec, przeciez to jest MOJ PROFIL, a nie profil: moja rodzina czy moje dziecko. ja dalam jedno zdjecie, zeby mogli mnie poznac ci, co np. znali tylko w widzenia, a nie cala galerie, jak co niektorzy, bo wydaje mi sie to przesada. sa przeciez portale, gdzie ludzie sie chwala dziecmi czy zdjeciami slubnymi, a tu po co to?

Gość tak przeglądam
tą naszą klasę i jest mi strasznie przykro..;( nigdy nie utrzymywaliśmy w klasie bliskich kontaktów..tzn była zgrana grupa...a ja się nie liczyłam...zapisałam sie do naszej klasy ale nie pod swoim imieniem i nazwiskiem...i tak przeglądam wszystkie fotki i czytam... kurcze czuję się jak przegraniec!

heheh, cala kafeteria. podsumowujac - jedni sie frustruja, a drudzy szukaja, kogo by tu i z czego wyszydzic :D :D :D a ja lubie portal nasza-klasa :) mialam zarabista klase w ogolniaku, wiele kontaktow sie urwalo przez lata, a teraz dzieki tej stronie zostaly wznowione, planujemy nawet spotkanie przy piwie po swietach :) co do zdjec, to naprawde nie wiem, czego sie czepiacie - jak Wam one psuja humor, to nie ogladajcie i tyle, chyba ze lubicie sie tak pomeczyc, taki maly masochizm... chociaz w niektorych momentach sie z Wami zgadzam, tez mi sie nieraz smiac chce z niektorych mlodych mamusiek, w ktorych jest cala galeria zdjec dziecka + jedno zdjecie jej samej, i to tez najczesciej z dzieckiem na reku ;) ja chyba jestem ogolnie dziwna, bo na 6 zdjec, jakie sobie tam umiescilam, na zadnym nie ma mojego faceta, a fakt faktem, ze chyba nie znam drugiej dziewczyny, ktora by miala faceta i nie umiescila tam co najmniej jednego zdjecia z nim. w sumie nie zastanawialam sie nad tym, pewnie w koncu wrzuce jakies zdjecie z moim Kociakiem, jak jakies fajne wyszukam, ale punktem honoru to u mnie nie jest :)

Gość miedzy oczy
do costamcostam zajebiscie ze ci sie powiodlo i paru osobom spadla szczeka przed monitorem ale jeses najlepszym przykladem tego o czym pisalo juz tu pare osob - grunt to sie pokazac od najlepszej strony czyli troche idea tego poratlu sie jakby wypaczyla

Gość gfffjfgj
może macie troche racji, ale przecież nie wszystkie tam zaliczyły wpadke hy?

mnie też trochę dziwią? śmieszą?...fotki z wczasów im bardziej oryginalne (Egipt? oryginalny?) tym lepiej :P i rodzina..ludzie...przecież jest opcja: o sobie - mam 2 dzieci, męża, kochanka, konkubenta - mam kota - dom itp jestem chyba odmieńcem, bo dodałam tylko swoją fotkę bo tak wyglądam teraz :) a po co komu foto mojego świniaka morskiego, ukochanego kota darmozjada :D czy suni ze schroniska? na ciul komu te fotki? takie gromadzenie dóbr? taki pokaz jestem płodna bo mam dzieci? i co z tego ja też mam, ale kogo obchodzą moje dzieci zwłaszcza po 25 latach (podstawówka)?? ale i tak portal fajny :D wreszcie odezwała się moja przyjaciółka z lat szczenięcych :D jeszcze tylko brakuje mojej pierwszej miłości :)

lubię ten portal :) choć w moich klasach jeszcze daaleko, by powiedzieć, że są... po kilka osób ledwie! tak się składa, że mam to samo nazwisko po ślubie, co niegdyś ;) i wcale nie miałam potrzeby wklejania zdjęć trolląt (dzieci) ale zjazd się w czerwcu szykuje i mnie to cieszy :) - liceum, 15 lat od matury... chłopcy, którzy kiedyś mi się podobali, a nie widziałam ich ładnych parę lat stali się tatusiami i....... do własnych ojców podobni! a 3/4 "znajomych" to... kafeterianki :classic_cool:

" Kuraiko Ciii... -----> no przerypane całe szczęście też mam grono znajomych, gdzie bycie bi czy homo to normalka... z kolei tam gdzie studiuję, przyznanie się do orientacji byłoby fatalnym posunięciem, jako że i tak połowa ludzi z roku miała mnie za śmiecia :/ no dobra, dam jedną klasę z mojej szkoły z mojego rocznika ciekawe jakie będą obserwacje. http://nasza-klasa.pl/school/59053/62 "He roughly gripped Gerard's head and pulled him into a kiss" O.o lubię facetów którzy lubią facetów http://www.buzznet.com/sizes/24185551/?type= user http://www.youtube.com/watch?v=OF9UB_xrhMI " A czy znasz przypadkiem babkę z rzeszowa z tego profilu;): http://kryza33.sympatia.onet.pl/ ?

Gość dziwni jesteście
Ja chętnie oglądam zdjęcia moich dawnych znajomych - zarówno ich samych, jak i z rodzinami. Ciekawa jestem, jakich mają partnerów, jakie dzieci... Bo rpzecież ich twarze to jeszcze mniej więcej są te same ;) ale juz ich rodziny nie znam. A fajnie popatrzeć, jak się ludziom ze szkolnej ławki życie potoczyło, z kim sobie je ułozyli... Tak normalnie...bez zazdrości i zawiści - bo po co to? A może to ja jestem dziwna...może za bardzo optymistycznie do świata nastawiona...?