Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shutzengel

ZDRADA -prosze o rade

Polecane posty

Gość Shutzengel

sprawa wyglada tak.. jestem z moim chlopakiem 5 lat... jestesmy tearz bardzo szczesliwi.. ale kiedys na poczatku naszej znajomosci tak do roku trwania gdy bylam jeszcze w gimnazjum przytulalam sie z innymi na powitanie, dawalam buzi.. nie z jezyczkiem ale w usta mimo wsyztsko... moj misio wie teraz juz o wszystkim.. wybaczyl.. kocha... mysle ze serio to przyjal ale mam wyrzuty sumienia straszne ze popelnilam mega blad.. ze juz nie mam sil...:( i co gorsza ci chlopcy (z gimnazjum) teraz beda na mojej studniowce.. oni wsyztsko wiedza - oczywiste - ale moj misio tez bedzie.. nie chce zeby oni cos gadali.. pomocy:(

Gość pluplu
dziecko do skzoły i za lekcje sie bierz a nie gadaj o miłości

Gość Shutzengel
wlasnie moja milosc kwitnie... jest cudownie.. i blagam nie traktujcie mnie jak dziecko bo mam 18 lat..:( i tez mam uczucia.. i nie wiem co zrobic.. pogadac z moim dziubkiem o tym wsyztskim jeszcze raz? czy co?

Gość Shutzengel
W dodatku obmacywal mnie pan Mietek z kotłowni, on tez bedzie na studniowce, co robic??

przytulałaś się na powitanie dawałaś busi.... o co wyrzuty sumienia ?? to było 4 lata do tyłu dorosłaś...przeszłość zostaw w tyle ...ważne że nie zdradziłaś fizycznie...a chłopak ci to wybaczył czyli nie pamięta złego....ważne że teraz jesteś szczęśliwa z nim kochaj go i szanuj i już nie skacz na boki a będziesz naprawdę naszczęsliwsza babką ja tez kochałam miałam oddana na całego ale mnie zdradził fizycznie i nie potrafiłam wybaczyć do dziś więc tobie zyczę powodzenia maleńka

Gość Shutzengel
ja serio nie wiem juz co robic:( jestem zakochana w moim misiu ale wiem ze kiedys nie bylam fair...:(

ja też z niektórymi kolegami przytulam się na powitanie i to jeszcze nic strasznego.. ale z tym całowaniem to lekka przesada. szczególnie, że to koledzy, a nie koleżanki. na Twoim miejscu nie roztrząsałabym tej sprawy już tylko poszła na studniówkę i dobrze się bawiła :)

Gość Shutzengel
no tak tak.. ale boje sie ze beda gadac.. ze moj misio bedzie smutny... i faktycznie calowanie to byla przesada i teraz to widze.. no coz.. wg mnie to byla zdrada czysta:/

Gość Shutzengel
up

Gość Shutzengel
mirabelka9999 dziekuje i wspolczuje z calego serca...:(

Gość Shutzengel
czy ktos jeszcze sie wypowie ze swoja opinia na ten temat... dla mnie trudny:(