Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DjK

od 17.12 dieta i cwiczenia, chudniemy zdrowo, kto ze mną?

Polecane posty

Czesc:) Ja sie chetnie do wasz przylacze, do sylwestra chce 3kg schudnac. Do 50kg bo to moja wymarzona waga, a pozniej juz ja utrzymac:)

Latem biegałam...teraz jak tylko pogoda sie zmieni powroce do tego :D A tak to skacze na skakance przewaznie :P Mam problem bo nie cwicze na wfie w tym semestrze.. a oprocz tego jedze na rowerze ;] Ale ost musze sie przyznac troche to zaniedbałam ;/

Gość wierze w siebie
czesc dziewczyny ja chcialm zrzucic do slwka tez tak z 2 -3 kg ale to nie jest moj cel od nowego roku biore sie za siebie ale przede wszystkim zdrowo chce tak jak ty jesc 5 poslkow tak do 1000kcal ciwczenia z 3 razy w tygodniu i przede wszystkim odrzucic moje uzalezniejie a mianowicie slodycze waze 66 przy wzrosie 166 cm i chce zrzucic 16kg daje sobie na to czas do czerwca 2008r i mam nadzieje ze mi sie to uda:)

Gość ja sie specjalnie nie odchudza
m ale troche schudłam. wystarczyło ze zrezygnowałam ze smażenia potraw schabowe zamieniłam na gotowane miesko, zamiast fast foodów wybieram surówki i chude ryby,zamiast białego chleba jem albo pieczywo mieszane albo chlebek chrupki, majonez tradycyjny zamieniłam na light i troche mniej go jem niz kiedyś, nie pije gazowanych słodkich napojów tylko od czasu do czasu herbate słodze słodzikiem... nadwagi nie miałam ale i tak w kilka tygodni straciłam 4 kilo:-) a zmieniłam sposób jedzenia gdyz poprzedni styl odzywiania sporo mnie kosztował i zdrowia i kasy szybko ubywało z pportfela. teraz czuje sie lepiej a i sporo kasy juz zaoszczedziłam:-)

ja jestem na mz i wiecej ruchu. Moim glownym celem jest zgrabne cialo, a dokladnie nozki bo od biodek w gore masz wszystko w porzadku

heh, zazwyczaj dieta idzie w.. gdzies, a ja jem kolejne 2 dni przygotowujac sie psychicznie do nowej diety. Moze po prostu nie przejmuj sie tymi cukierkami, tylko napij sie 2 herbatek z senesem, pocwicz troche, postaraj sie to spalic, Eh te diety;) mi sie nawet dzis udało wytzrymac wieczor, jestem z siebie dumna, bo wczoraj umierałam z głodu, a dzis juz zaczełam sie przyzwyczajac:)

dzieki kobitki :) dzis zdecydowanie lepiejod rana tylko jajeczko i przed chwilka chudy serek no dzis troche ograniczam ;)

Ciagne juz tzreci dzien tej mojej diety. zaczyna byc coraz lepiej. Dzis rano było mi troche słabo bo musiałam isc od rana do lekarza naczczo na pobieranie krwi(a tam tyyyyl;e schodów).No ale juz jest dobrze, nawet jak mijaja te 2h to nie chce mi sie jakos specjalnie jesc. Pewnie jeszcze z dwa dni i ogranicze sie do 200kcal na posiłek, albo zamiast 5 bedą 4. Bo tak dziwnie, ale ani rano nie chce mi sie jesc, ani wieczorem. no ale jestem zadowolona, tyllko cwiczenia zawalam, bo musze sie uczyc, i trudno znalezc czas. A jak tam wasze dietki?i rezultaty? mi poki co troche schudł brzuszek i biodra, brzuszek tak chyba z 2cm, wiec sie bardzo ciesze:) no i czuje sie o wiele lepiej kiedy nie jestem taka objedzona jak zazwyczaj jak byłam na diecie:)

Masz racje z czasem mozna sie przezwyczaic :) I ja tez sie dobrze czuje nie obzeram sie tak :D I tez jakos daje rade...ale na cwiczenia takze nie mam zabardzo czasu, checi... Moze znacie jakies ciekawe ;>

Własnie nie znam :( fajne sa rozne sporty druzynowe, ale do tego trzeba miec jakis znajomych co maja czas i graja:( a ja nie mam :( Mi sie marzy pływalnia, ale kasy brak. Dla mnie wiekszosc skutecznych cwiczen jest zbyt monotonnych i dlatego sie ich nie trzymam :(

skakanka na poczatku była ciekawa potem mnie znudziło :P brzuzki przydałoby sie robi ale sie nie chce:D

Ja bym chciała zeby było lato, zeby mozna było pojsc sobie nad jeziorko, na odkryty basen, pochodzic na spacerki w cieple, pograc w siatkowke na plazy..... wogole powychodzic troche a tak to zimno, a w domu tylko rowerek, a cwiczenia nie bawią Bu:( i jeszcze matura na karku :/

Widze nikogo nie ma. Generalnie odkryłam cos fajnego:) chciałam sobie na obiad zrobic kotlety sojowe, no i zrobiłam. zwazyłam jednego i sie bardzo zdziwiłam- jeden kotlet miał 4-5g!!!!a 100g ma 350kcal:) a wiecej niz 3 i tak nie zjem. Chyba bede jesc czesciej:)

Kotlety sojowe są bardzo smaczne. Ja sobie chyba niedługo zrobię, bo mięso już mi się przejadło, bleee :) Dziewczyny nie piszcie tak dużo, bo nie nadążam :)

Gość miamiamia
hej, ja znalazłam fajne ćwiczenia w necie nazywają sie "chcę mieć takie ciało" trwają pół godzinki i są naprawdę przyjemne, niestety gdzieś zapodział mi się link, ale jakbyście wpisały w googlach to na pewno znajdziecie, polecam :) Jak przygotowujecie się do świąt? jakieś specjalne potrawy, czy po prostu mż? Ja na święta jadę do domku i już się boję...

normalne kotlety, takie do kupienia, moje nazywaja sie a la schabowe, sa bardzo dobre. Nie ma w nich zadnej chemii tylko soja. Sa takie suche i twarde zalewa sie je wrzatkiem z kostka rosołowa a potem mozna z nimi robic to co z miesem-smazyc piec gulasz itp itd

UWAGA!!!!!!!!!!! Dziewczynki nie pijcie czerwonej herbaty z Biedronki taka pur-ehr cytrynowa ,, ja i moja koleżanka miałyśmy po niej okropne i bardzo nieprzyjemne bóle brzucha i wiem napewno że to zawiniła ona-- ta herbata-- bo obydwie mieszkamy w 2 róznych miastach i ona miała to samo- tzn bóle tydzień temu-- i nie bardzo wiedziała od czego ale zaczęła pić tą herbatę( oczywiście wcześniej) myślała że od jedzenia jakiegoś. Ale teraz jest jużjasan sprawa-- ja sobie wczoraj jąkupiłam i wypiłam z 3 kubeczki- bo naprawde smaczna- nie żadne tam siano-- no i zaczęło sięw nocy--- tragedia--okropny ból .. Wię herbacie z Biedronki mówimy kategorycznie NIE!!!!!! ( oczywiście nie mówię o innych czerwonych herbatkach, bo piłam różne a takie\"cuda\" działy się tylko po tej).

skasowało mi posta:( dzis mam o jeden posiłek mniej bo juz prawie wogole nie jestem głodna, tylko cwiczenia mi nie ida, ale chyba jutro ide na basen :) dzis zjadłam 4 czekoladki bo kumpel miał urodziny, ale wliczyłam je w jedzenie i jest ok:) A jak tam u was\\? i jak waga? bo ja chyba nie chudne za bardzo :(

uppp a zieloną też pijacie?bo ja za bardzo nie, bo mi sie skończyła liściasta, a ta w torebkach niedobra. I orientuje sie ktos może gdzie można kupić liściastą czerwona?nie granulowana? Jak sie czujecie na dietce?:)

Lipton ma super ekspresowa zieloną może byc cytrynowa lub mietowa mankament-drożyzna

Jestem z siebie dziś dumna:) kupowałam ubrania w h&m i mam nowa bluzke i spodnie(oba bardzo dobrze na mnie leżą)- bluzka rozmiar 36 i spodnie rozmiar 38:) i dowiedziałam sie że mój chłopak nosi rozmiar 30 ;D

Dzis zobaczyłam pierwsze rezultaty diety. Dopiero teraz bo nie zdawałam sobie sprawy ze zaczynam diete pare dni przed okresem, wiec ubyło mi dopiero teraz:) Weszłam na wage i jest rowniótkie 68,0KG :) Nie wazyłam tyle chyba od pół roku:) Czuje sie coraz lepiej i lżej i nawet nie mam juz tej mysli- co za smaczne jedzenie moze zjadłabym troche/troche wiecej? teraz juz mi zal tej 5 dniowej diety bo czuje sie dobrze i efekty widać:) nie planuje tez jej przerywac na swieta ani selwestra- kto powiedział, ze na kazdego sylwestra trzeba pić do nieprzytomności?lampka szampana mi wystarczy. No i moze wypozyczymy sobie jakies fajne filmyi pojdziemy na spacer o północy:) No i dzis ide juz na pływalnie:) A wy jak spedzacie sylwestra?i co z wigilijna kolacja i alkoholem? jak zamierzacie sobie poradzic z tymi nadmiarowymi kcal? i jak wogole planujecie spedzic sylwestra?:) :) :) Dziewczyny wogole gdzie jestescie.... coraz mniej osob odwiedza ten topic :(

hej, pozwólcie że będę częściej zaglądać, bywałam na topiku: postanowione - schudnę 15 kilo, ale dostałam zjebkę zato, że bezprawnie dopisałam się do tabelki :o i raczej nie mam ochoty tam zostać ;) mam trochę więcej do zrzucenia niż wy :) ale mechanizm podobny. jem 5 posiłków dziennie, nie ważę ich, nie odliczam kalorii, ale są to nisko kaloryczne rzeczy, jak płatki, serki, jogurty, owoce, warzywa, gotowane mięsko, tuńczyk. nie jem chleba, tylko pieczywo chrupkie, nie jem ziemniaków, masła i niczego smażonego :) na diecie jestem od niedzieli, więc niecały tydzień i już ubyło mi 1 kg. :D tzn wczoraj tyle było, dziś weszłam na wagę a tu znowu 78 ale chyba nie moge sie codziennie ważyć tylko raz w tygodniu, bo codziennie to co innego wychodzi, chyba zależy od tego ile sie wypiło i zjadło. więc będę się ważyć co sobotę. następne ważenie 29 grudnia :) mam nadzieję, że na wadze będzie 76 :) chociaż wigilia idzie i nie wiem jak to będzie :o buźka kochani, lece myć okna, to się trochę poruszam

No nie znowu tak duzo wiecej;) Ja mam jeszcze 13kg;) A jak przygotowania świateczne? przygotowujecie specjalne potrawy czy tradycyjne ale w mniejszych ilościach?:) Ja mam zamiar troche wpłynąc na mame żeby dodawała mniej tłuszczu do potraw i zeby wybrała mniej tłuste ryby9choc podobno mają zdrowe tłuszcze, no ale sadze ze po prostu zjem troche wiecej mniej tłustych a wyjdzie na to samo). I co zamierzacie zrobić ze słodyczami które dostaniecie?bo u mnie zawsze był z nimi problem, bo dostawałam dużo(jako najmłodsza w rodzinie) a potem nikt ich nie chciał i z zalu zjadałam je sama, a potem 2kg wiecej na wadze ;)