Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DjK

od 17.12 dieta i cwiczenia, chudniemy zdrowo, kto ze mną?

Polecane posty

J dzis sniadanko dopiero o 13 zjadłam, bo od 10 musiałam siedziec w przychodni czekajac na lekarza:/ no ale juz w domciu. Kupiłam sobie takie pyszny chlebek wasa sport, ma chyba najwiecewj błonnika z tych z wasy. Nareszcie nie bede miała wyrzutów sumienia po pieczywie, bo u mnie w domu królują pszenne bułki;/ Ciesze sie ze juz wrociłyscie:) Teraz ide sobie wypic czerwona herbate- pije tak około 0,5l po kazdym posiłku, duzo, wiec niedługo bede musiała ograniczyc, ale wogole nie chce mi sie po niej jesc ;)

no i dzionek zaliczony :) bez zadnych grzeszków activia kupiona- sliwkowa- jakos najbardziej wydaj mi sie odpowiednia bo z tego co sie orientuje to sliwki tez wskazane:) no i ide sie kapac i do lozeczka lulu jutro do pracy - cale szczescie ze juz koniec tygodnia;P

Witam wszystkich :) dzis od rana Activia sliwkowa- hmm całkiem smaczna ;) zobaczymy czy skutecnza :) a tak wogole to czuje sie dzis swietnie po wczoranszym zmniejszeniu papu :) i nowe odkrycie herbaciane herbata Sahne-Karamell :):) ahhh co za zapach i smak :) i w dodatku super zdrowa bo Rooibostee :) POLECAM

hmm truskawkowa z kiwi ---musze spróbować czy nie masz wrażenia ze zdominowałyśmy \" z lekka\" ten topik\" ;)

własnie zjadłam śniadanko i zamiast activii wypiłam maślankę wiśniową i zjadłam dwie kromeczki macy activia na drugie śniadanko o 12.00 :)

co planujecie dzisiaj na obiadek? bo ja chyba sobie ugotuję brokuły. mam takiego byka i jak go wcisne to chyba pęknę :P wieczorkiem ugotuję piersi kurczacze i jutro rano przygotuję sałatkę z pomidorem, papryką i kukurydzą i będę miała na sobote i na niedziele jutro rano mąż obiecał mi owsiankę zrobić bo robi cudowną :D

Ja mam dziś na obiadek rybke :) z suróweczka colesław pyszności mmmmmm a na kolacyjke maslaneczka truskawkowa:) a jutro hmmm- to jeszcze nie wiem może zrobie kalofiorowo- brokulowo- warzywna zupke?

moj maz niestety nie potafi gotowac:( wiec musze sama :(

mój też nie gotuje. tzn potrafi lasagne pyszną zrobić, co teraz odpada, a tak to ja gotuję. tylko tej owsianki to ja w ogóle nie umiem a on robi to niech zrobi :P wiecie co? jak tak sobie teraz podliczyłam wg strony: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/tabelekaloryczne.htm#B to wychodzi na to, że dzisiaj pochłonę tylko 700 kcal nie za mało?

hmm może z lekka maławo mysle że 1000 to takie optimum chociaz powiem Ci że ja tak po swietach to tez tyle nie zjadam i z doswiadczenia wiem ze jak bedziesz za bardzo ograniczac to nie ma leszcza przyjdzie moment kiedy doslownie rzucisz sie na jedzenie

nie chodzi mi o to ze sie glodzisz!! nie zrozum mnie zle 1000- to tyle zeby organizm funcjonowal zdrowo tzn \' nie zjadal siebie\" tylko tluszcze nagromadzone 1000 trzeba zeby zachowac wszystkie funcje w normie a jednoczesnie zrzucac nagromadzone nadmiary

kurcze musze przestac sie madrzyc wrrr powiem ci ze sama mam takie cos ze skoro nie chodze glodna a zjadlam np 700 kcal to po co wiecej jesc ale tak trzeba 4-5 posiłkow o stalych porach nie mowie ze kazdy posilek musi byc bog jeden wie jak duzy poprostu 3 przekaski 2 konkretne jablko to tez 1 posilek, szklanka maslanki, itd

8,00 jkies lekkie sniadanko dzis activia ( natebene za twoja rada) 11,00 2 sniadanko dzis maca i serek chudu i ogorek 14 owoc 16 obiadek ( rybka i surowka) 18 maslanka no i widzisz wcale tak duzo nie jadam a wychodzi jakies 980 kcal

z lekka na mnie w pracy patrza bokiem ze jem 3 razy ale wiesz co za przeproszeniem gl.... mnie to obchodzi i jeszcze jedno po ciazy na takim zywieniu schudlam 12 kg w 3- m-ce a przytylam na wlasne zycznei slodycze slodycze i jeszce raz slodycze wiec wracam do mojego zywienia

nie mądrzysz się :) bardzo dobre rady, dziekuję ci za nie :) zjadam 5 posiłków dziennie :) dzis wyszło 4 :P dorzuce coś jeszcze, żeby uzupełnić te 300 kcal. no może nie wyjdzie 300 ale hmm... co by tu wszamać hehe wiem! budyń może, co ty na to?

ja po swietach nie moge patrzyc na jadzenie :D Wczoraj przez cały dzien nic nie jadłam tylko wieczorem skusiłam sie na gołabka...dzisiaj mam podobny plan :D