Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyt

MÓJ FACET MA W BICEPSIE 36 CM !CZY TO BARDZO MAŁO?

Polecane posty

Gość tyhtyt

dodam ze nie cwiczy ani nie chodzi na silownie !

Gość jak na faceta bardzo małoooooo
Jak na faceta bardzo malo. Ja sama jestem chuda jak wieszak a mam w bicepsie tez tylko 28 cm i kazdy mowi ze mam anorektyczne ręce wiec facet powinien miec wiecej w łapie.!!!!!!!

Gość hgdf
nie znacie sie laski . Ktos moze miec w bicepsie 45 , ale dlatego ze ma grube ręce . Jak ktos jest tłusy to ma duzo . INNA sprawa jest taka , ze ktos kto ma w mało w bicepsie nie musi być słaby fizycznie .

Gość hgdf
a tlusty nie znaczy silny przeciez . WIec nie ma co porownywac.

Gość rlfghg
leczcie sie pakerzystki wszystkie

Gość HAHD
BARDZO CHUDY MUSI BYC

Gość HAHD
A ILE MASZ W BICEPSIE.

Gość silny co ma 39 cm
takim trzeba sie urodzić i nic nie pomogą skrzynki :) ja nic nigdy nie nosiłem ale sam z własnej woli lubiłem ćwiczyc kondycję fizyczna :chodzić po górach,ścinać drzewa,kąpać sie w zimnej wodzie itp lubię zimne nordyckie klimaty i staram sie tak żyć mimo że nie jestem blondynem czy rudzielcem o niebieskich oczach ;)

O kurrwa :classic_cool: To faktycznie jesteś niezły ;) W takim razie, musze Cię przeprosić za post który napisałem wcześniej

Gość seeds
Zalezy od wzrostu. Jak ma 1.70 to duzo, jak 1.90 to tak sobie. Zreszta, co za roznica, chcesz go zostawic? A gdyby mial 30cm? A moze gosciu dla niego nie sa wazne wymiary? A cwiczy, zeby sie wzmocnic...

Gość seeds
Zalezy od wzrostu. Jak ma 1.70 to duzo, jak 1.90 to tak sobie. Zreszta, co za roznica, chcesz go zostawic? A gdyby mial 30cm? A moze gosciu dla niego nie sa wazne wymiary? A cwiczy, zeby sie wzmocnic...

Gość tyhtyt
ma wzrostu 176 cm

Gość tyhtyt
dodam, że ma 10 cm penisa, więc może tu mu ubyło a tam przybyło?

Gość seeds
Aha, napisalas, ze nie cwiczy. To skad ma te 36? Zreszta niewazne, nie jest zle. No, chyba, ze wezmiemy to w kategoriach miesniaka, to za faktycznie za malo. I czemu tak bardzo Cie to interesuje?

Gość zmrozona
a ile ma obwodu lba?

Gość zmrozona
a ile ma obwodu lba?

Gość tyhtyt
jasne ze nie cwiczy a podszywaczy se daruje

Gość b3
Ja jestem nastolatkiem:P 17;] 39 w bicepsie waga 70 kg i na klatke cisne 127 KG;) bez żadnych wspomagaczy:) nie moge zreszta bo mam cukrzycę:P ale 36 to mało:P tzn zależy ile ma lat:P

Gość hamuckiv
ja mam 32 ;p i wydaje mi sei ze an tle klatki piersiowej to i tak ma mgrube rece ;p za to mam piekna budowe szkeletowa ciala i kolor a to chyba jest najwazniejsze11!!

Gość prostreet1993
ja mam 31 cm i mam 15 lat. mam 175 cm wzrostu. TO BARDZO MALO

Gość Taki jeden 17-latek
A ja mam 17 lat w bicepsie 36 przy wzroscie 175cm i wyciskam 100kg a na serie biore kolo 70 kg jak na moj wiek jestem potezniejszy od innych ale to i tak malo.. temu kto cwiczy zawsze bedzie sie wydawac malo w bicepsie.. ale liczy sie to ze do slabych nie naleze :)

Gość Rafussssss
Powiem tak, ja mam 17 lat i mam 36 cm, waze 79 kg i mam 175 cm wzrostu, ogolnie rzecz biorac jesli twoj facet jest juz starszy 20+ lat to ma maly obwod co nie znaczy ze jest slaby, niejeden starszy koles jest silniejszy od mlodych cwiczacych na silce.... Pozdro

Gość guru28
a ja mam 53 w bicepsie.wyciskam 205kg,waze 128kg przy wzroscie 182...i oczym wy tu w ogole gadacie:)

Gość kubson
Chodze jakis czas na silownie zebymiec wyrzezbione cialo a nie zeby byc przypakowanym. Nie biore zadnych odzywek. Mam 37,5 w bicepsie. Na klatke biore ponad 80. Wiecej nie trzeba. wazne zeby ladnie wygladac i byc sprawnym fizycznie. po co miec 50 w lapie a nie moc podejsc pod schody? Lepszy bruce lee- czyli facet żyła i same mięśnie niż pudzian...góra mięśni, które przeszkadzają mu w sprawnym poruszaniu się.

Gość kubson
Aha no i mam 176 wzrostu...kurdupel:D

Gość kubson
tyle co Jarek😘

Gość lsod
ja mam 15 lat 176cm wzrostu w bicepsie 33 na klate 77 biore od 2 lat cwicze k1 od pewnego czasu cwicze w domu co drugi dzien i nie narzekam na zła budowe:)Wygladam całkiem dobrze:) a 36 w bicepsie to nie za wiele:D jeszcze zależy w jakim jest wieku:)

Gość qwertazy
ja mam w bicepsie 27 cm, mam 18 lat.wzrost 180cm waga 65kg Wogóle nie widać ze mam miesnie :( wstyd mi wogóle na siłoownie tak pojsc... mam wielu kumpli którzy o wiele lepiej wyglądają chodź na siłownie nie chodzą... może to dlatego ze prawie wogóle nie jadam mięsa.....

Gość OEMGF
To żeś Doje*ał z tym niejedzeniem miesa

Gość KOKS
""ja mam tylko 39 zm a jestem silniejszy od połowy tych popapranych tłusciochów którzy nie podniosą nawet 50 kg na klatę a ja dzwigam nawet z 70 kg"" 70kg na klate xD to jest nic