Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porównywacz....

Porównanie ciała 19 latki i 29 latki

Polecane posty

Gość porównywacz....

Hej! Czy ktoś ma porównanie ciała przeciętnej kobiety w wieku 19 lat, a przeciętnej w wieku 29 lat?? Obiektywnie... Wiem,ze trudno uchwycić przeciętność i zdefiniować to pojecie

Gość tester
19 stki - młoda sliczna delikatna skora ciasna pochwa w porównaniu do 29 latki, jedyne czym moze skusic starsza pani to doswiadczenie i tyle.

Gość tester
no lasencje co sie oszukujecie, zaraz jeszcze wyjedzieci ze cwiczycie kegla itp, macie wiekszy przebieg i tyle ciało juz nie te piersi to samo, zaczynacie sie marszczyc .......

Gość tester
no to oswiec mnie jaki masz punkt widzenia, chcesz wmówic ze im starsza ty mciasniejsza, moze jeszcze jak urodzisz 3 dzieci to wogle jak dziewica.

Hehehehhehee, ja Cię oświecała nie będę, ale za to proponuję zapoznać się trochę z budową mięśnia to i wtedy nie będziesz oświecania potrzebował :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tester
widzsz zero argumerot, nie zabieraj glosu jak nie masznic do powiedzenia. moim zdaniem czas robi swoje i tyle a 29 moga zaimponowac tylko umiejetnosciami.

Hehehehhehe, no właśnie kochany mój, nie zero argumentów, a jedynie moja drobna sugestia z której Ty skorzystać nie masz zamiaru :):):):) Więc o czym tu pisać....... hehehhehehe :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ZZzzzzzzzzzzzzzz
sugestia lol "bodowa ciała" ot sugestia jesli o tym mowisz. czas leci skarbie i pamietaj mlodsze zawsze beda mialy lepsze branie bo i beda ciasniejsze

Gość tester
no dziewczyny ale jakie wy mozecie miec porownanie my jako faceci mozemy sie wypowiadac wy mozecie domniemywac pocieszac sie i opierac sie o biologie i tyle

Mam 22 lata, ale widzę różnice w swoim wyglądzie w stosunku do tego, jak wyglądałam np. kiedy miałam 17-18 lat. Nie oznacza to, że wyglądam staro czy coś mi już zwisło, ale np. mimo że mam małe piersi, to one wyglądają już inaczej, niż jak miałam 13-16-18 lat. Ale to jest normalne. Nie mniej jednak nawet takiej osobie jak ja czasami przychodzi na myśl, ze już nigdy nie będę wyglądac lepiej, tylko coraz gorzej, że np. nie mam nikogo, kto by mnie oglądał, nikt nie widział mnie jak byłam młoda, i jak znajdę jakiegoś ślepego i głuchego w końcu, to on pozna mnie jako podstarzałą kobietę z obwisłym cycem;) Ale takie życie:classic_cool: Podobno jego się nie da oszukać. Za to można zostac królem sedesów🖐️

Gość tester
starsza odemnie o 3 lat, wiec dlamnie staruszka

Gość tester
Tryskam sobie spermą do ust, czy to normalne? :D

Gość tester
Jestem kretynem. Świadczy o tym fakt, że zawsze w podczas samotnie spedzanych w moim kawalerskim M1 weekendów /jak np.dziś/,zakładam moje ulubione kąpielowki z podobizną Romana G na rozporku, rozkładam w lazience koc, smaruje sie olejkiem do opalania faktor 35, zakładam przyciemniane google ala Victoria Beckham, spryskuje łazienkę calym opakowaniem Breese mini spray i udaje ze jestem na pikniku. Rozdepczcie mnie, jestem przegranym gównem.:o

Gość tester
a wogole to mnie juz nudzi kafeteria .. wole isc do gej klubu i potanczyc z sexi chlopcami :classic_cool:

Gość uuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp

Gość tester
fajnie było :D mnóstwo chetnych na mój odbyt,wszyscy zaspokojeni,troche tylko mam naderwane kaciki ust...świat jednak jest piekny :classic_cool:

Gość porównywacz....
a gdzie byłeś ? :) to moze i ja sie wybiorę

Gość miałem kobiete
która miała 22 lata, miałem kobiete która miała 28 lat i rodziła dziecko. Nie widziałem róznicy miedzy nimi. Jesli chodzi o ciasnosc pochwy to tez nie czułem róznicy. To tyle ode mnie. Pozdrawiam

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzx
19-ki maja lepsze ciała, skóra jest jeszcze młoda, ma inna fakture, koloryt, zapach :) a 29 lat to już nie to samo :o te pod 30-ke to się podobaja młodym chłopakom bo oni sie dowartosiowują że taka "mamuska" ich chiała , z kolei starsi faceci sie dowartosiowują że małolata ich chciała , jednak jesliby patrzec tylko na ciało i wyglad to 19-ki bez porównania ładniejsze.

Gość 39 latka
19- latki ładniejsze? Ładna kobieta, to po prostu ładna kobieta, niezaleznie od tego ile ma lat. Jest mnóstwo 19-latek,do których nie chciałabym sie upodobnic , pomimo tego,ze jestem od nich o wiele starsza. Cialo owszem juz nie takie jak w wieku lat 19, jednak czy w zyciu chodzi tylko o to by ladowac z kims w łozku? Jak dorosniecie i sami bedziecie miec troche lat, to zrozumiecie ,ze wasze ciała tez nie takie. I szkoda mi tych pomarszczonych facetów, którym wydaje sie ze 19 podniesie im potencje.

Gość D K
ja mam 22 lata i wcale nie uzalam sie i nie rozpaczam-bo wiem,że w wieku 30 lat wcale nie trzeba wyglądać gorzej... ja tam jestem jak wino im starsza tym lepsza;) w sumie na 22 lata to i tak dobrze wyglądam bo niektóre rówiesniczki w moim wieku są pomarszczone na twarzy itp... To jak kto bedzie wyglądał to chyba kwestia tego jak kto o siebie dba...

Gość do 39 latki
chyba zabłądziłaś bo to jest forum - życie erotyczne a temat tego watku to " Porównanie ciała 19 latki i 29 latki " jak jakas mówi że wyglada lepiej niz w wieku 19 lat to niech stanie na wybiegu dla modelek albo na konkursie miss koło tych młodych lasek.

Gość Pawel21
39 latka ma pani racje(chodz jestem duzo mlodszy)naprawde nie wszystko co zlote... chyba ;). A podobno wedlug naukowcow,no i oglnie tez duzo obserwuje kobiet ok 30 w wzwyz maja wieksza ochote na teges. A 19 latki no wiece sa rozne jedne sa naprawde bardzo ladnea inne z kolei troszke mniej :)