Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DjK

od 17.12 dieta i cwiczenia, chudniemy zdrowo, kto ze mną?

Polecane posty

DjK - nie martw się, niektórzy są głupi jak fasolka szparagowa w śmietanie :) Życzę wam Sczęśliwego Nowego Roku, udanego Sylwestra, a także spełnienia wszystkich marzeń. (i żeby na świecie było mniej takich debili)

Dziekuje;) jak dla mnie nowy rok zaczał sie strasznie... wypilismy 0,5l whisky na 2 osoby i troszke szampana, ale nie wiem dlaczego teraz, mimo ze mineła doba ciagle mam kaca:( i wogole dzis prawie nic nie zjadłam i albo w łazience albo w łózku. A jutro trzeba isc do szkoły...:/ Mama mówi ze nie powinnam pic i jesc owoców, bo od tego mozna sie zatruc. Słyszałyscie kiedys cos o tym? bo ja pierwszy raz

witam w Nowym Roku ja wypiłam sporo ale kaca nie miałam :D stanełam dziś rano na wadze i się uśmiechnęłam :D pokazała 75 kg :) i wiecie co? proszę was o radę, bo powiedziałam mężowi, ze chce schudnąć do 60 kg, to się za głowię zlapał i mi zabronił, powiedział, że jak zejde poniżej 65 to sie nie bedzie do mnie odzywał :o i tak sobie dzisiaj myślę, że może on ma rację... mam 178 cm wzrostu to 60 kg może być za mało co myślicie?

No witam Wasz moje mordeczki kochane w tym nowym roczku :) moim skromnym zdaniem ilość kg na wadze nie jest odbiciem tego jak się wyglada i jak się czuje, no wiecie różne koście i te sprawy więc rób tak abys ty sie cuła komfortowo

:) tak mi się wydaje, że 65 będzie ok. ale jak dobije do tej wagi to się okaże i nie ma co mówić teraz, zobaczymy jak będzie :) co dzisiaj zjadłyście? ja od rana: 2 activie - uwielbiam 2 jabłka jogurt pitny sałatka z tuńczyka i warzyw 2 kromki chrupkiego chleba kukurydzianego i planuję jeszcze szklankę mleka za godzinę :) wychodzi 940 kcal :D się wyrabiam powoli w tym liczeniu kalorii :P wiecie co? chce mi się tak odżywiać, jem smacznie i zdrowo, aż mi się micha cieszy na myśl, że mam na jutro jeszcze tę sałatkę :D na jutro już mam zaplanowane: owsianka sałatka z warzyw i tuńczyka z ryżem jabłko 2 szt. sałatka z warzyw i tuńczyka z ryżem budyń śmietankowy idealnie 1000 kcal wolę planować dzień wcześniej, żeby mnie głód nie zaskoczył a ja nieprzygotowana wciągnę coś nieodpowiedniego :D miłego wieczorku życzę

no ja znowu musze zaczac liczyc kalorie :D dzis zjadłam na obiad kasze z gulaszem i surówka na kolacje 2 kromki ciemnego chleba z poledwica cienka :D i potem tylko jeszcze jakas zielona herbatka :D

Ojej szkoła sie zaczeła i od razu mniej czasu na wszystko :/ Pomaga mi mimo wszystko nie siedzenie w domu;) mimo ze byłam dzis na kebabie, ale takim zdrowszym, no i potraktowałam to jak lunch+obiad. Dzis weszłam na wage i jestem wesoła;) Było równo 67,0KG czyli nie przytyłam ani troche(co prawda jest to po czesci kwestia tego strasznego kaca, ale nie tyje;) a co do sprawy z facetem tam wyzej, to ja jak powiedziałam mojemu to reakcja była podobna. W koncu wyszło na to, ze nie mam stosowac zadnych katorzniczych diet i zgadza sie tylko pod warunkiem, ze bede chudnac jedzac zdrowe rzeczy i nie jedzac zbyt mało, no i cwiczac. Poki co sie staram :) nawet dzis na rowerku byłam, spodobało mi sie jezdzenie i czytanie. Bu, a w poniedziałek probna matura :(

hej to ja \"schudnę zobaczycie\" zmieniłam nicka, bo ten mój poprzedni to taki zbyt wojowniczy hehehe jakbym komuś coś chciała udowodnić :) miłego dzionka życzę

Witaj Hija de la Luna :) no i oczywiście wszystkie dziewoje witam serdzecznie też:):) no więc idzie i coraz lepiej choć niesamowicie ciągnie mnie do słodkiego :( masakrycznie wrrrr :( wczoraj juz nie mogłam wytrzymać alee... wymysliłam sobie zastępnik biorę sobie malutką filiżanke i robię capuccino no i siędelektuję dłuuugo no i... pomaga ehhh te oszustwa a apropo jedzenia to tak rano activia II śniadanko jakieś suszki ( pestki itp) obiadek np wczoraj była rybka i warzywa z patelni no i pozniej 2 chlebki ryzowe np z serkiem topionym light ( polecam z Lidla --- pyyycha) no i wieczorkeim wczesniej opisane cappucinko no a jak tam wam idzie ???????? ps.... moja koleżanka odchudzała się tak jak my.. i ... najwięcej schudła po 6 tygodniach, mówi że zaczęło jej spadać nawet nie wie jak hhahahahah a tak do tych 6 to powolutku był ubytek wagi no a mowie wam teraz laska nebreska;) takze byleby minelo 6 tygodni w naszym postanowienu

no ja tez :) jeszcze 5 zostało hahhaahhahahahha

no i właśnie jestem po drugim śniadanku dzis zjedzone: rankiem activia przed chwilką: pół paczki ziaren słonecznika i 8 sliwek kalifirnijskich suszonych do popicia zielona herbatka w międzyczasie herbatka karmelowaśmietankowa z 1/2 łyżeczki cukru hmm brak mi koncepcji na obiadek :(

zrób sobie jakąś sałatkę, możesz sobie ugotować pierś z kurczaka, do tego pomidorek, sałata, papryka, kukurydza konserwowa i sałatka jak ta lala. pożywna, smaczna i humor ci się od razu poprawi :)

hmm tak szczerze to czy ja wiem czy się sałatką najem -- jakoś na obiadek to ciut mało chyba??

ale dzieki za pomysl ---- skorzystam na kolacyjke a so salatki prazone na patelni ziarna slonecznkia mniam mniam

mnie nie chodzi o ilośc jedzenia tylko o jakosc juz tlumacze: obiad dla mnie musi byc na cieplo bo inaczej mam wrazenie ze nie jadlam go a salatka na cieplo?? hmm nie za bardzo

hmm no tak ale wiesz że to nie bardzo dla zdrowia ze tak powiem samobójstwo dla watroby

czasem zupkę wciągnę, albo warzywa z wody, albo z patelni bez tłuszczu ale mięsa nie usmaże sobie za chiny. tzn mężowi robie, ślinka cieknie ale nie tknę

Widze macie ciekawe pomysły. Ja jak nie siedze w domu to potem mi sie nie chce gotowac, wiec zazwyczaj kanapki. Znowu zaczynam duzo jesc musze cos z tym zrobic... :/ No i w koncu zrezygnowałam ze sniadan.... probowałam jesc, ale dzis o mało nie zwymiotowałam, bo o 6 rano musiałam zjesc bo do szkoły trzeba isc. Ja normalnie jem 'sniadanie' o 10-11-12. Z reszta jak zjem cos rano to potem mi sie cały czas chce jesc i efekt odwrotny od zamierzonego..... Od paru lat zazwyczaj zaczynam dzien na obudzenie mocna kawa z mlekiem.... Tylko potem sie boje ze bede miała jakies wrzody na zoładku:( Wy pijecie kawe? ja ostatnio sie troche oszukuje- daje połowe zbozowej(takiej dobrej, Caro sie nazywa, nie czuc ze to zbozowa) i połowe normalnej :) Ostatnio tez wrociłam do jezdzenia. Moze niedługo wroce na diete, ale poki co jeszcze nie jestem do konca przekonana. A co do tego 6 tygodnia to chyba bym tyle nie wytrzymała... :(

no witam od ranka:) do Djk to bierz sniadanie do szkoły przeciez sa przerwy nie musisz zjadac go o 6 rano ja wstaje o 5,30 i wcale tak wczesnie nie jem bo tez nie moge

hejo weszłam dzis na wagę, twardo stoi 75, cieszy mnie to :D dziś i w weekend połażę na steperku i postaram się, żeby w środę było 74 albo nawet 73 :D miłego dnia